עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח מה זה השיט הזהאלפא פארמה,פארמהקום,דראגון פארמה,הילמה פארמה. הכל הלך פיקס
אגב מצרף תמונה של npp של דראגון הדבר הכי הזוי שהיה לי אבל הnpp והמסטרון שלהם מדהים סטנוזלול מעולה.
דיאנבול של פארמה קום עשה לי הרגשה ממש לא טובה לעומת הדיבול של אלפא פארמה 30 מג הטיסו את התוצאות בלי הרבה תופעות לוואי מציקות, קלן של אלפא מדהים,קלן של פארמהקום עשה לי הרגשה גם חרא כנירא חומר הגלם חרא וגם מערבבים עם משהו שהגוף שלי לא מקבל (ליין שמנים שלהם מדהים),קלן של בלקן גם בסדר עבר,
לגבי חברות פארמה הטסט של באייר מעט כואב משום מה, רוצה להתנסות בפרימו שלהם.פרוזן למה האוראלים של דראגון לא משהו (אני מבין שניסתי רק את הויני שלהם והיה טיל) אבל לפי חו"ל ליין האוראלים שלהם בין הטובים. ואם אני לא טועה פארה פארמה ודראגון פארמה זה אותו מעבדה או חברה
מה זה אחי,זרע של סוס ים
סופרדרול גם של דרגון וגם של פארה לא עשה לי כלום.
לעומת ג'נזה שהטיס אותי לחלל.
אין לי נסיון רב עם שאר האוראלים
סמית׳.כן, אני בקושי מרגיש אותם עובדים בזמן שהידיים שלי עוד שניה נקרעות מהמשקל
סמית׳.
כמו @Naviraפשוט שכחתי לקחת שני כדורים בבוקר ולקחתי 4 בבת אחת בערב והלכתי ישר לישון.......
אצלי היה סיפור דומה רק שלקחתי מנה כפולה הקיצר שלוש שעות אחרי מצאתי תעצמי בחדר מיון עם צמיד אדום, מאז מעדיף לא לגעת בקלן למרות שהשתמשתי בו בpct במינון די נמוך אבל אחריו יש לי חרדות כל פיפס קטן בגוף אני ניבהל וכן בדל פחמימה אתה מרגיש מת מהלך על קלן. בכל מקרה מעדיף להימנע מהקקה הזההייתי על קלן של סיירקוס, חומר מצוין אבל הרגשה שדרס אותך סמייטרלר, היו אומרים לי שאני נראה זומבי
מה שכן עשיתי טעות אחת ענקית עם הקלן ולמחרת זרקתי את זה לפח
פשוט שכחתי לקחת שני כדורים בבוקר ולקחתי 4 בבת אחת בערב והלכתי ישר לישון.......
לא מאחל לאף אחד את מה שהרגשתי, הדפיקות לב היו כלכך מהירות וחזקות שהרגשתי שכל הגוף רועד מכל דפיקת לב, מפחידדדד
נממ אין לי אחד כזה תאמת אף פעם לא התעמקתי אבל בהחלט אחד האוהבים עליי (והוא דווקא פאוורליפטר קיריל סאריצ'וב)אגב סתם שאלה, איזה בודיבילדר הוא האהוב עליך?
אצלי מבחינת גנטיקה ויופי ללא ספק דקסטר גקסון
מבחינת מפלצת וגודל האחד והיחיד רולי ווינקלר
ארנולד בגלל הסיפור חייםאגב סתם שאלה, איזה בודיבילדר הוא האהוב עליך?
גוף ממש יפה, ועוד אומרים שהוא בלי סטרואידים.באיזה סוג פיטריות משתמשים שם בווינט?
גוף ממש יפה, ועוד אומרים שהוא בלי סטרואידים.
זה לא נראה בכלל בלתי אפשרי. חוץ מהגובה שלו.אל תיפלו בפח של תמונות מחמיאות.
הוא סה"כ שזוף, חלק ומכניס את הבטן בוודאות.
לא תלוש מהמציאות שהוא טבעי.
זה לא נראה בכלל בלתי אפשרי. חוץ מהגובה שלו.
גוף קלאסי ויפה. לא ענק עם וורידים.
אני חושב שגוף מוזרק בתחרויות יש בו משהו אולי מגניב, אבל ממש לא יפה.
נשמה,אין לו מסה מטורפת בכלל..הוא טבעי לגמרי,אין שום דבר בו שמחשיד שימוש בסטרואידים
יש לו וורידים רק בצד אחד,שזה מאוד הגיוני לאחוז שומן שלו.
בצד השני זה סימני מתיחה
בדקתי לעומק
הוא שוקל 80 על 1.80 ושאר התמונות שלו ממש לא מחמיאות כמו זאתי.
טבעי לגמרי