הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Mma- מה עדיף ? אישי/קבוצתי?

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
התחלתי אימוני mma... בקבוצה קצת פחות מדבר אלי בגלל שאין יחס אישי ואני קצת מאבד עניין אין לי סבלנות...
אימון קבוצתי - 300₪ לחודש פעמיים בשבוע
אימון אישי - 250₪ אימון אחד!
עכשיו מבחינה כלכלית אם אעשה רק אימונים אישיים אצליח לעשות אולי פעמיים בחודש...
למיטב הבנתי אימון אישי אחד משתווה ל5 בקבוצה...

מה דעתכם? אימון אישי פעם פעמיים בחודש מספיק?

אימון קבוצתי זה מצויין. אתה לא באמת לומד כמו שצריך באימון אישי.
אתה מתרגל רק עם מדריך מאומן ולא מתאמן עם חבר'ה ברמה שלך,לא נלחם כמו שצריך ולא מזהה נקודות חלשות אצל אחרים.
אני חושב שאתה צריך לחוות הרבה יריבים,לדעת להסתגל ולהתאים את עצמך לאחרים ולחסוך כמה מאות בחודש.

וכמובן שיש יחס אישי. כל עוד הקבוצה היא לא 20 אנשים אז הכל בסדר גמור..מקסימום תעבור לשעות פחות עמוסות או מכון אחר

התחלתי אימוני mma... בקבוצה קצת פחות מדבר אלי בגלל שאין יחס אישי ואני קצת מאבד עניין אין לי סבלנות...

לא מכיר את המאמן או הקבוצה.
אני התאמנתי בשני הדרכים באותה תדירות, ומצאתי יתרונות וחסרונות בכל אחד.
לבד, אפשר להתקדם מהר יותר, כי אין מה להתעקב כמו בקבוצה, יחס יותר אישי ובדרך כלל דיוק טוב יותר על טכניקה.
בקבוצה זה חוויה טובה יותר, אתה מתאמן עם מבני גוף שונים, וסגנונות שונים, ומקבל ביטחון עצמי כשאתה מצליח לראות בחוש את הרמה שלך וההתקדמות שלך.
יש גם תרגילים שהמאמן יקח כמה תלמידים יחד כדי לבצע, וזה חסר באימון אישי.

בגלל שאני לא מכיר את המאמן והקבוצה שלך, קשה לדעת אם יש לך את הסוג מאמן שנותן לך חימום ואימון גוף למשך רוב השיעור.
אם הוא הסגנון שפותח לך את הצורה, ושלא תעיז בטעות לפגוע בו כשתתן מכה.

אני משער שששני אימונים בחודש לא מתקרבים לאפקטיביות של 8.
אבל אני לא מכיר את המאמן המדובר.

תחפש טוב טוב מאמן, כי יש הרבה מאמנים שהם לוחמים גרועים, ויש הרבה מאמנים שאמנם לוחמים טובים, אבל מאמנים גרועים.
אם תמצא מאמן טוב, תנסה בקבוצה איתו, ואישי איתו, ותראה מה הכי מקדם אותך.

12 אימונים בשנה....כן תשכח מזה חבל על הכסף. בכללי כל הלמידה מתרחשת במהלך הקרבות. לשפר אינסטינקטים ותגובה לאשכרה קרב.
כל העניין הטכני זה כלים בכדי להתמודד בקרב, שם אתה מחדד ומקבע את ההרגלים בזמן אמת. בעיניי כמה שזה יותר רכרוכי ונוח ככה זה פחות פרקטי.
הכי נוח זה לקבל יחס אישי! ולא להתמודד עם אחרים! ולא לחטוף קצת מכות ולהתרגל...זה נוח, אבל אני לא הייתי עושה את זה, עדיף קבוצה.

12 אימונים בשנה....כן תשכח מזה חבל על הכסף. בכללי כל הלמידה מתרחשת במהלך הקרבות. לשפר אינסטינקטים ותגובה לאשכרה קרב.
כל העניין הטכני זה כלים בכדי להתמודד בקרב, שם אתה מחדד ומקבע את ההרגלים בזמן אמת. בעיניי כמה שזה יותר רכרוכי ונוח ככה זה פחות פרקטי.
הכי נוח זה לקבל יחס אישי! ולא להתמודד עם אחרים! ולא לחטוף קצת מכות ולהתרגל...זה נוח, אבל אני לא הייתי עושה את זה, עדיף קבוצה.
גם אם היה לו 2 אימונים אישיים בשבוע, אני לא בטוח שזה יותר שווה מקבוצה.

גם אם היה לו 2 אימונים אישיים בשבוע, אני לא בטוח שזה יותר שווה מקבוצה.

גם אני חושב כמוך. כל עוד אתה לא מקבל מכות שיחנכו אותך לפעמים הבאות, זה כנראה פחות יכין אותך. אלא אם כן זה איזה מאמן אלוהי
שמטמיע בך את כל ההרגלים בלי ניסיון בקרבות אמת, בהצלחה בחיפושים.

• פותח/ת השרשור
חבר׳ה תודה רבה על תשובות ענייניות..
המאמן הוא שמעון גוש.
לא מכיר הרבה מאמנים אבל ממה שהבנתי הוא טוב..
אולי באמת אצל אחרים ארגיש יותר בעניינים/יותר יחס אישי וכו...המלצות בירושלים מישהו?

• פותח/ת השרשור
כן א
אחלה בחור,לא מכיר אישית אבל התראיין הרבה ודי מפורסם בתחום
כן אחלה גבר...
נראה אולי אעשה איתו 2-3 אישיים ואז אחזור לקבוצה עם קצת יותר טכניקה וביטחון אז מאמין שיהיה יותר נחמד

ממליץ לך דווקא להתחיל בקבוצה ורק לאחר תקופה לשלב אימונים אישיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית