עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהתחלה חשבתי השם שלך אל גאוצ'ו חחפילה בקר לא חותכים לחתיכות קטנות. זה מגונה ואסור, ואתה תיענש על דבר כזה.
פילה בקר קונים טרי וממקור טוב.
חותכים פרוסות כמה שיותר גדולות, ועבות מאד (3-4 ס"מ).
מחממים פלנצ'ה לחום גבוה ומשמנים קלות (למומחים בלבד מותר להשתמש בגחלים).
מפזרים מלח ופלפל.
מטגנים הכי מעט שאתה מוכן (כלומר שייצא כמה שיותר נא).
אוכלים כמה לאט שאתה יכול לפני שיגלו אותך ויתחילו לבקש ביס.
חזק ביותר! אני אשקול את זה.בהתחלה חשבתי השם שלך אל גאוצ'ו חח
מצויין, תשתמש בהם. בחום גבוה.אין פלאנצ'ה, יש כיריים חשמליות ומחבת.
אהה. בהצלחה.אני נראה לי מעדיף בתנור
בתנור יוצא לא טוב? נגיד 250 מעלות איזה 15-20 דקות?חזק ביותר! אני אשקול את זה.
מצויין, תשתמש בהם. בחום גבוה.
אהה. בהצלחה.
הקטע שיש לי מחבת צולעת אני צריך לקנות חדשה, זה לא יצא טוב עליהשומו שמיים. אתה אשכרה מתכוון לקחת את הבשר הכי טוב שיש, ולהתייחס אליו כאילו הוא דג מוקפא.
כן, ייצא טוב. זה פילה. זה שופרסל. אבל פילה יכול ואמור לצאת מעולה, מדהים, לא "טוב".
כמה זמן הכי טוב לדעתך בתנור? לפי מה שאמרת הבנתי הכי טוב זה חום גבוה וקצת זמןשומו שמיים. אתה אשכרה מתכוון לקחת את הבשר הכי טוב שיש, ולהתייחס אליו כאילו הוא דג מוקפא.
כן, ייצא טוב. זה פילה. זה שופרסל. אבל פילה יכול ואמור לצאת מעולה, מדהים, לא "טוב".
כמה זמן לשים בתנור, שמתי רבע שעה על 250 מעלות זה סבבה?מחבת חדשה זה עשר דקות. פילה טוב זה חוויה שנשארת איתך.
תוריד ל- 230. אחרי הרבע שעה עוד בערך רבע שעה על חום נמוך יותר (190). תבדוק כל דקה-שתיים אם מוכן.כמה זמן לשים בתנור, שמתי רבע שעה על 250 מעלות זה סבבה?
תוך כדי, כן זה משנה (הפילה חייב מלח. אבל לא יותר מדי)והמלח פלפל בזמן בישול או אחרי? או שזה לא משנה?
שמע זה נראלי מוכן כבר. איך אני יודע שזה מוכן? זה רך אבל אני לא יודע אם בישלתי מספיק. בקשר למלח יש הרבה מלח מההכשרהתוריד ל- 230. אחרי הרבע שעה עוד בערך רבע שעה על חום נמוך יותר (190). תבדוק כל דקה-שתיים אם מוכן.
תוך כדי, כן זה משנה (הפילה חייב מלח. אבל לא יותר מדי)
טעים אבל אני לא יודע אם זה מוכן כי שמתי הרבה פחות ממה שאמרת. לשים את זה עוד זמן אולי זה יצא יותר טוב?פשוט תחתוך חתיכה ותטעם!
אם אני אוהב מדיום וול?פילה בקר לא חותכים לחתיכות קטנות. זה מגונה ואסור, ואתה תיענש על דבר כזה.
פילה בקר קונים טרי וממקור טוב.
חותכים פרוסות כמה שיותר גדולות, ועבות מאד (3-4 ס"מ).
מחממים פלנצ'ה לחום גבוה ומשמנים קלות (למומחים בלבד מותר להשתמש בגחלים).
מפזרים מלח ופלפל.
מטגנים הכי מעט שאתה מוכן (כלומר שייצא כמה שיותר נא).
אוכלים כמה לאט שאתה יכול לפני שיגלו אותך ויתחילו לבקש ביס.
פילה סלמון, אם הוא משובח וגדול - כמעט בדיוק אותו דבר, רק פרוסות דקות יותר (1.5-2 ס"מ), ובשום אופן לא על גחלים.
מחבת פסים חדשה=100 שקלים, פחות מקילו פילה שייצא הרבה פחות טוב בתנור.הקטע שיש לי מחבת צולעת אני צריך לקנות חדשה, זה לא יצא טוב עליה
אז אני ממליץ להמנע מפילה, הוא ייצא יבש ומגעיל. אם כבר מדיום וול אז לך על אנטריקוטאם אני אוהב מדיום וול?
יצא לי ממש טעים, אם זה יכול להגיע ליותר מזה... אני גם לא כזה מת על רייר אישיתמחבת פסים חדשה=100 שקלים, פחות מקילו פילה שייצא הרבה פחות טוב בתנור.
אז אני ממליץ להמנע מפילה, הוא ייצא יבש ומגעיל. אם כבר מדיום וול אז לך על אנטריקוט
אבל אני אוהב יותר פילהאז אני ממליץ להמנע מפילה, הוא ייצא יבש ומגעיל. אם כבר מדיום וול אז לך על אנטריקוט