ZizZazz Explosive Energy - מוצר אנרגיה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
zizzazz.jpg

stix.jpg

15157502xj2.jpg

תאור המוצר:

המוצר אמור להביא אנרגיה ומרץ בטעמים אקסלוסיבים ומיוחדים בזמן היום או לפני האימון.
המוצר מלא בויטמני B, תה ירוק, ג'נסנג ועוד צמחים כאלה ואחרים המקנים אנרגיה. המוצר מקנה אנרגיה, בריאות, ריכוז, ערנות. המוצר מכיל פחות מ-1 גרם סוכר, אין נפילת סוכר עם המוצר מכיוון שהסוכר נספג ועובר עיכול (???)

הטעמים:

* לימון ודובדבן
* תפוז
* מנגו ופטל
* לימון חמצמץ

חוויה אישית:

אישית כרגע בתקופת המסה התכשיר לא הביא לי אנרגיה אך ריכז אותי קצת יותר באימונים, הייתי יותר ממוקד במה שאני עושה ויותר מודע לנשימות שלי איכשהוא אולי זה פלסבו אבל היה משהו ויותר מפעם אחת. כמו כן אני חייב לומר שזה באמת דיי טעים, טעמתי את כל הטעמים ובאמת כל אחד ממש כמו ויטמינצ'יק 🤡 .
בכל מקרה המחיר לא מצדיק את המוצר, ואני עוד הייתי לוקח מנה כפולה (2 שקיות כאלו קטנות בכוס), צריך לבחון את המוצר בתקופת החיטוב כאשר מדוללים מפחממות ולראות איך זה ישפיע.

רשימת מרכיבים וערכים יש?
זה בטח אותיות קטנות אז תשתדל 😃

מעניין, מישל דווקא רשם שזה די השפיע עליו

מעניין, מישל דווקא רשם שזה די השפיע עליו

אתה טועה, אני התלהבתי מ - HAPPY PILLS.

ZizZazz Explosive Energy
מוצר נחמד,אני בשונה ממשה הרגשתי יותר עירני נמרץ וממוקד,האבקה מתערבבת בקלות,לא היו גושים והטעמים פשוט 😍.
בשורה תחתונה: מוצר נחמד לפני אימון או סתם לאיזה יום שפשוט אין כוח לזוז.

• פותח/ת השרשור
הוספתי ערכים , הערכים של כל הטעמים כמעט זהים (חוץ מטעם אחד בפרופיל ויטמנים וגם שם אין הבדל כמעט)

אתה מתאר את האפקט הרגיל של טאורין (העלאת הפוקוס והריכוז). לא נראה שיש שם משהו יוצא דופן חוץ מזה, אולי לאנשים שחסר להם ויטמין B...

תכולת ויטמינים טובה לספורטאים, אבל לא יודע מה יביא פה אנרגיה.
לא הייתי קונה, מזכיר לי זיפ.

Back
למעלה תחתית