עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה כבר מקצוען מנוסה ויודע להשתלט על התזונה שלך .. אז זה לא כזה נוראי הנוזלים של הMK שלוט על מה שאתה מכניס לפה לא תהיה שמנמן, ירדו לך החיטובים ..מת לנסות mk .
אבל המחשבה שאני אתפוצץ במים שוברת אותי מנטלית כי יש לי תסביכים של ילד שמן גם בגילי המופלג (
אל תתיחס אליו 😛 10 Rad140 זה המינון .. הוא בליגה אחרת ..תהיה בריא. חודשיים על 30 מג זה כבר לא מעט כסף לסייקל של סארמס
מצדיק את מה שאתה כותב הלוואי והיה החומר הכי טוב ללא ספקהסטרואיד הכי אנדרייטד שיש .
אין לי מספיק מילים לתאר כמה אני אוהב את החומר הזה.
אני אישית לא חווה ממנו שום תופעת לוואי אז בכלל אני מאוהב (טרן ודקה זה השטן בעיניי)
הדבר היחידי שאני יכול להגיד זה למה לעזאזל אין מאסטרון אנטט בארץ?
אני שונא חומרים קצרים .
תשתף ותאמר לנו אם זה חזק כמו טסט למרות שלדעתי לא אבל אם נותן 60 אחוז מבחינתי גם טןב תעדכן.חברים מאוד קרובים שהמלצתי להם לקנות משם והזמינו עפו על זה, מסה, כוח, הם ניסו בעבר טסט וטוענים שהחומר חזק שהם מרגישים בסייקל והתוצאות מכל הבחינות מאוד קרובות לטסט, אני בקרוב אמור לקבל מיזה טעימה, אשתף פה
יצא לך לנסות lgd?האם סארם של חברה טובה יביא תוצאות? כן
האם זה שווה את המחיר ? ממש לא ואני לא היחיד שאומר זאת
היחיד! ששווה את הכסף זה LGD גם מבחינת תוצאות שלא רואות שום סארמס ממטר וגם מבחינת מחיר שהוא כמעט הכי זול מכל הסארמס
אם לא LGD עדיף לוותר על סארמס
אחרי סייקל של lgd עם ראד, אני עכשיו בקרוב עושה סטאק של ראד, עם s23 ו mk677, ואני אעדכן מה אני חושב ביחס לסייקל הראשון. יש לי ציפיות לא פחות גבוהות. באמת עם ה lgd הרגשתי בשמיים, פשוט תענוג לראות כל יומיים שלוש עוד קילו על המשקלהאם סארם של חברה טובה יביא תוצאות? כן
האם זה שווה את המחיר ? ממש לא ואני לא היחיד שאומר זאת
היחיד! ששווה את הכסף זה LGD גם מבחינת תוצאות שלא רואות שום סארמס ממטר וגם מבחינת מחיר שהוא כמעט הכי זול מכל הסארמס
אם לא LGD עדיף לוותר על סארמס
גורם לעצבנות ורייג',שום אפקט אנאבולי ושום דבר שרלוונטי לפיתוח מסה.
לא רואה לו שימוש מעבר לשלוק קטן לפני תחרות.
במקור תרופה וטרינרית להפסקת תקופת הייחום בכלבות
תתחדש על התמונה:😃)עזוב תריח מלחי הרחה
כן הוא ניראה כמו אחד שהריח הרבה אמוניהתתחדש על התמונה:😃
תשמע נשבע נתפס לי הסטרטר לאיזה דקה:lol:כן הוא ניראה כמו אחד שהריח הרבה אמוניה