הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל ליד אחורית שלא מפתח דלקת

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
לילה טוב.
אני כרגע בחיטוב(נמצא על א''ש גבוה) ועובד FBW,וכאשר אני עושה לחיצה צרפתית לדוגמא,מתפתחת אצלי דלקת באחד המרפקים(או בשניהם לפעמים).
בגלל שהמשקל שלי גבוה כרגע,יש לי קושי לעשות מקבילים או שכיבות שמיכה יהלום אבל אני מוריד משקל וא''ש ומקווה שבעוד זמן מה אצליח לעשות את זה.
בינתיים,אשמח אם תרשמו לי תרגיל ליד אחורית עם הסיכוי הכי פחות לקבל דלקת במרפק,תודה רבה ולילה טוב.

אתה יכול לעשות לחיצה צרפתית בשיפוע עליון, זה עוזר.
וכמובן להוריד משקל ולהוסיף חזרות.
ובנץ' באחיזה צרה.

אתה יכול לעשות לחיצה צרפתית בשיפוע עליון, זה עוזר.
וכמובן להוריד משקל ולהוסיף חזרות.
ובנץ' באחיזה צרה.

יתכן שהוא ירגיש את הכאבים גם בשיפוע עליון,
הבעיה בפשיטות באובר האד הן לעיתים גיד הטרייספס "נצבט" מהאפיפיזה הדסטלית של היומרוס או מolecranon
ההייתי נמנע מכל הoverhead extensions.
אם אתהמחפש תרגיל שיערב את הראש הארוך, קיק באקס הוא תרגיל נהדר שמעמיס איזומטרית על הראש הארוך, ואין בו את בעיית "הצביטה"

• פותח/ת השרשור
הבעיה בפשיטות באובר האד הן לעיתים גיד הטרייספס "נצבט" מהאפיפיזה הדסטלית של היומרוס או מolecranon
אם אתהמחפש תרגיל שיערב את הראש הארוך, קיק באקס הוא תרגיל נהדר שמעמיס איזומטרית על הראש הארוך, ואין בו את בעיית "הצביטה"

אנסה גם את התרגיל הזה,תודה.

מהנסיון שלי, השיפוע העליון, גרם לקיצור תנועה, ופחות עומס על המרפק.
ואני הייתי עושה את זה עם יותר מ 70 ק"ג.

אני לא יודע מה חומרת המצב שלו, באופן אישי בעבר כשהופיע לי הכאבים, בכל מנח שניסיתי, לא יכלתי לבצע שום פשיטה מעבר לראש.

אם יש לו אפילו מעט כאבים במהלך הביצוע, לא חושב שיש סיבה לסבול בכוח שיש דרכים אחרות לגירוי של הראש הארוך..

אם יש לו אפילו מעט כאבים במהלך הביצוע, לא חושב שיש סיבה לסבול בכוח שיש דרכים אחרות לגירוי של הראש הארוך..
אין ספק שלא כדאי להתאמן בתרגיל שכואב.
מסכים לגמרי.
אני פשוט מקווה שהשיפוע לא תכאב.
אחרת, אם עדיין כואב, שלא יעשה גם את השיפוע.

בדרך כלל מה שהכי גורם לדלקות במרפק הן זווית כף היד. תנסה לעבוד עם חבלים שמאפשרים מנח כף יד דינמי יותר, וימנע תנועות מחייבות למרפק

• פותח/ת השרשור

אני לא יודע מה חומרת המצב שלו, באופן אישי בעבר כשהופיע לי הכאבים, בכל מנח שניסיתי, לא יכלתי לבצע שום פשיטה מעבר לראש.

אין ספק שלא כדאי להתאמן בתרגיל שכואב.
מסכים לגמרי.
אני פשוט מקווה שהשיפוע לא תכאב.
אחרת, אם עדיין כואב, שלא יעשה גם את השיפוע.

בדרך כלל מה שהכי גורם לדלקות במרפק הן זווית כף היד. תנסה לעבוד עם חבלים שמאפשרים מנח כף יד דינמי יותר, וימנע תנועות מחייבות למרפק

תודה רבה לכולכם,לילה טוב.

לילה טוב.
אני כרגע בחיטוב(נמצא על א''ש גבוה) ועובד FBW,וכאשר אני עושה לחיצה צרפתית לדוגמא,מתפתחת אצלי דלקת באחד המרפקים(או בשניהם לפעמים).
בגלל שהמשקל שלי גבוה כרגע,יש לי קושי לעשות מקבילים או שכיבות שמיכה יהלום אבל אני מוריד משקל וא''ש ומקווה שבעוד זמן מה אצליח לעשות את זה.
בינתיים,אשמח אם תרשמו לי תרגיל ליד אחורית עם הסיכוי הכי פחות לקבל דלקת במרפק,תודה רבה ולילה טוב.

פשיטת מרפק עם חבל בכבל קרוס תעשה את העבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית