איך התוכנית fbw

מתאמן נחוש

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
גיל 14.8
גובה 160
משקל 51
עשיתי fbw חודש לא התמדתי כל-כך והלוז שלי היה מתאים לab אני עושה את זה חודשיים וחצי והבנתי שיותר עדיף לי fbw בסיסי כי אני מתחיל ויותר אפשר להשתפר
איך התוכנית fbw מקילוגרם?

סקוואט חופשי עם מוט 4×8
בנץ פרס 4×8
מתח 4×10
פרס 3×6
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט דבליו 2×10
כפיפת מרפק כנגד מוט(אני רוצה להחליף לכפיפה אחרת)3×12

תוסיף 15-12x2 facepulls לכתף אחורית וסקוואט תעשה 8x3 לדעתי 4 סטים זה יותר מידי וזהו בסך הכל אחלה תוכנית.

ואחרי איזה חודש-חודשיים ככה דחוף דדליפט 5x2 ומקבילים צר 8x3

• פותח/ת השרשור
אבל מה להוסיף ?אם כבר כדאי לי להוסיף לשרירים הגדולים ולא לכתפיים לא?ועוד דבר לפי מה שהבנתי ככל שיותר פשוט יותר אפשר להתקדם לא?
ואם כבר לא להוסיף לגב או לחזה לפחות כתפיים?
תוסיף 15-12x2 facepulls לכתף אחורית וסקוואט תעשה 8x3 לדעתי 4 סטים זה יותר מידי וזהו בסך הכל אחלה תוכנית.

ואחרי איזה חודש-חודשיים ככה דחוף דדליפט 5x2 ומקבילים צר 8x3
להוסיף תדדליפט או להחליף באחר?

אבל מה להוסיף ?אם כבר כדאי לי להוסיף לשרירים הגדולים ולא לכתפיים לא?ועוד דבר לפי מה שהבנתי ככל שיותר פשוט יותר אפשר להתקדם לא?
ואם כבר לא להוסיף לגב או לחזה לפחות כתפיים?

להוסיף תדדליפט או להחליף באחר?
אתה לא חייב להוסיף דדליפט כי דדליפט זה תרגיל חרא לבילדינג דדליפט עובד נטו על כוח.
ואתה עושה FBW לא AB בFBW כל שריר גדול מקבל לפחות 3-4 סטים גג בAB זה אחרת.

מה שכן אתה חייב להוסיף 12-15x2 Facepulls כדי שלא יהיה לך פיגור בכתף אחורית וכדי שהגב שלך לא יראה עגול.

תעשה Facepllus אחרי הפרס, וזהו אחי בצלחה! 😃

נערך לאחרונה:
כמה חזרות וכמה סטים שאני משלב?
הייתי ממליץ ברגע שאתה מוסיף תרגילים להוריד את הסקוואט בנץ והפרס ל6 חזרות כדי להתקדם במשקלים, ואת התרגילי עזר שאתה מוסיף לעשות ל3-4 סטים של 8-12

הייתי ממליץ ברגע שאתה מוסיף תרגילים להוריד את הסקוואט בנץ והפרס ל6 חזרות כדי להתקדם במשקלים, ואת התרגילי עזר שאתה מוסיף לעשות ל3-4 סטים של 8-12
ולעשות לחזה בסהכ הכל 8 סטים???זה לא יותר מדיי?הבנתי שצריך לעשות 3-4

אני רוצה להמשיך אבל בפול בדי
אתה לא תוכל לעשות נפח של 8 סטים לחזה כל אימון 3 פעמים בשבוע, תצטרך פשוט לפצל, לדוגמא אימון אחד סקוואט אימון אחרי זה דדליפט, את הבנץ' להחליף עם פרס ומתח עם חתירה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית