הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כללי ושיתוף

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
1)הסטרואיד האהוב עליכם?
מסטרון, בולדנון בבדיקה, רוב הסיכויים שיקח את הכתר

2)השריר הכי יפה לדעתכם?
האמות.אהבת חיי.נראה תמיד השריר הכי מפלצתי

3)השריר הכי מפותח אצלכם?
אצלי שריר החזה. הוא גם השריר שאני הכי נהנה לעבוד עליו

נערך לאחרונה:
יש כאן מישהו שיכול להעיד על זה?
אחד משני המקומות ברשת שאני אישית יודע בוודאות שאמין לגמרי וחומרים טובים.

וכמו שמישהו פה אמר, lgd זה פשוט רמה אחרת של סארמס. לא חושב שיש שני לו, הרגשה הכי קרובה לסייקל עם טסט, בלי טסט

אחד משני המקומות ברשת שאני אישית יודע בוודאות שאמין לגמרי וחומרים טובים.

וכמו שמישהו פה אמר, lgd זה פשוט רמה אחרת של סארמס. לא חושב שיש שני לו, הרגשה הכי קרובה לסייקל עם טסט, בלי טסט
אוקיי אז כנראה אלך על זה, וכן הבנתי שהlgd נותן עבודה לכן אני רוצה לקחת אותו ביחד עם mk, יש כאן למישהו אולי המלצה אחרת לגבי שילוב של סארמס?

אוקיי אז כנראה אלך על זה, וכן הבנתי שהlgd נותן עבודה לכן אני רוצה לקחת אותו ביחד עם mk, יש כאן למישהו אולי המלצה אחרת לגבי שילוב של סארמס?
אם אתה מתכנן סייקל באורך של 8-10 שבועות בערך ולא לקחת mk לתקופה ארוכה, תוותר. במקומו, עם הליגהדרול תיקח טסטולון. כנראה הכי חזק שיכול להיות לסטאק של סארמס. אישית לקחתי טסטולון 10 מג ביום וליגנדרול 5 מג ביום (במקום ההמלצה לעשר ביום גם כן, כי הייתי קצר בכדורים) למשך שבועות ופשוט כל אימון שני העלתי משקל בבעקך כל תרגיל, והמשקל גוף בכלל בשמיים..

אם אתה מתכנן סייקל באורך של 8-10 שבועות בערך ולא לקחת mk לתקופה ארוכה, תוותר. במקומו, עם הליגהדרול תיקח טסטולון. כנראה הכי חזק שיכול להיות לסטאק של סארמס. אישית לקחתי טסטולון 10 מג ביום וליגנדרול 5 מג ביום (במקום ההמלצה לעשר ביום גם כן, כי הייתי קצר בכדורים) למשך שבועות ופשוט כל אימון שני העלתי משקל בבעקך כל תרגיל, והמשקל גוף בכלל בשמיים..
ואם אני משתמש בlgd למשך שמונה שבועות ואחר כך ממשיך עם mk אז ללכת עם mk?

ואם אני משתמש בlgd למשך שמונה שבועות ואחר כך ממשיך עם mk אז ללכת עם mk?
אין פה תשובה חד משמעית, אבל בוא נאמר שאלו שתי האופציות שאתה צריך לשקול. להגיד לך מה יהיה עדיף לא יכול להגיד בוודאות. העניין עם mk שצריך לקחת אותו למשך תקופה בשביל שישפיע.

אגב אני לא יכול לתת פה אתרים אבל דברים של sarms פור יו די יקרים

כן אני יודע, מצאתי חברות די טובות במחירים די סבירים הבעיה שלכל אחת מהחברות יש איזה בעיה אחרת, חברה אחת מקבלת תשלום רק בביטקויין וחברה אחת לא עונה להודעות ודווקא הlgd נגמר להם אז אי אפשר לדעת מתי יהיה להם במלאי, בקיצור מסובך למצוא חברה טובה שמוכרת סארמס

לא,פשוט להתייחס למה שרשום על המוצר.
אם קנית אנטט 250מג,תתייחס לזה כ250. אל תעשה חישובים של עם אסטר/בלי אסטר

אה לא הבנת אותי
אני צריך את זה בשביל בדיקה על אחוז חומר פעיל בויאל, אך כשמחזירים לי תשובה לגבי הכמות אני רוצה לדעת כמה זה רחוק מהיעד
סתם דוגמא אם אחרי בדיק מגלים שבויאל טסט קצר יש 71 מ"ג חומר פעיל ובטבלה כתוב שאמור להיות 83% אז החומר מדולל טיפה

בבדיקת מעבדה אמורים להחזיר לך תשובה כולל האסטר.

לדוגמה
תוצאת בדיקה מעבדה שמראה שהחומר די אמין
בצד ימין למטה,תוצאה של 242,לחומר שנטען שהוא 250.
לאנדרגראונד זה יפה מאוד
andromedica-test-e-250-lab-report-c64177.jpg

סתם דוגמא אם אחרי בדיק מגלים שבויאל טסט קצר יש 71 מ"ג חומר פעיל ובטבלה כתוב שאמור להיות 83% אז החומר מדולל טיפה
הטבלה נכונה לאותו בדיקה שהם עשו ..
אם תיקח UG כל חברה וכל כמה חודשים באותה חברה יצא לך משהו אחר ..
בגדול הטבלה הגיונית .. כן קורה שככה ..
ואם אני משתמש בlgd למשך שמונה שבועות ואחר כך ממשיך עם mk אז ללכת עם mk
😉 אין הילד לומד מהר
כן ככה עושים הMK רק מחזק סייקלים שאתה עושה בתקופתו .. אתהיכול להמשיך עם הMK שנים .. ועכשיו לעשות LGD.. ועוד חודשיים לעשות RAD140+LGD והMK עדיין יהיה ברקע .

😉 אין הילד לומד מהר
כן ככה עושים הMK רק מחזק סייקלים שאתה עושה בתקופתו .. אתהיכול להמשיך עם הMK שנים .. ועכשיו לעשות LGD.. ועוד חודשיים לעשות RAD140+LGD והMK עדיין יהיה ברקע
זה בדיוק מה שאעשה, כרגע אעשה lgd+mk ואחר כך אעשה גם עם rad
לומד מהטובים ביותר:s85:

בבדיקת מעבדה אמורים להחזיר לך תשובה כולל האסטר.

לדוגמה
תוצאת בדיקה מעבדה שמראה שהחומר די אמין
בצד ימין למטה,תוצאה של 242,לחומר שנטען שהוא 250.
לאנדרגראונד זה יפה מאודצפה בקובץ המצורף 48962
מה איך 242??
יש לפי הטבלה 69 ל100
זאת אומרת על כל מ"ל טסט אנתת אמור להיות 172 חומר פעיל ..ת

מה איך 242??
יש לפי הטבלה 69 ל100
זאת אומרת על כל מ"ל טסט אנתת אמור להיות 172 חומר פעיל ..ת
אתה מתבלבל
הטבלה שאתה פרסמת מתייחסת ל100מ"ג טסט למ"ל

אני פרסמתי בדיקת מעבדה של 250.
תוצאה של 242 זה כולל האסטר

עזוב,בקיצור אל תתייחס לזה. זה חסר טעם לחלוטין וסתם יוצר בלבול.
אין שום דבר פרקטי בזה
יש לפי הטבלה 69
הבדיקה שהעלתי פה מתייחסת לאנטט 250

מת לנסות mk .
אבל המחשבה שאני אתפוצץ במים שוברת אותי מנטלית כי יש לי תסביכים של ילד שמן גם בגילי המופלג (;

נשמע כמו אחלה גיינז בשביל כמות מינימלית של ראד ואני אישית לא העזתי לחשוב על לעלות מינון lgd 😃

מת לנסות mk .
אבל המחשבה שאני אתפוצץ במים שוברת אותי מנטלית כי יש לי תסביכים של ילד שמן גם בגילי המופלג (;

נשמע כמו אחלה גיינז בשביל כמות מינימלית של ראד ואני אישית לא העזתי לחשוב על לעלות מינון lgd 😃

כן עליתי כמו מטורף ובאמת במינינוים הייתי עדין. מה שכן ראד מה שממליצים זה 10 מג לא? רק הלגד לקחתי 5 במקום 10

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית