הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית abc

• פותח/ת השרשור itay1
  • פורסם בתאריך

itay1

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
3
76
3
אהלן,
אני מתאמן כבר הרבה זמן בתכנית ab ללא התקדמות כל כך ומצאתי את התכנית המצורפת שנראית לי דיי טובה ומגוונת. מה דעתכם?
שוקל 76 קילו, כרגע אני עושה 10 חזרות של 60 קילו לחיצת חזה וסקאווטים/דדליפט אני לא עושה.
מדגיש שהכוונה שלי זה לעשות push/rest/pull/rest/legs/rest כלומר רק שלושה אימונים בשבוע ולא שישה בשביל לא להעמיס יותר מידי

קבצים מצורפים

• 6daysplit (1).pdf
    KB 72.6 · צפיות: 2,114
נערך לאחרונה:
קח טיפ, כל תוכנית שתיקח מאתר מסחרי מהסגנון הזה לא תהיה טובה לאדם נורמלי. לא הבנתי אם אתה רוצה להתאמן 6 ימים או 3 ימים. 6 ימים זה מיותר לגמרי. 3 או 4 זה די והותר. אם נתקעת ב60 קילו בנץ', אתה לא צריך תוכנית מגוונת אלא תוכנית פשוטה ולעניין.

• פותח/ת השרשור
קח טיפ, כל תוכנית שתיקח מאתר מסחרי מהסגנון הזה לא תהיה טובה לאדם נורמלי. לא הבנתי אם אתה רוצה להתאמן 6 ימים או 3 ימים. 6 ימים זה מיותר לגמרי. 3 או 4 זה די והותר. אם נתקעת ב60 קילו בנץ', אתה לא צריך תוכנית מגוונת אלא תוכנית פשוטה ולעניין.
התכוונתי שאני רוצה להתאמן 3 פעמים בשבוע (תיקנתי תפוסט).
מבחינת תכנית פשוטה יותר ניסיתי ss וכאלה וזה פשוט פחות עובד לי אני מרגיש שדווקא מתי שאני מגוון בתרגילים ובעצימות של התרגילים אני מתקדם יותר ובגלל זה חשבתי לכיוון הזה של abc.
קיצר לא לתת לתכנית צ'אנס ולהמשיך ab?

התכוונתי שאני רוצה להתאמן 3 פעמים בשבוע (תיקנתי תפוסט).
מבחינת תכנית פשוטה יותר ניסיתי ss וכאלה וזה פשוט פחות עובד לי אני מרגיש שדווקא מתי שאני מגוון בתרגילים ובעצימות של התרגילים אני מתקדם יותר ובגלל זה חשבתי לכיוון הזה של abc.
קיצר לא לתת לתכנית צ'אנס ולהמשיך ab?

במקום לעבור לתוכנית נפח.(פול פול לג היא מעולה שיש כח בסיסי+התמקדמות בתרגילי בסיס ואז עזר)

אולי תוריד את ה10 חזרות בבנץ ל5-7 חזרות ותעלה במשקל לאט לאט?
ולמה אתה מוותר על הסקוואט?

לא רוצה לדמיין איך פול פוש לג נראת רק ממכונות.....

מיותר לעשות abc/PPL וכדומה כשזה רק 3 פעמים בשבוע וגם ברמה שלך.
עדיף לך לעשות FBW,הגירוי שכל שריר יקבל בשבוע יהיה גבוה ותכוף יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית