עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טעות נפוצה מניסיון,הסיסי סקוואט פועל כמו סקוואט, בצורה קלה יותר ועם יותר מתיחה לשריר הארבע ראשי ובמיוחד לשריר החיצוני יותר, בנוסף ישנה מתיחה לזוקפי הגב/גב תחתון.Leg Extensions.
השאלה הנשאלת היא למה לעשות את התרגיל הזה מלחתחילה?טעות נפוצה מניסיון,הסיסי סקוואט פועל כמו סקוואט, בצורה קלה יותר ועם יותר מתיחה לשריר הארבע ראשי ובמיוחד לשריר החיצוני יותר, בנוסף ישנה מתיחה לזוקפי הגב/גב תחתון.
בזמן שהleg extension מאמן את השריר הפנימי יותר ואת השריר האמצעי.
יש כאלה שיגידו שאם אסובב את כף הרגל לכיוון פנים אני ארגיש את הצד החיצוני של הארבע ראשי, צודקים, אך זה מתלווה בכיווץ מיותר ולא רצוי(לתרגיל זה ספציפית) של הצד הפנימי והאמצעי של הארבע ראשי.
הטעות נפוצה היחידה פה - היא שאתה מתעסק בחרא: אלו הפרטים הגדולים שמשנים; לא הקטנים. אתה חושב שאחרי סקוואט ודדליפט מעניין איזה טיפה'לה אקסטרה מתיחה איפשהו בתרגילון קטן משנה משהו לתמונה הגדולה?טעות נפוצה מניסיון,הסיסי סקוואט פועל כמו סקוואט, בצורה קלה יותר ועם יותר מתיחה לשריר הארבע ראשי ובמיוחד לשריר החיצוני יותר, בנוסף ישנה מתיחה לזוקפי הגב/גב תחתון.
בזמן שהleg extension מאמן את השריר הפנימי יותר ואת השריר האמצעי.
יש כאלה שיגידו שאם אסובב את כף הרגל לכיוון פנים אני ארגיש את הצד החיצוני של הארבע ראשי, צודקים, אך זה מתלווה בכיווץ מיותר ולא רצוי(לתרגיל זה ספציפית) של הצד הפנימי והאמצעי של הארבע ראשי.
עניתי על זה למעלההשאלה הנשאלת היא למה לעשות את התרגיל הזה מלחתחילה?
אני לא מתעסק באותו יום בדדליפט או בסקוואט או בכללי בתרגילי כוח אלא בנפח, אתה צודק שאלו אחלה תרגילים אך אני כבר עושה אותם באותו אימון והסיסי סקוואט הוא תרגיל נוסף בתוכנית, זאת אומרת שאם אני אעשה לג פרס פעמיים או לג אקסטנשיין פעמיים, זה יהיה מיותר ויעבוד על אותו דבר פעמייםהטעות נפוצה היחידה פה - היא שאתה מתעסק בחרא: אלו הפרטים הגדולים שמשנים; לא הקטנים. אתה חושב שאחרי סקוואט ודדליפט מעניין איזה טיפה'לה אקסטרה מתיחה איפשהו בתרגילון קטן משנה משהו לתמונה הגדולה?
לא ברור מה הקונטקסט של התרגיל בתכנית שלך, אבל סיסי סקוואט במכונה בדרך כלל שם כדי להיות אקססורי שנותן נפח לקוואדס. גם Leg Extension. גם Leg Press...אם זו המשמעות שלו בתכנית שלך - אלו אחלה תחליפים.
אשמח אם תסביר איך בדיוק הסיסי סקוואט עובד כמו סקוואט רגיל?עניתי על זה למעלה
אני לא מתעסק באותו יום בדדליפט או בסקוואט או בכללי בתרגילי כוח אלא בנפח, אתה צודק שאלו אחלה תרגילים אך אני כבר עושה אותם באותו אימון והסיסי סקוואט הוא תרגיל נוסף בתוכנית, זאת אומרת שאם אני אעשה לג פרס פעמיים או לג אקסטנשיין פעמיים, זה יהיה מיותר ויעבוד על אותו דבר פעמיים
אין דבר כזה: "תרגיל כוח", או "תרגיל נפח".עניתי על זה למעלה
אני לא מתעסק באותו יום בדדליפט או בסקוואט או בכללי בתרגילי כוח אלא בנפח, אתה צודק שאלו אחלה תרגילים אך אני כבר עושה אותם באותו אימון והסיסי סקוואט הוא תרגיל נוסף בתוכנית, זאת אומרת שאם אני אעשה לג פרס פעמיים או לג אקסטנשיין פעמיים, זה יהיה מיותר ויעבוד על אותו דבר פעמיים
אותה תנועה, רק שהיא יותר מבודדת את הארבע ראשי.אשמח אם תסביר איך בדיוק הסיסי סקוואט עובד כמו סקוואט רגיל?
אותה תנועה, רק שהיא יותר מבודדת את הארבע ראשי.
בסקוואט ניתן לטעון שכל הרגל עובדת אפילו התאומים, כמייצבים וגם בגלל שהם נמתחים, ההאמסטרינג עובד, הגלוטס עובדים, הארבע ראשי עובד כמובן.
אה וגם לתרגיל קוראים סיסי סקוואט
״סיסי״
״סקוואט״
לא יקראו לתרגיל מסוים בשם מסוים משום סיבה..
אותו עיקרון בתרגיל בנצ׳ פרס ו-פלור פרס
אותה תנועה, רק שהפלור פרס מתבצע ללא בנצ׳ והוא גם מבודד את החלק הפנימי יותר של החזה.
אתה באמת במצב שאתה לא יכול להרשות לעצמך מעט יותר עבודה של שרירים אחרים שאתה חייב תרגיל שמבודד שרירים מסויימים בצורה מאוד ספציפית? אם תעבוד על שרירים נוספים או על אותו השריר בצורה מעט שונה כל ההתאוששות שלך תלך?אותה תנועה, רק שהיא יותר מבודדת את הארבע ראשי.
בסקוואט ניתן לטעון שכל הרגל עובדת אפילו התאומים, כמייצבים וגם בגלל שהם נמתחים, ההאמסטרינג עובד, הגלוטס עובדים, הארבע ראשי עובד כמובן.
״סיסי״
״סקוואט״
אותה תנועה, רק שהפלור פרס מתבצע ללא בנצ׳ והוא גם מבודד את החלק הפנימי יותר של החזה.
אותה תנועה, רק שהיא יותר מבודדת את הארבע ראשי.
״סיסי״
״סקוואט״
בליפטינג הפרטים הגדולים בבילדיניג הקטניםאלו הפרטים הגדולים שמשנים; לא הקטנים. אתה חושב שאחרי סקוואט ודדליפט מעניין איזה טיפה'לה אקסטרה מתיחה איפשהו בתרגילון קטן משנה משהו לתמונה הגדולה?
גם בליפטינג וגם בבאדיבילדינג מתעסקים קודם כל בפרטים הגדולים ואז בפרטים הקטנים, הכל שאלה של מה הפרטים הגדולים ומה הקטנים.בליפטינג הפרטים הגדולים בבילדיניג הקטנים
שאלה אתה במקרה שמן?
מסכים איתך אבל שבן אדם מבקש תרגיל למשהו מסוים אתה לא אומר לו אתה מתעסק בחרא תעשה סקוואט ודדליפטגם בליפטינג וגם בבאדיבילדינג מתעסקים קודם כל בפרטים הגדולים ואז בפרטים הקטנים, הכל שאלה של מה הפרטים הגדולים ומה הקטנים.
גם בבאדיבילדינג קודם כל מגיעים הנפח הכללי והעצימות הכללית, אחרי זה מחלקים אותם לחלקי גוף, רק בסוף מגיעה בחירת תרגילים, שזה נטו לפי הצורך שמגיע לפני, ולא קודם תרגיל ואחר כך מטרה
גם מסכים, אף אחת מהגישות לא נכונה, אבל כן צריך להבין מה המטרה שהוא רוצה סיסי סקוואט, או תחליף אליו, יכול להיות שההיגיון מאחורי זה פשוט שגוימסכים איתך אבל שבן אדם מבקש תרגיל למשהו מסוים אתה לא אומר לו אתה מתעסק בחרא תעשה סקוואט ודדליפט
אז מבקשים עוד פרטים או שעונים על מה שהוא שאל לא כותבים אתה מתעסק בחרא כי במקרה והוא ברמה המתאימה אז זה טעותגם מסכים, אף אחת מהגישות לא נכונה, אבל כן צריך להבין מה המטרה שהוא רוצה סיסי סקוואט, או תחליף אליו, יכול להיות שההיגיון מאחורי זה פשוט שגוי
אתה מכניס לי מילים לפה.מסכים איתך אבל שבן אדם מבקש תרגיל למשהו מסוים אתה לא אומר לו אתה מתעסק בחרא תעשה סקוואט ודדליפט