עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואוו.מה שמנצח יהיה השילוב בין ה-3 שיאפשר לך להתרשם הכי מהר, ולאורך הכי הרבה זמן. שימוש רק בשיטה את יוביל להתקדמות איטית מדי או מהירה מדי
לכתף לא אמור להיות בעיה כלכךלדוגמא שרירים כמו כתף,יד קידמית,יד אחורית
זה קשה מאוד להעלות משקל בכל אימון,יש לכך פתרון?
נרד לפרטים.לכתף לא אמור להיות בעיה כלכך
אבל מבחינת יד אחורית וקדמית,לוקח כמה שבועות טובים בשביל לעלות 2 קילו. אין מה לעשות,השיפור שלך מאימון לאימון יהיה עוד חזרה,ומשבוע לשבוע עוד סט,ואחרי שבועיים - שלוש אולי תוסיף פלטה קטנה
בגלל שהם שרירים תומכים בתנועות המורכבות, הם מקבלים גירוי גם מהתרגילים המבודדים וגם מהמורכבים, ככה שגם אם תתקדם בתרגילים המבודדים פעם בכמה זמן, כל עוד אתה מתקדם במורכבים, גם השרירים הקטנים מתקדמיםלדוגמא שרירים כמו כתף,יד קידמית,יד אחורית
זה קשה מאוד להעלות משקל בכל אימון,יש לכך פתרון?
אז תכלס אתה עושה fbw ארבע פעמים בשבוע?ועוד אנקטודה
התחלתי להתאמן 4 ימים זאת אומרת
א-ב-מנוחה-ד-ה-מנוחה-מנוחה
באימונים של א-ד אני עושה fbw
ובאימונים ב-ה אני עושה 5 תרגילי בסיס כפול 5 חזרות
האם זה תקין?
מוט בישיבהאתה מעדיף לחיצה(כתף) עם דמבלים או עם מוט
בעמידה או ישיבה?
סוג שלבגלל שהם שרירים תומכים בתנועות המורכבות, הם מקבלים גירוי גם מהתרגילים המבודדים וגם מהמורכבים, ככה שגם אם תתקדם בתרגילים המבודדים פעם בכמה זמן, כל עוד אתה מתקדם במורכבים, גם השרירים הקטנים מתקדמים
אז תכלס אתה עושה fbw ארבע פעמים בשבוע?
גם אני ביתימוט בישיבה
בישיבה - כי זה יותר עבודה ישירה לכתפיים ופחות התעסקות באיזון,יציבות,בטן ורגליים
מוט - כי אני לא אוהב להרכיב ולפרק משקולות יד כל הזמן (ציוד ביתי,הברגה)
הייתי נמנע מלעבוד קשה על כל הגוף 4 פעמים בשבוע. אין בעיה לעבוד על כל הגוף 4 פעמים בשבוע, אבל מומלץ שלפחות אחד מהאימונים יהיה אימון קל יחסיתסוג של
עם השמתה של תרגילי הידיים
רק בסיס(בנץ,כתף,סקוואט,דדליפט,ראק פול)
בהחלט.לשיטתך
יהיה אפשרי לעשות יום משקל כבד
יום משקל קל יחסית?
משהו כזהקל זאת אומרת 80% מהמשקל הרגיל נכון?
תלוי, ראק פול לרוב זה תרגיל להעמסת יתר, אתה מקצר את טווח התנועה ומשתמש ביותר משקל. אבל במקרים מסויימים אנשים לא יכולים להשתמש באפקט המתיחה של השריר ולכן נאלצים להשתמש בפחות משקל מהרגיל.אפשרי במקום דדליפט לבצע ראק פול? מתחת לברך
זה מאוד תלוי בך ובמה מתאים יותר לך.אהלן אח @kotzer
רציתי לדעת בבקשה
בהתקדמות מאימון לאימון האם יש עדיפות לדוגמא:
שריר גדול 4-5 סטים ל5-7 חזרות
או 5-6 סטים ל5-7 חזרות
כן
מהה תמיד חשבתי אתה מתאמן בחדכ...קשה להתאמן בבית איך אתה יכול? לי היה ציוד לבית בשווי 12,000 שח ולא יכולתי להתאמן בבית זה פשוט לא כיף אין את המוטיבציה הזאת כמו שיש במכון ואין אווירה..וגם מסוכן בלי ספוטר והשגחה..קצת בעייתימוט בישיבה
בישיבה - כי זה יותר עבודה ישירה לכתפיים ופחות התעסקות באיזון,יציבות,בטן ורגליים
מוט - כי אני לא אוהב להרכיב ולפרק משקולות יד כל הזמן (ציוד ביתי,הברגה)