הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כאן פליאוליתים ?

paleosnail

משתמש מתחיל
157
43
נק' מוניטין:
107
157
43
איך אתם משלבים תתזונה עם אימון בחדר כושר מבחינת פחמימות ? איזה מקור ? כמה ? לוקחים אבקת חלבון ?

אני די בטוח שאבקת חלבון זה לא פלאו.
ורק שתדע שדיאטת פלאו זה די שטות לא מוכחת, ואפילו טועה, כי נמצא שבתקופת הפלאו בני האדם צרכו לחם

ורק שתדע שדיאטת פלאו זה די שטות לא מוכחת, ואפילו טועה, כי נמצא שבתקופת הפלאו בני האדם צרכו לחם
לא שאני נגד תזונת פלאו (יכול להיות שלהימנע מפחמימות פשוטות מועיל) אבל כל הבסיס הראשוני שלה פשוט מצחיק

האדם הקדמון חי בערך 30 שנים, זה מגוחך להתבסס על התזונה שלו

בפליאו אפשר לאכול תפוא ובטטה אם אני לא טועה ואולי אורז (?).

אני לא חושב שפליאו זה שטות, זו עוד דיאטה שיכולה לעזור לאנשים לאכול באופן יותר טוב ממה שהם אכלו קודם.

כמובן כל עוד לא הולכים עם הראש בקיר כנגד המדע.

• פותח/ת השרשור

לא הייתי רץ ואומר לכולם שזה "שטות לא מוכחת, ואפילו טועה, רק בגלל שאולי איפשהו בעולם מצאו שרידים של שלד ולידו היו דגנים לא מעוכלים.
לפחות זה מה שאני זוכר מהקריאה האחרונה שלי בנושא. אם יש חדש אשמח למקור.

לא שאני נגד תזונת פלאו (יכול להיות שלהימנע מפחמימות פשוטות מועיל) אבל כל הבסיס הראשוני שלה פשוט מצחיק

האדם הקדמון חי בערך 30 שנים, זה מגוחך להתבסס על התזונה שלו

זה לא נכון הממוצע אולי היה נמוך בגלל התנאים הקשים מחלות והרבה צאצאים לא היו שורדים, אבל תוריד את כל זה ובכיף היו מגיעים לגיל המוות הממוצע של היום. פליאו יותר מסתמך על מדע עכשווי ומסתכל על מה שאכלו בתקופת הפליאו אבל זה לא אומר עכשיו שצריך לצוד פילים ולאכול אותם.

בפליאו אפשר לאכול תפוא ובטטה אם אני לא טועה ואולי אורז (?).

אני לא חושב שפליאו זה שטות, זו עוד דיאטה שיכולה לעזור לאנשים לאכול באופן יותר טוב ממה שהם אכלו קודם.

כמובן כל עוד לא הולכים עם הראש בקיר כנגד המדע.

אפשר אפשר ואפשר, וכמובן שלא הולכים כנגד המדע.

לא הייתי רץ ואומר לכולם שזה "שטות לא מוכחת, ואפילו טועה, רק בגלל שאולי איפשהו בעולם מצאו שרידים של שלד ולידו היו דגנים לא מעוכלים.
לפחות זה מה שאני זוכר מהקריאה האחרונה שלי בנושא. אם יש חדש אשמח למקור.
הסיבה הפשוטה שאני אומר את זה היא שאין שום הוכחה בעד תזונה פלאוליטית. אני לא אומר שהתזונה רעה, פשוט הנחת היסוד שלה לא מבוססת, ואולי אפילו המקור שלה לא לגמרי נכון

זה לא נכון הממוצע אולי היה נמוך בגלל התנאים הקשים מחלות והרבה צאצאים לא היו שורדים, אבל תוריד את כל זה ובכיף היו מגיעים לגיל המוות הממוצע של היום. פליאו יותר מסתמך על מדע עכשווי ומסתכל על מה שאכלו בתקופת הפליאו אבל זה לא אומר עכשיו שצריך לצוד פילים ולאכול אותם.
למיטב ידיעתי בתקופה הפלאוליטית לא חיו בממוצע מעל 50 שנה אפילו, וכנראה כאלה שכן היו המקבילים של בני ה-100 של היום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית