הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי תוסף מתאים

• פותח/ת השרשור ornonfx
  • פורסם בתאריך
O

ornonfx

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברה
גיל 20
שוקל 77 על 180
לאחרונה העלתי את כמות האימונים שלי בצורה אינטסיבית לארבעה מדסים בשבוע ו3-4 אימוני כוח בשבוע .
אני מרגיש בזמן האחרון הרבה התכווצויות ברגליים ובכללי בכל הגוף .
יש איזה תוסף תזונה שאתם ממליצים לי לפתרון הבעיה ? ובכללי לשגרת אימונים אינטסיבית כזאת .
כרגע התזונה שלי בריאה ( לא אוכל שטויות ) מקפיד על צריכת חלבון גבוהה (120 גרם חלבון לערך ) ונמצא במאזן קלורי שלילי על גבול הנטרלי - כלומר בירידה אך לא אינטסיבית כלל .

דבר נוסף שאסור לשכוח, הוא שינה., אתה צריך לישון מספיק.
בצבא זה לא נדיר להקריב שינה בשביל אימונים, אבל צריך לעשות את החשבון כמה אתה תרוויח מהאימון אם תקריב שינה

• פותח/ת השרשור
דבר נוסף שאסור לשכוח, הוא שינה., אתה צריך לישון מספיק.
בצבא זה לא נדיר להקריב שינה בשביל אימונים, אבל צריך לעשות את החשבון כמה אתה תרוויח מהאימון אם תקריב שינה
ברור לי , סיימתי מסלול ככה שמקפיד כמה שאפשר על שעות שינה , לעיתים יש לילות לבנים אבל זה מה יש .
בכל מקרה איך לדעתך התזונה שלי צריכה להראות מבחינת המאזן הקלורי ? כל עוד המטרה שלי היא אתלטיות בלבד , כלומר שיפור בכח הכללי ובאירובי .
כרגע עובר fbw תכנית בסיסית תרגיל לשריר , וארבעה מדסים שמורכבים מריצת נפח , אינטרוול , התאוששות , ועוד ריצה 4 קצב 4 ( משתפר עם הזמן )

ברור לי , סיימתי מסלול ככה שמקפיד כמה שאפשר על שעות שינה , לעיתים יש לילות לבנים אבל זה מה יש .
בכל מקרה איך לדעתך התזונה שלי צריכה להראות מבחינת המאזן הקלורי ? כל עוד המטרה שלי היא אתלטיות בלבד , כלומר שיפור בכח הכללי ובאירובי .
כרגע עובר fbw תכנית בסיסית תרגיל לשריר , וארבעה מדסים שמורכבים מריצת נפח , אינטרוול , התאוששות , ועוד ריצה 4 קצב 4 ( משתפר עם הזמן )
תנסה להיות בנייטרלי או בפלוס קלורי קטן.
חשוב שתקפיד על כמות חלבון טובה, איזור ה-2 גרם לקילו או אתה יכול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית