הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

במסה כבר 3 חודשים

Itay 575

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
היי, אני בן 15
שוקל 54
גובה 175
אני במסה כבר 3 חודשים והעלתי רק 2 קילו.
אני באמת מתוסכל כי אני לא עולה כלום ואני ממש רזה, ממש רואים את העצמות של הצלעות בולטות.
איך אני אוכל להעלות במשקל לפחות ל 65 ?
אני יודע שצריך לאכול יותר, אם מישהו פה יכול לתת לי דוגמאות למאכלים מפוצצים קלוריות אני אשמח.
והשתי קילו האלה העליתי בזכות הגיינר שקניתי.
אני שורף ביום במנוחה 1900 קל.

אתה אמור לעלות לערך 1% ממשקל גופך בחודש. ז"א לערך 500 גרם. אם העלת 2 ק"ג ב-3 חודשים אתה מתקדם בקצב הרצוי. עלייה במסת השריר זה תהליך איטי ומייגע, אין מה לעשות עם זה חוץ מלחכות בסבלנות. להעלות ל-65 ק"ג מסת שריר נטו יקח לך שנה-שנה וחצי.

כמו שאמרו לך
סבלנות, והדבר הכי חשוב, זה תהנה מהתהליך, תצלם את עצמך כל שבוע, עוד כמה חודשים אתה תתרגש מהתוצאות.

אל תמהר לעלות את העודף הקלורי כי אתה עלול לעודד צבירה של שומן שתצטרך להיפטר ממנו בהמשך..

כמו שאמרו לך
סבלנות, והדבר הכי חשוב, זה תהנה מהתהליך, תצלם את עצמך כל שבוע, עוד כמה חודשים אתה תתרגש מהתוצאות.

אל תמהר לעלות את העודף הקלורי כי אתה עלול לעודד צבירה של שומן שתצטרך להיפטר ממנו בהמשך..
מסקרנות, דווקא כי הוא מתאמן מתחיל עדיין, אתה לא חושב שהוא יכול לעלות בקצב מהיר יותר ועדיין הוא יעלה ברוב המוחלט שריר?

אתה אמור לעלות לערך 1% ממשקל גופך בחודש. ז"א לערך 500 גרם. אם העלת 2 ק"ג ב-3 חודשים אתה מתקדם בקצב הרצוי. עלייה במסת השריר זה תהליך איטי ומייגע, אין מה לעשות עם זה חוץ מלחכות בסבלנות. להעלות ל-65 ק"ג מסת שריר נטו יקח לך שנה-שנה וחצי.
גם בגיל שלו? לדעתי יש לו יכולת לעלות מעט יותר מהר

אפשר להגדיל את זה ל-1.5%. אבל סביר להניח לא יותר מזה. זה תלוי אם עדיין גובהה/גדל. אפשר אף יותר, לכן אלו מספרים מאוד גסים..
כדאי תמיד לפנות במקרה כזה לייעוץ מקצועי אם רוצים למקסם תוצאות

אתה באמת לא חושב שזו גישה שמרנית מדי? אני לא תוקף חלילה רק באמת מתעניין. הרי אין מה לעשות רוב האנשים מחפשים תוצאות ולראות התקדמות, ובהחלט אפשר לעלות יותר גם אם נכנס יותר שומן באופן יחסי, ואחר כך מחטבים קצת. מאמין שצריך כל אחד למצוא את האיזון שמתאים לו, לא צריך להגיע לאחוז שומן פסיכי מצד שני אפשר לעלות יחסית מהר

IMG_9505.jpg

• פותח/ת השרשור
מסקרנות, דווקא כי הוא מתאמן מתחיל עדיין, אתה לא חושב שהוא יכול לעלות בקצב מהיר יותר ועדיין הוא יעלה ברוב המוחלט שריר?
אני לא מתאמן 3 חודשים אני במסה 3 חודשים
מתאמן 11 חודשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית