הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בדדליפט

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
קראתי את הספר הזה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10902

ורשום שם שצריך להוציא אגן,אני לא מצליח לעשות את זה ואני מרגיש לחץ על עמוד השדרה שאני מנסה להוציא.
ולפני שניסיתי להוציא את האגן התנועה הייתה לי יותר טבעית.
מה אני צריך לעשות?

אני לא נתקלתי בבן אדם כזה ולכן אף פעם לא יצא לי אפילו לנסות לחשוב על פיתרון כזה.

בבקשה - הנה, כאן אמרת שאם ההמסטרינג קצר מדי לדדליפט הגב יתעגל. אני שאלתי מה זה קצר מדי לדדליפט, ואתה אמרת ששום פשיטה לא תעזור לו.

יענו -> הוא לא יכול לעשות דדליפט.

אני לא מבין על מה אתה מתווכח בכלל. הטענה נכונה. אם אין לך טווח תנועה מספיק גדול בהאמסטרינג על מנת להכנס למצב משיכה נכון, אז אתה לא תכנס למצב משיכה נכון.

אין פה על מה להתווכח.

אני לא מבין על מה אתה מתווכח בכלל. הטענה נכונה. אם אין לך טווח תנועה מספיק גדול בהאמסטרינג על מנת להכנס למצב משיכה נכון, אז אתה לא תכנס למצב משיכה נכון.

אין פה על מה להתווכח.
אמרתי שרוב האנשים שחושבים שאין להם את היכולת הזו פשוט לא יודעים לבצע את התנועה של פשיטה בגב כמו שצריך. והמאמנים שלהם זבל.

אמרתי שרוב האנשים שחושבים שאין להם את היכולת הזו פשוט לא יודעים לבצע את התנועה של פשיטה בגב כמו שצריך. והמאמנים שלהם זבל.

זה נכון, אבל זה לא סותר את מה שהבחור שאתה מתווכח איתו אמר.

אין פה על מה להתווכח.

אבל המצב הזה די נדיר
רוב האנשים סתם מטומטמים

אם לא נתקלת בבעיה כזאת למה אתה פוסל את הפתרון שלי?....
אם יש לך רעיון יותר טוב כולי אוזן
מה הפתרון שלך, לקצר את טווח התנועה? אני לא חושב שלקצר טווח תנועה יועיל ליכולת לבצע את החלק בתנועה שבן אדם לא מסוגל לבצע.

מתיחות דינאמיות\סטאטיות כן

לפי הספר שקולדפייר פירסם פה, הפיתרון הוא להתחיל את הסטאפ ממצב של סקוואט הפוך,כאשר הגוף במצב אנכי יותר.

מה הפתרון שלך, לקצר את טווח התנועה? אני לא חושב שלקצר טווח תנועה יועיל ליכולת לבצע את החלק בתנועה שבן אדם לא מסוגל לבצע.

מתיחות דינאמיות\סטאטיות כן

עד כמה שאני זוכר ריפטו נתן פתרון דומה הלאנשים שיש להם בעיה להגיע למצב של דיפ או סקוואט מלא .(בגלל המסטרינג קצר). הפתרון- לרדת עד כמה שאפשר בלי שהגב מתעגל מלמטה (אתה מגיע לבאונס פשוט לפני שאתה מגיע לעמדת דיפ). ותוך כדי לשפר את טווח התנועה במתיחות.
זה כתוב בספר אם אני לא טועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית