הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורפת קלוריות בהליכה רגילה?

ליאמוש

משתמש קבוע
1,719
1,616
נק' מוניטין:
3,578
1,719
1,616
נכון שזה הכי לא מדויק בעולם ולא צריך להסתמך על זה. אבל אלו כמות הצעדים שאני עושה פחות או יותר כל יום. פעילות לא יזומה. משתדלת ללכת ברגל יותר.
אפשר לומר שאני שורפת 150 קלוריות פחות או יותר מהכמות הזו?
ובלי שום קשר אולי המלצות לשעון ספורט שסופר צעדים/קלוריות? נכון שגם הם לא מדוייקים, אבל אולי אחד טוב בשוק?
F8EBE6E1-1440-466F-A0A9-0D7C1B4091F2.png

או שזה סתם להתעסק בחרא ומיותר לגמרי כל ההתעסקות הזו?

לדעתי התעסקות מיותרת, אם את במסה פשוט תראי עלייה בכמות שאת רוצה לאורך זמן ותדעי שאת במאזן הנכון (ולהפך בחיטוב).
לדעתי זה יצור אובסיסיביות מיותרת.
ולשאלתך כנראה שכן שרפת את ה150 קל אם הולכים לפי הכלל אצבע שכל קילומטר שווה בקלוריות את המשקל גוף (כלומר נגיד את שוקלת 50 אז כל קילומטר שווה 50 קלוריות, גם לא הכי מדוייק אבל בשביל הערכה)

מה שאמר totti,
והדבר הכי "מדויק" לעקוב אחרי זה זה לדעתי נטו הממוצע השבועי שלך, במסה את מכוונת לעליה בחיטוב לירידה, לפי זה ללכת זה הכי טוב, להכנס לכמה צעדים זה קלוריה כמה קילומטר זה כמה קלוריות נקאה לי מיותר ואובססיבי קצת, אם תחפשי את המעקב הכי טוב לגבי הכל (אוכל, קלוריות באימונים וכ'ו) את לא תצאי מזה וכל היום תתרכזי נטו בזה

• פותח/ת השרשור
לדעתי התעסקות מיותרת, אם את במסה פשוט תראי עלייה בכמות שאת רוצה לאורך זמן ותדעי שאת במאזן הנכון (ולהפך בחיטוב).
לדעתי זה יצור אובסיסיביות מיותרת.
ולשאלתך כנראה שכן שרפת את ה150 קל אם הולכים לפי הכלל אצבע שכל קילומטר שווה בקלוריות את המשקל גוף (כלומר נגיד את שוקלת 50 אז כל קילומטר שווה 50 קלוריות, גם לא הכי מדוייק אבל בשביל הערכה)
מה שאמר totti,
והדבר הכי "מדויק" לעקוב אחרי זה זה לדעתי נטו הממוצע השבועי שלך, במסה את מכוונת לעליה בחיטוב לירידה, לפי זה ללכת זה הכי טוב, להכנס לכמה צעדים זה קלוריה כמה קילומטר זה כמה קלוריות נקאה לי מיותר ואובססיבי קצת, אם תחפשי את המעקב הכי טוב לגבי הכל (אוכל, קלוריות באימונים וכ'ו) את לא תצאי מזה וכל היום תתרכזי נטו בזה

תודה על התגובות. ולא. זה לא מה שיגרום לי להיכנס לאובססיה וגם לא מתכוונת להתעסק בזה יותר מידי. סתם מתלהבת שהפעילות הקטנה הזו גורמת לי לאכול קצת יותר חחח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית