הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גירוי שריר

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן
מנסה להבין משו
כולם מסכימים שהתקדמות מאימון לאימון נמדדת ב או העלת משקל או העלת חזרות או הוספת סט.

אז מה בעצם ״מנצח״
עליה במס חזרות?
או עליה במשקל העבודה מאימון לאימון?
** לדוגמא 20 קילו לחזרות
או 25 קילו ל 5 חזרות

הרבה יותר נוח וכיף.
אין מגבלה של שעות/לבוש/מוזיקה/עומס או לא יודע מה
יש לי את השקט שלי
תשמע יש לזה גם פלוסים אבל יש לך משקלים גבוהים איך אתה עובד ללא ספוטר נניח בבנץ' ודברים כאלה?
השעות והעומס זה משו מטורף היום בחדרי כושר
אין על הבית
אצלנו בשעות שאני מתאמן אין מקום להניח גפרור מרוב שמלא ואני מחכה הרבה לכל דבר אבל אין על האווירה במכון...

תשמע יש לזה גם פלוסים אבל יש לך משקלים גבוהים איך אתה עובד ללא ספוטר נניח בבנץ' ודברים כאלה?
היה מסוכן בהתחלה.. עכשיו קניתי כלוב די מאובטח.
יש בדיוק בגובה החזה שלי מוטות ברזל (בצדדים של הכלוב) שאם אני בכשל,פשוט מרוקן אוויר מהריאות והמוט יונח בשלום על המוטות,מקווה שהבנת

• פותח/ת השרשור

אצלנו בשעות שאני מתאמן אין מקום להניח גפרור מרוב שמלא ואני מחכה הרבה לכל דבר אבל אין על האווירה במכון...
כנל כמו פרוזן.
יש לי שני מוטות מהצדדים,שאם נתקעתי או הגעתי לכשל,הם בולמים את הנפילה.

לחכות בתור יכול לפעמיים לעקב אותך באימון,ברור לי שזה יכול להיות זניח,אבל יש תורים של מעל 5 דק,ואתה כבר מתחיל ״להתקרר״

כנל כמו פרוזן.
יש לי שני מוטות מהצדדים,שאם נתקעתי או הגעתי לכשל,הם בולמים את הנפילה.

לחכות בתור יכול לפעמיים לעקב אותך באימון,ברור לי שזה יכול להיות זניח,אבל יש תורים של מעל 5 דק,ואתה כבר מתחיל ״להתקרר״
צודק...אצלי לפעמים אני מחכה 20 דקות +

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית