הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חושב שאני תקוע בחיטוב.

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
אני כבר ארבעה חודשים עם תפריט חיטוב מסודר וירדתי 15 קילוגרם.
אני בן 29, שוקל 76 כרגע על 183 גובה. אחוז שומן - אין לי מושג, הערכה גסה 20 אחוז.
בתחילת התהליך הייתי במשקל של 91 קילוגרם.

אני כן רואה שינוי בפרופורציות של הגוף וכן רואה שהבטן ירדה לי אבל זה מרגיש לי כאילו לא באמת יורדים לי אחוזי שומן מהבטן אלא יותר ממקומות אחרים.
אני לא אשקר לכם ולא את עצמי, ראשון עד חמישי אני פלס עם התפריט - אוכל כמו שצריך ממש לפי הספר, מכניס את כל כמויות החלבון/פחמימה/שומן שצריך לגוף, בסופשים אני מרשה לעצמי קצת יותר ופחות עוקב אבל עדיין - כל שבוע אני רואה ירידה של בין 0.5 ל - 1 קילוגרם.
אין לי איזו "ארוחת צ'יט" באמצע השבוע או משהו כזה חוץ מארוחת שישי בערב אם אפשר להגדיר את זה כצ'יט.

אני מאוד פעיל ביום-יום, מתאמן 3/4 פעמים בשבוע אימוני כוח ו4/5 פעמים בשבוע אירובי בעצימות גבוהה(ריצות ארוכות,אליפטיקל) ועובד בעבודה פיזית.

אני יודע שאני כולה ארבעה חודשים בתהליך וברור שאני לא אצפה עכשיו לבטן שטוחה וריבועים גם לא בעוד חצי שנה, אני רק רוצה חוות דעת מקצועית ש"תרגיע" אותי ותתן לי מוטיבציה להמשיך, תודה רבה ושבוע טוב.

תגיד קוצר למה כל הזמן אומרים וגם אתה לעבור בהדרגה מחיטוב ומסה וההפך?
זה יותר בשביל הנפש ובשביל להרגיל את עצמך להיות שבע יותר/רעב יותר.
תוכל לשלוט בקלוריות יותר בקלות

תגיד קוצר למה כל הזמן אומרים וגם אתה לעבור בהדרגה מחיטוב ומסה וההפך? מה יקרה אם אני ישר אעלה את הקלוריות מ1000 ל2000 או ההפך? אני יצאתי לתגלית לפני 3 שבועות ושם פשוט תוך יום מלאכול אלף אכלתי סביבות ה3000 למשך שבוע בתגלית ולא קרה כלום
במעבר ממסה לחיטוב זה פחות קריטי, זה יותר עניין של נוחות וכדי שלא ייפול עליך רעב משום מקום.
במעבר מחיטוב למסה יכול להיות ריבאונד של שומן בגלל שהנייטרלי יורד מעט במהלך חיטוב,ואתה לא רוצה להיות בפלוס קלורי גדול מדי, אז כדאי להיות בנייטרלי קודם כדי להחזיר את הנייטרלי לטבעי

במעבר ממסה לחיטוב זה פחות קריטי, זה יותר עניין של נוחות וכדי שלא ייפול עליך רעב משום מקום.
במעבר מחיטוב למסה יכול להיות ריבאונד של שומן בגלל שהנייטרלי יורד מעט במהלך חיטוב,ואתה לא רוצה להיות בפלוס קלורי גדול מדי, אז כדאי להיות בנייטרלי קודם כדי להחזיר את הנייטרלי לטבעי
כשאתה אומר אבל בניטרלי יורד בחיטוב זה המצב הרעבה הזה שתמיד היו אומרים שטוענים שהגוף מפסיק לרדת במשקל ואז אפילו עשו מחקר וראו שכשנתנו לקבוצה שבועיים של ניטרלי ואז חזרו לגרעון הם חזרו לרדת במשקל?

כשאתה אומר אבל בניטרלי יורד בחיטוב זה המצב הרעבה הזה שתמיד היו אומרים שטוענים שהגוף מפסיק לרדת במשקל ואז אפילו עשו מחקר וראו שכשנתנו לקבוצה שבועיים של ניטרלי ואז חזרו לגרעון הם חזרו לרדת במשקל?
מצב הרעבה זה חרטא.
כן הגוף עושה שינויים, בעיקר הורדה של הפעילות הגופנית הלא מודעת, אבל השינויים הם מוגבלים מאוד, ומסתכם במאות בודדות של קלוריות, לא מצב שבלתי אפשרי לרדת במשקל.
זה גם אחת הסיבות שכדאי לחזור לנייטרלי אחרי תקופה ארוכה של חיטוב, בעיקר כי אתה עלול לרדת לרמות אנרגיה נמוכות מאוד ועייפות גדולה, וחזרה לנייטרלי תחזיר לך את האנרגיה. אחרי זה שאתה חוזר לחיטוב ההתאמות של הגוף מתחילות מחדש, אבל שוב מאפס, אז בהתחלה הנייטרלי עדיין ישאר גבוה יחסית, מה שייתן לך בוסט בירידה במשקל

• פותח/ת השרשור
תגיד קוצר למה כל הזמן אומרים וגם אתה לעבור בהדרגה מחיטוב ומסה וההפך? מה יקרה אם אני ישר אעלה את הקלוריות מ1000 ל2000 או ההפך? אני יצאתי לתגלית לפני 3 שבועות ושם פשוט תוך יום מלאכול אלף אכלתי סביבות ה3000 למשך שבוע בתגלית ולא קרה כלום

טעות, סליחה

תגיד קוצר עד כמה זה קריטי? התחלתי עכשיו מסה כי אני בר לא מסוגל יותר מנטלית עם החיטוב הזה ואני פשוט בהתקפי אכילה חחחחח
עד כמה זה קריטי לעלות לאט לאט ולא ישר למסה? בנוסף אם כן כמה זמן לתת לכל עליה הדרגתית? 250 קלוריות כל 3-4 ימים זה מספיק?

תגיד קוצר עד כמה זה קריטי? התחלתי עכשיו מסה כי אני בר לא מסוגל יותר מנטלית עם החיטוב הזה ואני פשוט בהתקפי אכילה חחחחח
עד כמה זה קריטי לעלות לאט לאט ולא ישר למסה? בנוסף אם כן כמה זמן לתת לכל עליה הדרגתית? 250 קלוריות כל 3-4 ימים זה מספיק?
הנייטרלי שלך ירד במהלך החיטוב, אזז אם ישר תעלה מעל הנייטרלי התיאורטי, אתה בעצם נמצא הרבה מעל הנייטרלי התיאורתי, אז אתה תצבור יותר שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית