צ'יט ביום העמסה ?

eldarss

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני כרגע חודש בחיטוב ואני עושה העמסה ראשונה, אני יודע שצריך פעם ב10-14 ימים אבל שכחתי מזה לגמרי וזה לא רלוונטי בכל מקרה.
בכל מקרה אני על 90 גרם פחמימה ביום ואני עושה כרגע העמסה. השאלה היא אם אני יכול לעשות צ'יט ביום הזה ? וכשאני אומר צ'יט אני מתכוון ללכת לאכול פחמימות ולא איזה גלידות משהו כמו פסטה במסעדה איטלקית וואיזה 2 חתיכות פיצה. אפשרי ? כמובן שאני אגיע לפלוס קלורי של 500. מה אומרים ?

אתה לא חייב לעשות צ'יט או העמסת קלוריות, זה נטו עניין מנטלי.
ואפשר לעשות צ'יט, אבל עדיף להישאר כמה שיותר קרוב לנייטרלי, ואם אתה יכול עדיף לא לעבור אותו

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב לעשות צ'יט או העמסת קלוריות, זה נטו עניין מנטלי.
ואפשר לעשות צ'יט, אבל עדיף להישאר כמה שיותר קרוב לנייטרלי, ואם אתה יכול עדיף לא לעבור אותו

הבנתי שהעמסת םחמימה זה משהו דיי חובה לעשות בדל פחמימה. בכל מקרה אם אני כן רוצה לעשות העמסה פעם בשבועיים זה בסדר לעשות על הדרך צ'יט שברובו פחמימה ? כמובן לא לעבור את הפלוס קלורי של 500 ומעט מאוד שומן וחלבון כפול 2 ?

הבנתי שהעמסת םחמימה זה משהו דיי חובה לעשות בדל פחמימה.
אתה לא בידיוק בדל פחמימה, אולי פשוט פחמימה נמוכה יחסית. בכל מקרה זה לא חובה

בכל מקרה אם אני כן רוצה לעשות העמסה פעם בשבועיים זה בסדר לעשות על הדרך צ'יט שברובו פחמימה ? כמובן לא לעבור את הפלוס קלורי של 500 ומעט מאוד שומן וחלבון כפול 2 ?
בהחלט אפשרי, אבל רק לשמור על מה שאמרתי קודם, שעדיף לא להתפרע. כל עוד זה מבוקר זה בסדר גמור

• פותח/ת השרשור
אתה לא בידיוק בדל פחמימה, אולי פשוט פחמימה נמוכה יחסית. בכל מקרה זה לא חובה

בהחלט אפשרי, אבל רק לשמור על מה שאמרתי קודם, שעדיף לא להתפרע. כל עוד זה מבוקר זה בסדר גמור

אז פלוס קלורי של 500 ביום העמסה + צ'יט זה סביר. לא ?

כמו מה ? תוכל לפרט קצת יותר בבקשה ? או להביא לי מאמר יותר מעודכן בבקשה?
צריך לעדכן את המאמר בפורום.
בגדול החשיבות של צ'יט או העמסה ירדה מעט, ככה שכרגע היא לא חובה, ושמה שחשוב הוא בעיקר הגרעון הקלורי, ככה שאם אתה צורך 1000 מעל הנייטרלי שלך, אתה יכול לבטל גרעון קלורי של שבוע שלם

• פותח/ת השרשור
צריך לעדכן את המאמר בפורום.
בגדול החשיבות של צ'יט או העמסה ירדה מעט, ככה שכרגע היא לא חובה, ושמה שחשוב הוא בעיקר הגרעון הקלורי, ככה שאם אתה צורך 1000 מעל הנייטרלי שלך, אתה יכול לבטל גרעון קלורי של שבוע שלם

אז בעצם לא חובה וחשוב לעשות העמסה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית