עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ליטר חלבמשהו יכול להמליץ לי על שייק שיגיע לאזור ה 1500-2000 שההיה טעים ומלא בפחמימות
יש לי בבית גם גיינר וגם אבקת חלבון העדיפות לעשות שייק עם אבקת חלבון
חשוב שיצא טעים בסוף ולא סמיך ברמה שאי אפשר לשתות
תחלק את זה למנות. או שבכללי יש לך רגישות לחלב? אם כן, פשוט תכין עם מים.ליטר חלב ישבור לי את הקיבה
אתה רגיש ללקטוז?ליטר חלב ישבור לי את הקיבה
אז אתה אולי כן רגיש ללקטוז.
אני ו @Mr. power שותים ליטר כל יום
אם תעשה בדיקת כליות מתישהו אני אשמח לעדכון. (על הליטר חלב go ו2 סקופים)אז אתה אולי כן רגיש ללקטוז.
אני ו @Mr. power שותים ליטר כל יום
טעמי פירות כמו בננה תות לדעתי הולך הכי טובבדרך כלל איזה טעם מומלץ לקנות את האבקת חלבון שיתאים לשייקים והסוגים האלה?
מה גורם לך לחשוב שזה בעייתי לכליות?אם תעשה בדיקת כליות מתישהו אני אשמח לעדכון.
אני לא חושב שזה בעייתי לכליות אני חושב שזה יכול להיות בעייתימה גורם לך לחשוב שזה בעייתי לכליות?
אם תעשה בדיקת כליות מתישהו אני אשמח לעדכון. (על הליטר חלב go ו2 סקופים)
השייק של פאוור נשמע מצויין הייתי מוסיף פירות קפואים, זה יעשה את זה הרבה יותר טעים ויוסיף קלוריות
גם ליטר חלב go ועוד שני סקופים על בסיס יומי?עשיתי לפני חצי שנה בדיקות גוף מקיפות כולל בדיקות דם (בגלל שלא עשיתי בדיקות שנים) ולא מצאו לי שום דבר חריג/חשוד. שותה ליטר חלב ביום שנים כבר. מן הסתם שהיו ימים שלא הייתי שותה אבל באופן כללי משתדל לשתות כל יום.
אני גם שותה לפעמים ליטר חלב, החלב זה לא הבעיהאתה יודע שאתה מדבר עם 2 אנשים מעל מאה קילו נכון?
זה כלום הליטר חלב הזה
באיזה צורה הם צרכו את החלבון?אתה מוזמן לפנות לגוגל. יש כמויות אדירות של מחקרים עד צריכת חלבון של 4.4 פר קילו והכל תקין אצל כולם