הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Magnesium citrate VS Magnesium glycinate

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
איזה מגנזיום עדיף לצרוך Magnesium citrate או Magnesium glycinate?
והאם כל הנגזרות של המגנזיום בעלות אותו אפקט? (מצרף תמונה שלכאורה טוענת שלכל אחד יש אפקטים קצת שונים...)

MAGNESIUM-GLYCINATE-VS-CITRATE-INFOGRAPHIC-ISOTROPE-1500x1000.jpg

אשמח לתשובות,
תודה לעונים!

@kotzer
@MasterSplitter

ממה ששמעתי, ציטראט או צ׳לאט אלו ״הכי טובים״.
מנגד, מי שמייעץ לי על תוספים וכו׳ אמר לי להשתמש בZMA שמכיל מגנזיום אספרטייט.

ככה או ככה לא הייתי משקיע המון מחשבה על זה.

הערה - אין לי מושג יוצא דופן בתחום.

שלום ,
איזה מגנזיום עדיף לצרוך Magnesium citrate או Magnesium glycinate?
והאם כל הנגזרות של המגנזיום בעלות אותו אפקט? (מצרף תמונה שלכאורה טוענת שלכל אחד יש אפקטים קצת שונים...)

MAGNESIUM-GLYCINATE-VS-CITRATE-INFOGRAPHIC-ISOTROPE-1500x1000.jpg

אשמח לתשובות,
תודה לעונים!

@kotzer
@MasterSplitter
זה לא הביא את ההבדל החשוב והעיקרי לדעתי בין שניהם.
מגנזיום הוא מינרל שחשוב לפורוסטלטיקה (מילה פיקנטית, פירושה פעילות מעיים) של מערכת העיכול.בכל תרופה משלשלת יש מגנזיום גם כן.

המגנזיום ציטרייט מכיל חומצה ציטרייט שגם הוא משלשל, לכן הוא יותר אפקטיבי למי שסובל מעצירות.
הסוג השני יותר מתאים למי שלוקח מגנזיום בשביל השרירים או מצב רוח והדברים השונים שמגנזיום אחראי עליהם.

זה לא הביא את ההבדל החשוב והעיקרי לדעתי בין שניהם.
מגנזיום הוא מינרל שחשוב לפורוסטלטיקה (מילה פיקנטית, פירושה פעילות מעיים) של מערכת העיכול.בכל תרופה משלשלת יש מגנזיום גם כן.

המגנזיום ציטרייט מכיל חומצה ציטרייט שגם הוא משלשל, לכן הוא יותר אפקטיבי למי שסובל מעצירות.
הסוג השני יותר מתאים למי שלוקח מגנזיום בשביל השרירים או מצב רוח והדברים השונים שמגנזיום אחראי עליהם.
דווקא מגנזיום ציטראט נספג בקלות יחסית ובאחזו גבוה, אז הוא הרבה פחות משלשל ממלח מגנזיום כמו מגנזיום אוקסיד, שהספיגה שלו נמוכה ולכן משלשל יותר.
מגנזיום גליקנט הוא גם קלאט כמו הציטראט אז הספיגה שלו טובה, ואפילו טובה יותר מהציטראט.
כל שאר האפקטים לא באמת משמעותיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית