הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בדדליפט

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
קראתי את הספר הזה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10902

ורשום שם שצריך להוציא אגן,אני לא מצליח לעשות את זה ואני מרגיש לחץ על עמוד השדרה שאני מנסה להוציא.
ולפני שניסיתי להוציא את האגן התנועה הייתה לי יותר טבעית.
מה אני צריך לעשות?

אתה טוב בלהסיק מסקנות.
אם הוא לא יודע לבצע פשיטה בגב זו כבר בעיה אחרת , אם יש לו המסטרינג קצר שום פשיטת גב לא תעזור לו . זה מאוד פשוט לבדוק אם יש לו המסטרינג קצר .
זה מאוד פשוט להחליט שיש למישהו המסטרינג קצר, הנה תראה דוגמא:
"ילד, תעשה דדליפט"

...
עושה דדליפט עם גב עגול

"יש לך המסטרינג קצר"

ראית איזה קסם? כנראה שלכל האוכלוסיה בעולם יש המסטרינג קצר חוץ ממי שעושה דדליפט, עלית כאן על נתון סטטיסטי מרשים ביותר! אני מציע שתכתוב את זה באיזה ספר ותמכור, אולי תתעשר.

---------- התגובה התווספה ב 14:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:59 ----------

בקיצור שורה תחתונה, זה שאין לכם מושג איך לאמן אנשים לא אומר שיש להם המסטרינג קצר. לא קרה לי עדיין שראיתי מישהו שלא מסוגל לבצע דדליפט, ואני מסתובב הרבה במכוני כושר וכבר הייתי ב5 מקומות שונים.

דמגוגיה נחמדה.
או שאתה לא מבין את מה שאני מסביר לך או שאתה לא רוצה להבין. בכל מקרה בנאדם עם המסטרינג קצר שיתכופף לרצפה יעגל את הגב יותר מאשר אדם עם המסטרינג נורמלי.

הגמישות שלי בהמסטרינג לא משהו.
היום התיישבתי על כיסא,הקשתתי את הגב התחתון והוצאתי חזה, ניסיתי ליישר את הרגליים מבלי לאבד את ההקשתה בגב ולא הצלחתי.

דמגוגיה נחמדה.
או שאתה לא מבין את מה שאני מסביר לך או שאתה לא רוצה להבין. בכל מקרה בנאדם עם המסטרינג קצר שיתכופף לרצפה יעגל את הגב יותר מאשר אדם עם המסטרינג נורמלי.
אני מעגל את הגב כשאני מתכופף לדדליפט, קטעים!
קבל עוד משהו מפתיע, אני גם עושה דדליפט עם גבר ישר, כנראה שאני מוטציה, וכל מי שאימנתי מוטציה.

הקביעה המפגרת שאם מישהו לא מצליח לעשות דדליפט עם גב ישר זה בגלל ההמסטרינג הקצר שלו, זה טמטום מוחלט שנובע מחוסר ידע וניסיון באימונים.

דמוגוגיה-עיוות הטענות של הצד שכנגד - הפיכת המתנגד לחוכא ואיטלולא, באמצעות עיוות טענותיו והצגתן באור מגוחך. (ציטוט מויקיפדיה)

אני ינסה להסביר שוב למקרה שלא הבנת בגלל הסבר לא ברור- שני אנשים יתכופפו לרצפה בשביל להרים דף נייר , במקרה שניהם גם מתאמנים בחד"כ והסבירו להם שם שבשביל לשמור על בריאות הגב מומלץ להרים דברים מהרצפה עם גב זקוף, האחד מהם עם המסטרינג קצר השני לא . בהנחה ששניהם לא השתמשו בטכניקה שדומה לסקוואט על מנת להרים את הדף מהרצפה אלא בטכניקה שמזכירה דדליפט. האחד יצליח לעמוד במשימה ולשמור על גב זקוף השני לא .(רמז זה שלא הצליח היה זה עם ההמסטרינג הקצר).

נערך לאחרונה:
דמוגוגיה-עיוות הטענות של הצד שכנגד - הפיכת המתנגד לחוכא ואיטלולא, באמצעות עיוות טענותיו והצגתן באור מגוחך.

אני ינסה להסביר שוב למקרה שלא הבנת בגלל הסבר לא ברור- שני אנשים יתכופפו לרצפה בשביל להרים דף נייר , במקרה שניהם גם מתאמנים בחד"כ והסבירו להם שם שבשביל לשמור על בריאות הגב מומלץ להרים דברים מהרצפה עם גב זקוף, האחד מהם עם המסטרינג קצר השני לא . בהנחה ששניהם לא השתמשו בטכניקה שדומה לסקוואט על מנת להרים את הדף מהרצפה אלא בטכניקה שמזכירה דדליפט. האחד יצליח לעמוד במשימה ולשמור על גב זקוף השני לא .(רמז זה שלא הצליח היה זה עם ההמסטרינג הקצר).
תגיד אתה ליצן או עושה את עצמך אחד כזה?
איך כל מה שכתבת קשור לזה שזה לא אפשרי לעשות דדליפט? כי זו הטענה שלך, שאי אפשר לעשות דדליפט עם גמישות פחות ממושלמת.

תהיה בריא וחג שמח, קרא את הספר המזויין.

קצר מידי לדדליפט- ברגע שאתה אוחז במוט כשהוא על הרצפה ועושה את כל ההכנה המסטרינג קצר ימשוך את האגן לאחור ואז יווצר קימור בגב.

בבקשה - הנה, כאן אמרת שאם ההמסטרינג קצר מדי לדדליפט הגב יתעגל. אני שאלתי מה זה קצר מדי לדדליפט, ואתה אמרת ששום פשיטה לא תעזור לו.

יענו -> הוא לא יכול לעשות דדליפט.

אם ההמסטרינג שלך קצר מידי לדדליפט זה לא קצת פחות מגמישות מושלמת זה חוסר גמישות חריף מאוד . ואז אחת משניים יקרו או שלא תצליח לשמור על ההקשתה בגב או שתכופף את הברכיים הרבה יותר ממה שצריך והם יפריעו לך למשוך את המוט

אם ההמסטרינג שלך קצר מידי לדדליפט זה לא קצת פחות מגמישות מושלמת זה חוסר גמישות חריף מאוד . ואז אחת משניים יקרו או שלא תצליח לשמור על ההקשתה בגב או שתכופף את הברכיים הרבה יותר ממה שצריך והם יפריעו לך למשוך את המוט
ואני אומר לך, שראיתי עשרות מקרים של אנשים שלא יכולים להתכופף ולשמור על גב ישר, ועושים דדליפט בסדר גמור עם גב בפשיטה מלאה.

איזה קטע! כנראה שאולי חוסר גמישות חריף זה המצאה מפגרת של אנשים שפוחדים ללמד אנשים אחרים דדליפט!

אני לא מצליח להבין מה אתה מנסה להשיג עם שימוש בדמגוגיות התלהמויות והשמצות .

אף אחד פה לא מדבר על סטטיסטיקה . דבר שני אם אתה מסוגל לעלות בדדליפט עם גב ישר אתה גם מסוגל לרדת בדדליפט עם גב ישר. מה הנקודה שלך?.
אני מדבר על מצב של אדם שכן יש לו המסטרינג קצר מידי ואז הוא ירד עם גב ישר ובתחתית איפה שההמסטרינג שלו יגיע למתיחה האגן שלו יסתובב מעט לאחור וכך גם בעליה .לא יעזור לך להתווכח עם עובדות
לדוגמא סטיףלג דד ליפט- בתרגיל זה לאדם עם האמסטרינג קצר יהיה טווח תנועה קטן בהרבה מחברו עם גמישות סבירה אלא אם כן הוא יוותר על הגב הזקוף.

אני לא מצליח להבין מה אתה מנסה להשיג עם שימוש בדמגוגיות התלהמויות והשמצות .

אף אחד פה לא מדבר על סטטיסטיקה . דבר שני אם אתה מסוגל לעלות בדדליפט עם גב ישר אתה גם מסוגל לרדת בדדליפט עם גב ישר. מה הנקודה שלך?.
אני מדבר על מצב של אדם שכן יש לו המסטרינג קצר מידי ואז הוא ירד עם גב ישר ובתחתית איפה שההמסטרינג שלו יגיע למתיחה האגן שלו יסתובב מעט לאחור וכך גם בעליה .לא יעזור לך להתווכח עם עובדות
לדוגמא סטיףלג דד ליפט- בתרגיל זה לאדם עם האמסטרינג קצר יהיה טווח תנועה קטן בהרבה מחברו עם גמישות סבירה אלא אם כן הוא יוותר על הגב הזקוף.
בחיי שאני לא מבין מה אתה רוצה. שאלתי אותך שאלה: מה זה המסטרינג קצר. עכשיו שינית את ההגדרה. אתה מוכן להסגר על עצמך? אני חושב שאנחנו יכולים לטחון ככה מים שבוע שלם, כי כל פעם שאני אענה לך משהו בהיגיון אתה פשוט תהפוך את הדיון למשהו אחר כדי לא להשלים עם העבודה שאולי אתה טועה.

תראה לי בדיוק איפה שיניתי את ההגדרה של המסטרינג קצר?.. אמרתי לך אני מדבר על המסטרינג שקצר מידי על מנת לבצע את תנועת הדדליפט . לא דיברתי על הבנאדם הספציפי שפתח את ההודעה כן יכול להיות שהוא פשוט לא יודע לכווץ את הגב . אני מדבר על מצב תאורטי - כן כנראה שהרוב הגדול של האנשים אכן לא בעלי המסטרינג קצר לדדליפט.
השיח חרשים ביננו הוא מכמה סיבות אפשרויות אתה אוהב להתעסק בדמגוגיות וכשלים לוגיים - או שאתה פשוט לא מבין את האנטומיה של ההמסטרינג. ( לדעתי זה הסיבה הראשונה).

מה יש להבין בדיוק באנטומיה של ההמסטרינג? 99% מהאנשים שבוכים על המסטרינג קצר זה אנשים שלא מצליחים לעשות דדליפט כמו שצריך בלי שום קשר למבנה שלהם.

רעיון מעולה!!!!!!!!!!! לשנות את טווח התנועה!!!!!!!!!!!!
אני מציע שגם אם קשה לך בכפיפות מרפקים תעשה חצי תנועה, תעבוד רק בטווח של הגולה אחי...

איך אתה בדרך כלל מתקן מצב שבו המתאמן לא מצליח לקלוט איך לשמור על הגב בפשיטה מלאה?

מה יש להבין בדיוק באנטומיה של ההמסטרינג? 99% מהאנשים שבוכים על המסטרינג קצר זה אנשים שלא מצליחים לעשות דדליפט כמו שצריך בלי שום קשר למבנה שלהם.

קורן יש לי המסטריג קצר אני לא מצליח שבת על האסלה ולחרבן
וגם קשה לי לקשור את השרוכים בגלל ההמסטרינג הקצר שלי

אני לא יודע מי בכה לך על המסטרינג קצר לכן אני לא יכול להגיב בעניין. כמו שאמרתי אם הבנאדם אם המסטרינג קצר כן יצליח לשמור על הגב שלו אז הברכיים ילכו קדימה מידי.

---------- התגובה התווספה ב 17:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:58 ----------

ד"א עדיין לא נתת פתרון אחר לבנאדם שכן יש לו המסטרינג קצר מידי. רק שללת את הפתרון שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית