הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית ה8 שעות לידיים של ריץ' פיאנה

עזוב

משתמש פעיל
920
262
נק' מוניטין:
377
920
262
ביום רביעי החלטתי לעשות את התוכנית של ריץ' פיאנה 8 שעות לידיים.
למי שלא מכיר:

בקצרה, האימון מורכב מ16 מיני אימונים לידיים, כל אחד אורך חצי שעה (כולל מנוחה), ומיד לאחר כל אימון יש לצרוך שייק שמורכב מקצת חלבון ומקצת פחמימה.
האימון, לדברי ריץ' פיאנה יגדיל את היד באינץ' אחד, ושהגדילה המינימלית מכל האימון הזה הוא לפחות 3/4 אינץ'.
לקחתי יומיים מנוחה לפני האימון מאימונים אחרים.
יום האימון:
אחרי התפילה בבוקר, למדתי עם החברותא שלי מעט, ואז צרכתי 200 פחמימה+ וכמות יפה של חלבון ושומן, ברוך השם.
ב10:15 בערך התחלתי להתאמן, ויצאתי מהחד"כ באזור 17:40, ברוך השם. זאת אומרת שיצא לי קצת פחות מ8 שעות כל האימונים.
ליד קדמית עשיתי כפיפת מרפקים כנגד מוט ופטישים, יד אחורית לחיצה צרפתית ומשקולת מאחורי הראש (כל יד, זאת אומרת שסיימתי 15 חזרות יד שמאל ומיד עברתי ליד ימין). הפאמפ היה נהדר, ובמכון הגעתי לפאמפ מאד מאד רציני, ברוך השם.
אחרי האימון אכלתי חזה עוף באגט עם צ'יפס וקטשופ,
תוצאות:
מדדתי במהלך האימון וכמה שעות אחריו את היקף היד שלי, ופעם אחרונה שמדדתי היתה לפני פחות משעה.
התחלתי את האימון עם היקף יד 35.
היקף היד שלי כעת הוא בערך 36.5, ברוך השם (24 שעות אחרי האימון כבר עברו)
עליי התוכנית עבדה, רציתי לשתף.
ברוך השם.

מתכון כמעט בטוח לפציעה.

@עזוב..
אני מקווה שאתה מבין שזוהי תוכנית פרי דימיונו של Rich Piana ז"ל ושלא עוקבת אחרי אף מתכונת מוסכמת ומוכחת בתחום, זהו בסך הכל פמפום אינסופי.

• פותח/ת השרשור
מתכון כמעט בט
וח לפציעה.

@עזוב..
אני מקווה שאתה מבין שזוהי תוכנית פרי דימיונו של Rich Piana ז"ל ושלא עוקבת אחרי אף מתכונת מוסכמת ומוכחת בתחום, זהו בסך הכל פמפום אינסופי.
ייתכן ואתה צודק. בוא נמשיך לחכות

אני חושב שדי ברור לפותח הפוסט שזה סהכ דם והידלקות של האיזור ולא שריר.

אני דווקא הולך נגד הזרם,לדעתי כל עוד תטחן נפח כזה לידיים פעמיים בשבוע,זה יישאר.

*לא חושב שזה מומלץ בכלל,וזה יכול לגרום נזק

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא:
האם כדאי לי לבזבז 8 שעות בחדר כושר בשביל לשמור על החצי ס"מ הזה?
(מזכיר שאמרת שאימון רגיל גורם לך לעלייה של 1 ס"מ,והאימון "המיוחד" גורם ל1.5 ס"מ)

אני דווקא הולך נגד הזרם,לדעתי כל עוד תטחן נפח כזה לידיים פעמיים בשבוע,זה יישאר.

*לא חושב שזה מומלץ בכלל,וזה יכול לגרום נזק

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא:
האם כדאי לי לבזבז 8 שעות בחדר כושר בשביל לשמור על החצי ס"מ הזה?
(מזכיר שאמרת שאימון רגיל גורם לך לעלייה של 1 ס"מ,והאימון "המיוחד" גורם ל1.5 ס"מ)
לדעתי בטווח הארוך היד שלו תהיה קטנה יותר, במקום להשקיע את הזמן בלבנות את היד בצורה אמיתית הוא משקיע על לעשות פאמפ פעם בכמה ימים

נראלי שאם האחרי האימון השני היד לא גדלה שוב פעם ב1.5 סמ אלא רק שומרת על הגדילה מהאימון הראשון, אפשר להסיק שזה רק פאמפ ולוותר על הרעיון לטובת אימון "רגיל" (שבכל מקרה מגדיל את היד בסנטימטר 1 ;))

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית