הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחת ולתמיד- האם יש מזון בריא ולא בריא?

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
כל הזמן יש הרבה ויכוחים והרבה טענות מאנשים: X לא בריא יש בו מלא שומן רווי, Y לא בריא יש בו הרבה כולסטרול, Z לא בריא הוא מפוצץ סוכר W לא בריא יש בו מלא נתרן ובכללי על מזונות, שהם כמובן בעיקר ג'אנק פוד, מתוקים, חטיפים מלוחים פחמימות ריקות וכו' שהם לא בריאים ועל מזונות אחרים (פחמימות מלאות, חזה עוף, שומנים טבעיים וכו') שהם כן בריאים.
אז עכשיו שאלה שלי אחת ולתמיד, אם אני מתאמן באופן קבוע ונמצע בא.ש תיקני למשל 15~ האם אני יכול לאכול כל יום המבורגרים לאפות פיצות עם קינוחי, לנשנש עוד קצת ציפסים ובמבות בארוחות ביניים והרבה דברים עם שומן רווי\טראנס (לא יודע בדיוק את ההבל) נתרן, כולסטרול,סוכר וכל עוד אני במאזן קלורי ניטרלי אני אהיה בריא? מחדד שאני שואל בנוגע לבריאות ולכן נכנס למרכיבים כיוון שאני יודע שמבחינת עליה במשקל או ירידה קלוריה של גיינר ואורז זה אותו דבר
עכשיו אני יודע שתגידו כנראה שאין במזונות האלו ויטמינים ומינרלים אז אם אני כן מוסיף להם ירקות פירות או מתסף בכדורים זה משנה את התשובה שלכם? מה שכן למה שבמנה שווארמה למשל לא יהיו ויטמנים ומינרלים כמו בחזה עוף עם אורז, מה ההבדל בגדול ביניהם?

דונו.

נערך לאחרונה:
בנוגע לשומן טראנס יש גם ויכוחים כאלו או שעל זה כולם מסכימים שזה רע?

דוגמה למשהו מוסכם באופן די מוחץ בארה''ב אפילו אסור להשתמש בו, כנראה התוצאות לגביו היו חד משמעיות.

אני רציני לחלוטין
אני לא סופר קלוריות,אוכל מה שבא לי ורק מקפיד על הרבה חלבון.
נמנע רק משתייה מתוקה.
גדלתי יפה עד עכשיו...
חברה שלי מקפידה שאני גם אוכל ירקות ופירות ושותה הרבה מים , אז זה מסתדר ואני בריא

• פותח/ת השרשור
אני רציני לחלוטין
נמנע רק משתייה מתוקה.
גדלתי יפה עד עכשיו...
חברה שלי מקפידה שאני גם אוכל ירקות ופירות ושותה הרבה מים , אז זה מסתדר ואני בריא
אוקי הייתי בטוח שאת ציני אז קודם כל סליחה, משום מה רק דיידרה מבין אותי פה חחחח
ולמה אז אתה נמנע משתיה מתוקה?

אני רציני לחלוטין
נמנע רק משתייה מתוקה.
גדלתי יפה עד עכשיו...

יש לך מושג כמה חלבון אתה מכניס +~? יש את ה 2? או פחות?

יש לך מושג כמה חלבון אתה מכניס +~? יש את ה 2? או פחות?
כן,חלבון אני סופר.
ליטר חלב רגיל או go . זה יוצא 30 או 60
מעדן go 20
60 גרם מאבקה
20-100 מבשר/עוף/דגים
עוגייה מי פרוטאין 38 גרם חלבון (גועל נפש,עדיף לאכול בוץ ואני ממש ממש לא מגזים.)

יום חלש יוצא לי 1.6

כן,חלבון אני סופר.
ליטר חלב רגיל או go . זה יוצא 30 או 60
מעדן go 20
60 גרם מאבקה
20-100 מבשר/עוף/דגים
עוגייה מי פרוטאין 38 גרם חלבון (גועל נפש,עדיף לאכול בוץ ואני ממש ממש לא מגזים.)
🤣

למה?? דווקא אהבתי. תנסה לחמם את זה, יוצא כמו סופלה רק בלי הקרם הלבן. קיצור אני אוכל כמוך (מבחינת חלבון) - מתבסס הרבה על חלב, יוגורטים ובשר/דגים. שומן הרוב בא מחמאת בוטנים וחמאה. מה שכן, אני כן סופר קלוריות כי פשוט התרגלתי 😋🍴

איזה טעם?
שוקולד לבן לוקח לי 20 דקות לאכול כי זה מגעיל בצורה בלתי רגילה
והקרם עוגיות עוד איכשהו סבבה.

אתה אומר להמיס במיקרו?

לקחתי בצק עוגיות אחי. אל תמיס. תעשה כמה דק׳ כזה. יוצא רך כזה נמס בפה. אני מקווה שאתה אוכל את זה עם תה/חלב/נס קפה. כי ככה סתם זה מתוק בצורה מוגזמת. אני מתנחם בזה שיש שם המון חלבון לעוגיה מסכנה כזאת.

אם מעניין אותך בריאות לפי דעתי תחפש פורום אחר שמתמקד בבריאות, פה זה יותר שריריםםם והרמת משקל.

בהחלט יש דברים בריאים ודברים לא בריאים, תלוי את מי תשאל חח, טבעוני יגיד משהו אחד, קטוגני יגיד משהו אחר.

בעולם שלי למשל אין שום בעיה עם שומן רווי, כולסטרול, נתרן, ואין מה לפחד. סוכר יכול להיות בעייתי עם אוכלים ממנו מלא. בכל מקרה לא אחפור למה

זה בריא ולמה כולם טועים כשאומרים שכולסטרול זה רע, תוכל לקרוא קצת על הפליאו אולי יעניין אותך ואז תבין מה טוב לאכול מה לא.

אין קשר בין כמות הקלוריות שאתה צורך לבריאות אחי.

קיצור תתחיל לקרוא ספרים, מאמרים בלוגים אולי, תבין יותר.
זה פורום וזו מטרתו, אם כולם היו מחפשים בספרים ובפורומים אחרים לזה לא הייתה תכלית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית