הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריסט

אורן פלד

משתמש מתחיל
100
4
נק' מוניטין:
-16
100
4
אחרי 3 חודשים שאני מתאמן אני כבר שבועיים לא מצליח להעלות משקלים כמעט בשטם תרגיל וחלק מהתרגילים לא מסיים את הסט האחרון (2 3 חזרות פחות). אני חושב לתת לגוף לנוח טיפה ולהתאושש... מה לעשות בדיוק? הסבירו לי פה בקבוצה שכדאי לעשות ריסט אם אני מבין נכון זה להוריד ב 10 אחוז את המשקלים ככה לשבוע? או להוריד את כמות האימונים השבוע ל 2 במקום 3 מה מומלץ?

תלוי מה מצב הגוף שלך.
אם אתה מרגיש כבר מותש אחרי תקופת אימונים מסויימת אני ממליץ אפילו לקחת שבוע אימונים קל מאוד ואז לחזור לתכנית ב 80-90 אחוז.
אבל אם אתה לא חושב שאתה מותש אז אפשר להוריד כמו שאמרת ל 90 אחוז ולהתקדם משם.

אחרי 3 חודשים שאני מתאמן אני כבר שבועיים לא מצליח להעלות משקלים כמעט בשטם תרגיל וחלק מהתרגילים לא מסיים את הסט האחרון (2 3 חזרות פחות). אני חושב לתת לגוף לנוח טיפה ולהתאושש... מה לעשות בדיוק? הסבירו לי פה בקבוצה שכדאי לעשות ריסט אם אני מבין נכון זה להוריד ב 10 אחוז את המשקלים ככה לשבוע? או להוריד את כמות האימונים השבוע ל 2 במקום 3 מה מומלץ?

ריסט עושים (לא חובה כן?!) כשבדקת את כל האפשרויות האחרות - מספיק אוכל ושינה מספקת (התאוששות). אם כל אלה בסדר, תעשה כמו שסאיימאן אמר..

אם אתה לא מסיים את מה שאתה צריך לעשות כי אתה כבר גמור, אולי זה הזמן לדילואוד, כלומר תקופה של שבוע בערך שבה יש פחות נפח ופחות עצימות. מקום טוב להתחיל ממנו הוא 70% מהעצימות ו-70% מהנפח. אחרי זה תעשה ריסט קל שבו הנפח זהה למה שעשית לפני או טיפה פחות, אבל העצימות היא בבערך 90%, ותעלה חזרה משם בקצב שעלית קודם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית