הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאדם עם אחוז שומן גבוה . כדי לראות תוצאות של מסה ושריר צריך קודם לצמצם אחוז שומן ?

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
היי .
אני עוסק כבר חודשיים בפעילות גופנית במכון כושר
אני שומר על תזונה ואימונים נכון. ואני רואה תוצאות
בעיקר במשקל . השאלה שלי היא האם בגלל שאני
בעל אחוז שומן גובה. מעל 30 אחוז. אני יורד במשקל
ולא רואה תוצאות של שריר ? .

והאם כדי לראות תוצאות של שרירים אני צריך
לעסוק קודם בחיטוב והורדת אחוזי השומן ולא לעשות בפיתוח שריר עצמו ? . בגלל שאני בעל אחוז שומן
גבוה בשונה מאדם עם אחוז שומן נמוך ויכול ללכת לישר לפיתוח גוף ומסת שריר בגלל שהוא בעל אחוז שומן נמוך ?

• פותח/ת השרשור
חיטוב
תוכל לפתח מסת שריר תוך כדי החיטוב בגלל אחוז השומן הגבוה
אני ממש לא רוצה לעשות את זה . אני איראה
כמו איזה בוג . ממש לא . רוצה קודם להוריד כמה
שיותר אחוזי שומן . לעשות חיטוב ולפתח שריר תחת שומן זאת הדרך הקלה וגם מגעיל אותי ברמות מטורפות. כול הבנות האלו עם התחת השומני הזה וכול הבנים עם הירכים והרגליים השומניות המוצקות
ממש מגעיל אותי עם כול הכבוד !

אתם מבלבלים פה המון מושגים שסותרים אחד את השני.
חיטוב
תוכל לפתח מסת שריר תוך כדי החיטוב בגלל אחוז השומן הגבוה

. (עריכה: @frozen נתן מחקר שמוכיח את הנושא)

היי .
אני עוסק כבר חודשיים בפעילות גופנית במכון כושר
אני שומר על תזונה ואימונים נכון. ואני רואה תוצאות
בעיקר במשקל . השאלה שלי היא האם בגלל שאני
בעל אחוז שומן גובה. מעל 30 אחוז. אני יורד במשקל
ולא רואה תוצאות של שריר ? .

והאם כדי לראות תוצאות של שרירים אני צריך
לעסוק קודם בחיטוב והורדת אחוזי השומן ולא לעשות בפיתוח שריר עצמו ? . בגלל שאני בעל אחוז שומן
גבוה בשונה מאדם עם אחוז שומן נמוך ויכול ללכת לישר לפיתוח גוף ומסת שריר בגלל שהוא בעל אחוז שומן נמוך ?

יש שני תהליכים, מבלי להיכנס ליותר מידי בילבול.
תהליך החיטוב, שבו אתה נמצא בגרעון קלורי, מנסה לשמר מסת שריר קיימת, תוך ירידה בכמות השומן בגוף.

ותהליך העליה במסה, שבו אתה בעודף קלורי יומי, ואתה מנסה לעלות במסת השריר עם כמה שפחות שומן.

אם תרצה הסברים יותר מפורטים אתה מוזמן להיכנס kilogram.co.il ולעיין שם.

- כרגע אם אתה באמת על אחוז שומן גבוה כזה, לא הייתי מתרכז בעליה במסת שריר, בעיקר אם הויזואליות היא הדבר העיקרי שמעניין אותך.
תרד באחוז השומן, ותתחיל לעלות במסת השריר בצורה נקיה.

נערך לאחרונה:
אתה לא ברור בצורה בלתי רגילה,צר לי.
אתה ניזון ממיתוסים של חדר כושר ברמה קצת מוגזמת..
שלילי, אם כן תיהיה אפשרות לעליה במסת השריר במהלך גרעון קלורי, זה רק בגלל שהוא מתאמן מתחיל.
הוא יכול לפתח מסת שריר ולהרזות במקביל באחוז שומן גבוה.
זה כבר מזמן הוכח מחקרית
he researchers divided their subjects into two groups. Both groups went on a low calorie diet, one with higher levels of protein than the other. The higher-protein group experienced muscle gains -- about 2.5 pounds -- despite consuming insufficient energy, while the lower protein group did not add muscle.

The lower-protein group at least had the consolation of not losing muscle, which is a predictable outcome of cutting calories and not working out, say researchers.

מחקר על 40 גברים,שחולקו ל2 קבוצות.
שתי הקבוצות קיצצו 40% מהקלוריות
קבוצה אחת עם צריכת חלבון נמוכה
השניה צריכת חלבון גבוהה

הקבוצה הראשונה לא איבדה מסת שריר וירדה בממוצע 8 פאונד
הקבוצה השנייה בממוצע עלתה 2.5 פאונד שריר וירדה 10 פאונד שומן
Canadian Researchers Find 'Holy Grail' of Dieting and Exercise

ככה שזה קיים ואפשרי אבל ברמות מינימליות ביותר

ציטוט שלי מפוסט אחר,תקרא אם בא לך

• פותח/ת השרשור
רגע אז אני יכ
אתה לא ברור בצורה בלתי רגילה,צר לי.
אתה ניזון ממיתוסים של חדר כושר ברמה קצת מוגזמת..

הוא יכול לפתח מסת שריר ולהרזות במקביל באחוז שומן גבוה.
זה כבר מזמן הוכח מחקרית

ציטוט שלי מפוסט אחר,תקרא אם בא לך
רגע אז אני יכול לרדת באחוז שומן גבוה ולעלות מסץ שריר זה בדיוק מה שאני רוצה. איך אני עושה את זה ?

תשובה פשוטה לשאלתך:
תתאמן נכון, תשמור על כמות חלבון מספיקה ותשמור על גירעון קלורי שהוא לא גבוה מדי. יותר מזה אין מה להתעסק בנושא הזה.

• פותח/ת השרשור
תשובה פשוטה לשאלתך:
תתאמן נכון, תשמור על כמות חלבון מספיקה ותשמור על גירעון קלורי שהוא לא גבוה מדי. יותר מזה אין מה להתעסק בנושא הזה.
ואז אני ארד באחוז שומן ואפתח מסת שריר במקביל ?

רגע אז אני יכ

רגע אז אני יכול לרדת באחוז שומן גבוה ולעלות מסץ שריר זה בדיוק מה שאני רוצה. איך אני עושה את זה ?

לפי המחקר שנתנו לך מלעלה, דרך שמירה על גרעון קלורי, וצריכה גבוה של חלבון.
לא נתנו מספרים לצריכה שלהם בתהליך, אבל לדעתי עדיין בטווח של 1.6-2.2 גרם חלבון לקילו גוף

ואז אני ארד באחוז שומן ואפתח מסת שריר במקביל ?
מצב כזה קורה בתנאי שאתה מתאמן מתחיל עם אחוז שומן גבוה מאוד. דבר כזה לא משפיע משמעותית על המראה הסופי כי בגלל הגרעון הקלורי אתה גם ככה תפתח כמות מזערית של מסת שריר. יותר תתרכז בלשמור על מסת השריר הקיימת ולרדת במסת השומן מאשר שטויות כאלו שממילא יקרו לבד.

מצב כזה קורה בתנאי שאתה מתאמן מתחיל עם אחוז שומן גבוה מאוד.
לא קשור למתאמן מתחיל.
אחוז שומן גבוה ,הייתי אומר 20 ומעלה,מאפשר לך להשתמש במאגרי השומן כאנרגיה לבניית שריר(בין היתר)
זה ממש לא העדפה הראשונה או השניה של מאגרי השומן שלך(המטרה שלהם זה הישרדות)
ככה שרק רזרבות מספיקות של שומן יאפשרו לך את זה.

למתאמן מתחיל קיים אפקט אחר,לא קשור לאחוז שומן גבוה.

מתאמן כמו שצריך,מקפיד על גרעון קלורי קל של כמה מאות,וצורך מספיק חלבון.
@nyeoNi
קח,תתחדש.
לא צריך יותר מ1.6 גרם חלבון,חסכתי לך כמה מאות שקלים
A systematic review, meta-analysis and meta-regression of the effect of protein supplementation on resistance training-induced gains in muscle mass a... - PubMed - NCBI

• פותח/ת השרשור
לפי המחקר שנתנו לך מלעלה, דרך שמירה על גרעון קלורי, וצריכה גבוה של חלבון.
לא נתנו מספרים לצריכה שלהם בתהליך, אבל לדעתי עדיין בטווח של 1.6-2.2 גרם חלבון לקילו גוף
אוקיי . אני שומר על מאזן שלילי אבל איך אני מגיע לכמות חלבון נדרשת . אני צריך 210 גרם חלבון ביום
ואני לא נוגע בתוספים ואבקות וכול מיני כאלו ולא לא יאכל קילו של חזה עוף חח . מה לעשות ?

ואני לא נוגע בתוספים ואבקות וכול מיני
מה רע באבקת חלבון? זה אחד המקורות היותר איכותיים שיש
אני שומר על מאזן שלישי אבל איך אני מגיע לכמות חלבון נדרשת . אני צריך 210 גרם חלבון ביום
מה זה מאזן שלישי וכמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
לא קשור למתאמן מתחיל.
אחוז שומן גבוה ,הייתי אומר 20 ומעלה,מאפשר לך להשתמש במאגרי השומן כאנרגיה לבניית שריר(בין היתר)

@nyeoNi
קח,תתחדש.
A systematic review, meta-analysis and meta-regression of the effect of protein supplementation on resistance training-induced gains in muscle mass a... - PubMed - NCBI
ואיך אני מגיע לניצול של אותם מאגרי שומן ?

• פותח/ת השרשור
מה רע באבקת חלבון? זה אחד המקורות היותר איכותיים שיש

מה זה מאזן שלישי וכמה אתה שוקל?
פשוט כול התחקירים וכול הסיפורים של אנשים אלו עשו את שלהם ואני חושש לגעת בזה . אבל אני הבנתי שזה מקור מצוין לחלבוו ובאמת לא ראיתי תופעת לווי של זה . אני מוכן להתחיל לצרוך אבקה נקייה .
כלומר בלי כול מיני דברים כימיים .
מה זה איך? ככה הגוף עובד
מה הגובה ומשקל?
110 .
גבוה מטר 76

דברים כימיים אתה מתכוון סויה וסוכרלוז? כי האבקת חלבון שלי מכילה את חלבוני החלב אותם ניתן למצוא בקוטג' וגבינה לבנה, לציטין סויה והממתיק סוכרלוז. אף אחד מהם לא נחשב מסוכן או מזיק. אגב, יש בעיה בדברים כימיים? כמעט כל עולמנו כימי ומורכב מחומרים כימיים כמו חמצן (!) וחנקן(החומר שנמצא בכמות הגדולה ביותר באוויר שאנו נושמים).
כולם! הפסיקו לנשום מיד!!! אלו חומרים כימיים מסוכנים!!!

לא קשור למתאמן מתחיל.

@nyeoNi
קח,תתחדש.

דמיין שקיבלת מוניטין יקירי
שק של מייפרוטאין זול היום כמו קמח ;-)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית