תחליף לסיסי סקוואט

גבינה

משתמש מתחיל
39
2
נק' מוניטין:
-9
39
2
זה לא קשור לפאוורליפטינג, יותר לבאדיבילדינג.
אני רוצה למצוא תחליף לסיסי סקוואט, שלא יערב כלכך את ההאמסטרינג, לא מפחד לפגיעה בברך אלא העובדה שאין לי את המכשיר בחדכ.

נערך לאחרונה:
אתה מכניס לי מילים לפה.

אמרתי שבתור מישהו שעושה סקוואט ודדליפט (והוא אישר שהוא מישהו כזה), סיסי-סקואט משחק כתרגילון קטן על מנת להוסיף נפח לקוואדס,
ושהעיסוק ב-"מתיחה לגב פה, מתיחה לצד ההוא של הקוואדס שם" הוא זניח, בטל בשישים, וכן - התעסקות בחרא...ליד כל שאר הדברים שהוא עושה.

אז שפחות יחפש איזה תחליף לסיסי-סקוואט מותח לו את הגב, או "מרגיש לו בצד של הקוואדס יותר מבצד הפנימי של הקוואדס" - כי המשמעות של זה היא מינורית (עד כדי לא קיימת), וזו כנראה לא הפואנטה של התרגיל בתכנית שלו. (ולכן כל תרגיל שמנסה "לבודד" את הקוואדס תופס).
מוותר לך הפעם שמנצ'יק

אז מבקשים עוד פרטים או שעונים על מה שהוא שאל לא כותבים אתה מתעסק בחרא כי במקרה והוא ברמה המתאימה אז זה טעות
כיוון שאתה מסכים איתי פרגן במוניטין שלילי
דווקא עניתי לו לעניין - והצעתי לו תרגילים שהם באמת תחליפים ל-מה שסיסי סקוואט בא לעשות.
(ואז הוא התחיל להתפזר - ולהגיד שהם לא תחליף...מטעמים שהם לא רלוונטיים).

הטעות נפוצה היחידה פה - היא שאתה מתעסק בחרא: אלו הפרטים הגדולים שמשנים; לא הקטנים. אתה חושב שאחרי סקוואט ודדליפט מעניין איזה טיפה'לה אקסטרה מתיחה איפשהו בתרגילון קטן משנה משהו לתמונה הגדולה?

לא ברור מה הקונטקסט של התרגיל בתכנית שלך, אבל סיסי סקוואט במכונה בדרך כלל שם כדי להיות אקססורי שנותן נפח לקוואדס. גם Leg Extension. גם Leg Press...אם זו המשמעות שלו בתכנית שלך - אלו אחלה תחליפים.
אני רואה שאתה לא מבין בנושא,תרגיל מתיחה מונע פציעות ומותח את השריר במיוחד אם זה תרגיל קטן שלא הורס הרבה שריר ורק מותח אותו ועובד על סיבים שאתה לא עובד בתהליך הכיווץ.להגיד שהתרגיל קטן ישנה משהו זה די שטויות.

אני רואה שאתה לא מבין בנושא,תרגיל מתיחה מונע פציעות ומותח את השריר במיוחד אם זה תרגיל קטן שלא הורס הרבה שריר ורק מותח אותו ועובד על סיבים שאתה לא עובד בתהליך הכיווץ.להגיד שהתרגיל קטן ישנה משהו זה די שטויות.

תן לי הוכחות וביסוסים לכל מה שאמרת פה, אם לא אכפת לך.
אשמח להשכיל בעניין.

כל תרגיל שמערב כיווץ, מכיל גם שלב של מתיחה

• פותח/ת השרשור
תן לי הוכחות וביסוסים לכל מה שאמרת פה, אם לא אכפת לך.
אשמח להשכיל בעניין.
דניאל צודק, אפילו המאמן של פיל הית׳, זוכה mr.olympia 7 פעמים, אומר שצריך לתת מתיחה לשריר ולכווץ אותו בכל צורה כדי לפתח את הmind muscle control, דבר זה מוביל להרמת משקלים גבוהים יותר בצורה נכונה יותר וגם דבר זה מוביל לכיווץ טוב יותר ומורגש יותר.

דניאל צודק, אפילו המאמן של פיל הית׳, זוכה mr.olympia 7 פעמים, אומר שצריך לתת מתיחה לשריר ולכווץ אותו בכל צורה כדי לפתח את הmind muscle control, דבר זה מוביל להרמת משקלים גבוהים יותר בצורה נכונה יותר וגם דבר זה מוביל לכיווץ טוב יותר ומורגש יותר.

ביסוס. משהו. לא אכפת לי שX אמר Y, אני רוצה הוכחות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית