הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ארוך

לא, זה מיתוס.
מה שכן, אימון ארוך עלול לפגוע משמעותית בתועלת של האימון. כלומר אם בתחילת האימון עוד הייתה לא אנרגיה, אחרי שעתיים וחצי אתה לא מבצע את התרגילים עם אותה אנרגיה שהייתה יכולה להיות לך, ואז אתה מפיק מהם פחות תועלת. ברוב המקרים זה מצב שעדיף היה לחתוך את האימון קודם

• פותח/ת השרשור
לא, זה מיתוס.
מה שכן, אימון ארוך עלול לפגוע משמעותית בתועלת של האימון. כלומר אם בתחילת האימון עוד הייתה לא אנרגיה, אחרי שעתיים וחצי אתה לא מבצע את התרגילים עם אותה אנרגיה שהייתה יכולה להיות לך, ואז אתה מפיק מהם פחות תועלת. ברוב המקרים זה מצב שעדיף היה לחתוך את האימון קודם
אתה בטוח שזה מיתוס? כי האימונים שלי לוקחים בערך 2 וחצי אם לא יותר,אני מרגיש חלש יותר כמו שאמרת ממש בקטנה זה לא מה שמפריע לי אני פשוט לא רוצה שהשריר שלי יתפרק במהלך האימון

אתה בטוח שזה מיתוס? כי האימונים שלי לוקחים בערך 2 וחצי אם לא יותר,אני מרגיש חלש יותר כמו שאמרת ממש בקטנה זה לא מה שמפריע לי אני פשוט לא רוצה שהשריר שלי יתפרק במהלך האימון
בטוח שזה לא מיתוס, אתה לא מפרק שריר

• פותח/ת השרשור
זה מיתוס או לא אז?רשמת שאתה בטוח שזה לא

לא,אבל המשקלים שלי כבדים אז אני עושה הפסקה של דקה וקצת בערך

אין סיכוי בעולם שאתה נח מנוחות היגיוניות ולוקח לך שעתיים וחצי אימון, אלא אם יש לך רשימת מכולת מטורפת כתכנית

האם אימון של שעתיים וחצי יכול לפגוע והתחיל תהליך קטבולי?

דקה וחצי מנוחה בין סטים ויש לך אימון של 2:30?

אתה הרבה מעבר לmrv* שלך וזה לא טוב.
תשלח את התכנית זה חשוב הרבה יותר מזמן האימון

Mrv - maximum recoverable volume
כלומר כמות הווליום (משקל * סטים* חזרות) המקסימלית שאפשר להתאושש ממנה

היה לי אימונים של 4 שעות ויותר.
אבל אני חושב שהאימונים שלי נראים אחרת משלך.

אני לא חושב שאימון ארוך הוא בעיה, השאלה, למה הוא ארוך.

היה לי אימונים של 4 שעות ויותר.
אבל אני חושב שהאימונים שלי נראים אחרת משלך.

אני לא חושב שאימון ארוך הוא בעיה, השאלה, למה הוא ארוך.

עכשיו אני סקרן מה היה לך שם,בעבר כשהייתי מבזבז זמן ונח יותר מדי זמן סגרתי שעתיים באימון נפח בסוף טקסס,4 שעות נראה לי לא אפשרי.

עכשיו אני סקרן מה היה לך שם,בעבר כשהייתי מבזבז זמן ונח יותר מדי זמן סגרתי שעתיים באימון נפח בסוף טקסס,4 שעות נראה לי לא אפשרי.
ציטוט מהלוג שלי המסלול האישי שלי

יום חמישי

סקוואט 175 ק"ג. 3 חזרות, 10 סטים.
דד סטארט בנצ' 127.5 ק"ג, 3 חזרות, 10 סטים.
דדליפט בלי לגעת בריצפה 220 ק"ג, 3 חזרות, 10 סטים.
חזרנו לאימוני 5 שעות.

האימון הארוך נבע ממנוחות מספקות לביצוע התוכנית, וחימומים לכל תרגיל של בערך 20 דקות.

ציטוט מהלוג שלי המסלול האישי שלי

יום חמישי

סקוואט 175 ק"ג. 3 חזרות, 10 סטים.
דד סטארט בנצ' 127.5 ק"ג, 3 חזרות, 10 סטים.
דדליפט בלי לגעת בריצפה 220 ק"ג, 3 חזרות, 10 סטים.
חזרנו לאימוני 5 שעות.

האימון הארוך נבע ממנוחות מספקות לביצוע התוכנית, וחימומים לכל תרגיל של בערך 20 דקות.
תגיד זה בסדר מנוחות של 3-4 דקות בין הסטים? אני עובד מקסימום משקל ולא יכול להתאושש בפחות

תגיד זה בסדר מנוחות של 3-4 דקות בין הסטים? אני עובד מקסימום משקל ולא יכול להתאושש בפחות
באימוני היפוטרופיה אני מעדיף לנוח פחות.
באימונים יותר פאוורליפטינג, לא איכפת לי מנוחות ארוכות יותר.

באימוני היפוטרופיה אני מעדיף לנוח פחות.
באימונים יותר פאוורליפטינג, לא איכפת לי מנוחות ארוכות יותר.
אני מתאמן משולב כזה,נניח בנץ מתחיל כוח ל5 חזרות ואז שאר הסטים מוריד קצת משקל ליותר חזרות...מנוחה כוללת 3-4 דק' בין סטים

אני מתאמן משולב כזה,נניח בנץ מתחיל כוח ל5 חזרות ואז שאר הסטים מוריד קצת משקל ליותר חזרות...מנוחה כוללת 3-4 דק' בין סטים
לכן יוצא לך אימון שעתיים ולא ארבע ולא שעה.
נשמע סביר אם כן.

יש לך תכנית?

נשמע סביר אם כן.

לא תמיד בגלל זה אימון ארוך, הוא לא בשלב שהוא עשה סקוואט, דד ובנץ כבד לנפח כמוך.

יש לך תכנית?

לא תמיד בגלל זה אימון ארוך, הוא לא בשלב שהוא עשה סקוואט, דד ובנץ כבד לנפח כמוך.
חחח אני לא פותח האשכול כן,ותוכנית יש לי fbw בסיסית של מורכבים
נשמע סביר אם כן.
אני לא פותח האשכול ,אימון שלי הוא שעה וחצי ככה אבל שאלתי סתם לגבי המנוחה ...למשל בבנץ' אני עובד קרוב ל100 ק''ג אז רציתי לדעת האם המנוחה היא תקינה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית