הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעניין ריסט

• פותח/ת השרשור Shugy
  • פורסם בתאריך

Shugy

משתמש מתחיל
210
7
נק' מוניטין:
13
210
7
בתרגיל הראשון הכבד שלי שאני עושה בו 5 חזרות (בנץ' לצורך העניין) אני עושה ריסט כי נתקעתי. ומן הסתם שבריסט אני לא ממש אתאמץ בתרגיל הזה עם אותן חזרות ומשקל פחות.
ובשאר התרגילים שאחריו (דאמבל שיפוע ופלייס) אני יכול להמשיך לעשות משקל מקסימלי או שזה נוגד את הריסט ויפגע בו?

בתרגיל הראשון הכבד שלי שאני עושה בו 5 חזרות (בנץ' לצורך העניין) אני עושה ריסט כי נתקעתי. ומן הסתם שבריסט אני לא ממש אתאמץ בתרגיל הזה עם אותן חזרות ומשקל פחות.
ובשאר התרגילים שאחריו (דאמבל שיפוע ופלייס) אני יכול להמשיך לעשות משקל מקסימלי או שזה נוגד את הריסט ויפגע בו?
"ריסט" זה בעצם דילואוד: הליכה מתוכננת לאחור באימונים, שמטרתה לאפשר לגוף להתאושש ולהתחזק. בתרגילי העזר, אתה יכול:
1. להמשיך כרגיל במידה ולא התאמצת בהם ב100% בשבועות האחרונים.
או
2. להמשיך כרגיל אבל עם כחצי מהסטים בכל התרגילים במהלך שבוע בודד, במידה וקרעת את התחת באימונים לאחרונה.
או
3. במידה ואתה מרגיש ממש מותש, אז לעשות שבוע מנוחה מהם או פשוט להוריד משקלי ומאמץ באותו שבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית