הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הליכה מהירה בשיפוע עליון או ריצה לחיטוב

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
רוצה לחטב יש לי שומן עיקש שלא יורד אני במאזן שלילי בחיטוב ומתלבט איזה אירובי לעשות

אשמח שתפרטו למה עדיף ומה עדיף

קיבלת תשובה מלאה על זה בדיון אחר שפתחת, אין אירובי עדיף, תלך על מה שהכי קל לך להתמיד איתו, ותדאג לעצימות נמוכה בינונית, לא משהו קשה מדי.
ואם אתה לא יורד במשקל אז אתה לא בגירעון קלורי באמת, אלא על נייטרלי. תצטרך או לאכול פחות, או לעשות יותר אירובי

• פותח/ת השרשור
קיבלת תשובה מלאה על זה בדיון אחר שפתחת, אין אירובי עדיף, תלך על מה שהכי קל לך להתמיד איתו, ותדאג לעצימות נמוכה בינונית, לא משהו קשה מדי.
ואם אתה לא יורד במשקל אז אתה לא בגירעון קלורי באמת, אלא על נייטרלי. תצטרך או לאכול פחות, או לעשות יותר אירובי
אני שוקל 95 ולא יורד במשקל על 1700 קלוריות איך זה הגיוני
אני משלב מלא אירובי ועשיתי בדיקת דם ה t3 בסדר גמור

אני שוקל 95 ולא יורד במשקל על 1700 קלוריות איך זה הגיוני
אני משלב מלא אירובי ועשיתי בדיקת דם ה t3 בסדר גמור
כמעט בטוח שאתה מחשב לא נכון ומפספס קלוריות.
מה הגובה שלך?
היית בהשמנת יתר נכון להיום או בעבר?

• פותח/ת השרשור
כמעט בטוח שאתה מחשב לא נכון ומפספס קלוריות.
מה הגובה שלך?
היית בהשמנת יתר נכון להיום או בעבר?
ירדתי 5 קילו מ100 ואני מחשב נכון, אין לי בעיה בריאותית ולכן זה מוזר אני עושה כל יום אירובי הליכה + שלוש לעמים בשבוע מכון משקולות אני אוכל 3 ארוחות ביום ותקוע כבר שבוע על95 במדקל

אין לי בעיה בריאותית
אני לא שואל אם יש לך בעיה בריאותית, אני שואל אם אתה נכון להיום, או בעבר, היית בעודף משקל.
זה חשוב, בגלל שאנשים בעודף משקל נוטים להעריך לא נכון את הצריכה הקלורית שלהם, ולעיתים אפילו צורכים פי 2 ממה שהם חושבים שהם צורכים

• פותח/ת השרשור
אני לא שואל אם יש לך בעיה בריאותית, אני שואל אם אתה נכון להיום, או בעבר, היית בעודף משקל.
זה חשוב, בגלל שאנשים בעודף משקל נוטים להעריך לא נכון את הצריכה הקלורית שלהם, ולעיתים אפילו צורכים פי 2 ממה שהם חושבים שהם צורכים
כן אבל יש לי תפריט של קילוגרם אחי אני יודע מה אני אומר לך אני לא מטומטם אני שוקל תאוכל תאורז תחזה עוף לא שם שמן בטיגון לא שם רטבים לא כלום לא שותה משקאות מתוקים אני אוכל בוודאות 1700
שלא נדבר על זה שאני שורף בכל אימון גם 400 קלוריות מינימום אני מתאמן חזק

כן אבל יש לי תפריט של קילוגרם אחי אני יודע מה אני אומר לך אני לא מטומטם אני שוקל תאוכל תאורז תחזה עוף לא שם שמן בטיגון לא שם רטבים לא כלום לא שותה משקאות מתוקים אני אוכל בוודאות 1700
אני לא טוען שאתה מטומטם, אבל דברים מתפספסים פה ושם, לפחות מספיק כדי לגרוע מהגירעון, ולהשאיר אותך על נייטרלי

שלא נדבר על זה שאני שורף בכל אימון גם 400 קלוריות מינימום אני מתאמן חזק
זה למשל סיכוי שאתה מפספס משהו.
אימון ממוצע שורף 200-300 קלוריות, לא 400

• פותח/ת השרשור
אני לא טוען שאתה מטומטם, אבל דברים מתפספסים פה ושם, לפחות מספיק כדי לגרוע מהגירעון, ולהשאיר אותך על נייטרלי

זה למשל סיכוי שאתה מפספס משהו.
אימון ממוצע שורף 200-300 קלוריות, לא 400
בסדר זה לא משנה אחי אני אוכל בוודאות 1600-1700

בשבוע האחרון בכלל אכלתי ממש קצת ואני תקיע כבר 8 ימים
ועוד אני עושה אירובי כל יום..

בסדר זה לא משנה אחי אני אוכל בוודאות 1600-1700

בשבוע האחרון בכלל אכלתי ממש קצת ואני תקיע כבר 8 ימים
ועוד אני עושה אירובי כל יום..
פיזית זה לא אפשרי לצרוך כל כך מעט ולהיות כל כך פעיל ולא לרדת במשקל.
מכיוון שאתה שוקל 95 קילו, גם אם תפספס בחישוב של ההוצאה הקלורית שלך, זה עדיין לא יצדיק משקל תקוע.
תחכה עוד כמה ימים ותראה מה קורה עם המשקל. אם המשקל נשאר בממוצע זהה לאורך שבועיים, סימן שאתה בטוח מפספס בספירת קלוריות, כי לא קיים הסבר אחר

• פותח/ת השרשור
אולי
פיזית זה לא אפשרי לצרוך כל כך מעט ולהיות כל כך פעיל ולא לרדת במשקל.
מכיוון שאתה שוקל 95 קילו, גם אם תפספס בחישוב של ההוצאה הקלורית שלך, זה עדיין לא יצדיק משקל תקוע.
תחכה עוד כמה ימים ותראה מה קורה עם המשקל. אם המשקל נשאר בממוצע זהה לאורך שבועיים, סימן שאתה בטוח מפספס בספירת קלוריות, כי לא קיים הסבר אחר
איזה מחלות יכולות להיות בגוף האדם שמעטות לך תחילוף חומרים חוץ מבעיטה בטי 3 ואבנים בכיס המרה

אולי

איזה מחלות יכולות להיות בגוף האדם שמעטות לך תחילוף חומרים חוץ מבעיטה בטי 3 ואבנים בכיס המרה
כמו שאמרתי, בעיות בחילוף החומרים אין לך, היית יודע אם הייתה לך בעיה כל כך חמורה

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, בעיות בחילוף החומרים אין לך, היית יודע אם הייתה לך בעיה כל כך חמורה
קיצר אני חוזר לניטרלי כמה ימים ומתחיל דיאטת כסאח באלי לרדת בראבק כבר , זה לא שאני מלא בשריר עכשיו באלי קצב של 6 קילו בחודש זה בסדר ?

קיצר אני חוזר לניטרלי כמה ימים ומתחיל דיאטת כסאח באלי לרדת בראבק כבר , זה לא שאני מלא בשריר עכשיו באלי קצב של 6 קילו בחודש זה בסדר ?
אני לא מסכים עם שום חלק במשפט הזה, אבל קשה לי להאמין שאני אצליח לשכנע אותך

דיאטת "כאסח" זה חרא, כנל גירעון קיצוני, כנל ירידה ב6 קילו בחודש. שאלת על החיטוב הזה די הרבה ועדיין לא השכלת.
אם אני לא טועה הקצב ירידה ששואפים אליו הוא 0.5%-1% בשבוע(@kotzer כן?), אתה טועה במעקב(עובדתית, בלי שום מקום פה לחשוב אחרת). תעקוב יותר טוב אחרי ההכנסת קלוריות שלך.

דיאטת "כאסח" זה חרא, כנל גירעון קיצוני, כנל ירידה ב6 קילו בחודש. שאלת על החיטוב הזה די הרבה ועדיין לא השכלת.
אם אני לא טועה הקצב ירידה ששואפים אליו הוא 0.5%-1% בשבוע(@kotzer כן?), אתה טועה במעקב(עובדתית, בלי שום מקום פה לחשוב אחרת). תעקוב יותר טוב אחרי ההכנסת קלוריות שלך.
מסכים עם כל מה שאמרת

מה הבעיה אם זה ? אני באמת לא בא מהתחום אין לי מושג מה ההשלכות
למה לעשות את זה? אתה תצטרך להרעיב את עצמך. אתה יכול לרדת בצורה פחות קיצונית ועדיין להנות מהחיים.

אתם מפספסים.
הבן-אדם אמר שהוא תקוע שבוע במשקל.

אלו המלצותיי-
1.קודם כל, שבוע לא אומר כלום. חכה 3 שבועות לפני שתכריז "תקיעה" ותחליט על הורדת קלוריות/הוספת אירובי.

2.ברגע שאתה מגיע ל3 שבועות תקיעה, תעלה לכאן את התפריט, עם הכמויות המדויקות שאתה אוכל, נראה אם משהו לא מסתדר שם. (משהו כמו חופן אגוזים או משהו בסגנון).

3. אל תתחיל דיאטת כאסח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית