עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מזלזל או משהו, אבל 5 שנים זה יחסית מעט מאוד זמן כדי לצבור מספיק וידע וניסיון כדי לדעת מה יכול לעבוד ולמהחחח זה ניסיון הוא בהחלט יכול להיות טוב או לא אבל אני בהחלט אחרי 5 שנים של אימונים יודע מה טוב לי הגנטיקה שלי היא לא ואוו ואני נוטה להשמנה סוג גוף כזה. אני חייב לצין שאני משתמש באנבולים ובכל זאות בתקופה שאני לא נוטל שום סטראודים בהחלט קשה לי בהחלט אני לא נירא כמו בסייקל. אבל למדתי לשמר את המשקלים ולהתקדם או לפחות לא "לנשור" ניקח את המצב שאני נמצא בו שאני כרגע סטודנט ולתערי מצאץי זמן להתאמן רק 3 פעמים בשבוע אני כן מצליח לשמור המון ולהאישר חזק וגם להתחטב במעט אבל להתקדם במשקל לצערי לא הצלחתי (גרעון קלורי) וחוץ מי לפצוע את הברך שלי לא הרווחתי כלום לכן בהחלט זה משתנה מי אדם לאדם אבל דעתי האישית לא כדי לנסות להתקדם בגרעון קלורי
חלילה אני לא אומר שאתה משקר ממש לא מדביק כאלה סטיגמות איש יקר פשוט אני אומר את זה על עצמי "אני נוטה לא להאמין" כי כמה שניסתי (וניסיתי) פשוט לא הצלחתי בגלל זה למישהו זה בהחלט יכול ללכת ולמישהו לא עם פגעתי אני מבקש סליחה
נוטה לא להאמין זה בהתיפיפות לקרוא לו שקרן.חחח זה ניסיון הוא בהחלט יכול להיות טוב או לא אבל אני בהחלט אחרי 5 שנים של אימונים יודע מה טוב לי הגנטיקה שלי היא לא ואוו ואני נוטה להשמנה סוג גוף כזה. אני חייב לצין שאני משתמש באנבולים ובכל זאות בתקופה שאני לא נוטל שום סטראודים בהחלט קשה לי בהחלט אני לא נירא כמו בסייקל. אבל למדתי לשמר את המשקלים ולהתקדם או לפחות לא "לנשור" ניקח את המצב שאני נמצא בו שאני כרגע סטודנט ולתערי מצאץי זמן להתאמן רק 3 פעמים בשבוע אני כן מצליח לשמור המון ולהאישר חזק וגם להתחטב במעט אבל להתקדם במשקל לצערי לא הצלחתי (גרעון קלורי) וחוץ מי לפצוע את הברך שלי לא הרווחתי כלום לכן בהחלט זה משתנה מי אדם לאדם אבל דעתי האישית לא כדי לנסות להתקדם בגרעון קלורי
חלילה אני לא אומר שאתה משקר ממש לא מדביק כאלה סטיגמות איש יקר פשוט אני אומר את זה על עצמי "אני נוטה לא להאמין" כי כמה שניסתי (וניסיתי) פשוט לא הצלחתי בגלל זה למישהו זה בהחלט יכול ללכת ולמישהו לא עם פגעתי אני מבקש סליחה
בעקרון לשום מקום וכלום (לטבעי)
היה הרבה ניסוים בענין הזה מלא בלוגרים לאן שהם הגיעו זה פציעות על גרעון מאוד גדול ואף ליאוש...
משפט מדכא חייב לציין כאחד שבשנתו השלישית 🤣🤣לא מזלזל או משהו, אבל 5 שנים זה יחסית מעט מאוד זמן כדי לצבור מספיק וידע וניסיון כדי לדעת מה יכול לעבוד ולמה
לא על החיטוב של דצמבר שנפסק באמצע גם ככה מדבר על איזור מאי-אוגוסט (שתכלס המשיכו עד אוקטובר כמעט)V
נוטה לא להאמין זה בהתיפיפות לקרוא לו שקרן.
אני מכיר את הבנאדם, הוא לא משקר.
מה שמוזר @דניאלביטון10 זה שמבחינת מסה לא היית רחוק בכלל מסוף חיטוב האחרון שלך אז ממש מוזר לי איך התקדמת הכי הרבה. התכוונת במקרה לחיטוב שלפניו?
משפט מדכא חייב לציין כאחד שבשנתו השלישית 🤣🤣
לא על החיטוב של דצמבר שנפסק באמצע גם ככה מדבר על איזור מאי-אוגוסט (שתכלס המשיכו עד אוקטובר כמעט)
זה בדיוק מה שאמרתי גם שזה משתנה לאדם לאדם ומה שעובד על אחר לא יעבוד עליי ולהפך.כתבת את הסיבה בעצמך הנסיון האישי שלך הוא ספציפית עליך, זה לא משליך על כלל המתאמנים.
אני לא חושב שכדי לי להיכנס איתך לפינה הזו,אני בטוח שאתה לא עורך דין שלו ובטח ובטח כשביקשתי סילחה מהבנאדם ושהסברתי את עצמי שוב... אין צורך להתווכח על זה. אני בטוח שמי שצריך הבין אותי טובV
נוטה לא להאמין זה בהתיפיפות לקרוא לו שקרן.
אני מכיר את הבנאדם, הוא לא משקר.
מה שמוזר @דניאלביטון10 זה שמבחינת מסה לא היית רחוק בכלל מסוף חיטוב האחרון שלך אז ממש מוזר לי איך התקדמת הכי הרבה. התכוונת במקרה לחיטוב שלפניו?
זה בסדר גמור אני כבר שמעתי מי אנשים שהמון שנים בתחום בדיוק אומרים את זה על עצמם. אני בטוח בעצמי שדווקא אני כן יודע (לפחות אם כבר) מה יעבוד ומה לא אני תמיד יתנסה במשהו ולא ישלול הכל מגיע בזמן ואני נהנה מהתהליך האימונים וצבירת הידע עם הזמןלא מזלזל או משהו, אבל 5 שנים זה יחסית מעט מאוד זמן כדי לצבור מספיק וידע וניסיון כדי לדעת מה יכול לעבוד ולמה
זה אומר תוכנית שמתאימה לך אישית.
אתה כרגע עושה טקסס, אז אתה צריך לעבוד לפי טקסס, אין ממש איך לברוח מזה
להוריד נפח ולהמשיך בעצימות בחיטוב זה לא הכי נכון, הייתי מעדיף להתמקדם בנפח ולהוריד את העצימות כדי לאפשר התקדמות בנפח.
כמו שאמרת ההתאוששות פחות טובה, אבל זה לא אומר שהיא לא קיימת.אני מתאר לעצמי, אבל אני מנסה להבין את העקרונות הכלליים שעומדים בבסיס תכנית להתקדמות בגרעון. all other things being equal, הגרעון הקלורי מקשה על התאוששות כי לגוף יש פחות אנרגיה והוא לא במצב אנאבולי. מכאן אני משער שיש להוריד את העומס הכללי (עצימות/טונאג'/קצב התקדמות) כדי להמנע מאימון יתר, אך מצד שני, יש צורך בoverload הדרגתי על מנת ליצור התקדמות. אני לא מבין איך מיישבים את שני העקרונות האלו יחד.
אני מתאר לעצמי, אבל אני מנסה להבין את העקרונות הכלליים שעומדים בבסיס תכנית להתקדמות בגרעון. all other things being equal, הגרעון הקלורי מקשה על התאוששות כי לגוף יש פחות אנרגיה והוא לא במצב אנאבולי. מכאן אני משער שיש להוריד את העומס הכללי (עצימות/טונאג'/קצב התקדמות) כדי להמנע מאימון יתר, אך מצד שני, יש צורך בoverload הדרגתי על מנת ליצור התקדמות. אני לא מבין איך מיישבים את שני העקרונות האלו יחד.
ז"א להתקדם בעוד סטים/חזרות עם אותו משקל עד רף מסויים ורק אז להעלות משקל? למה זה עדיף?
כמו שאמרת ההתאוששות פחות טובה, אבל זה לא אומר שהיא לא קיימת.
אתה תתפלא כמה מעט עבודה יכולה ליצור עדיין אפקט לאורך זמן. יש טווח של עבודה שייתן לך תוצאות, ובכל מה שקשור לכוח, כנראה שאין באמת צורך לעבוד כמה שיותר קרוב לסף העליון של אותו טווח יעיל, לא משנה אם אתה במסה או חיטוב. חיטוב פשוט מצמצם את אותו טווח יעיל ע"י זה שהוא מוריד את הסף העליון, זה הכל
לאו דווקא להשאר באותו משקל. הכוונה שלי שלא צריך להפציץ שלשות כבדות והייתי מעדיף
להתקדם לאט לאט ב5X5 או 3X8 נגיד, תלוי בתכנית כמובן.