הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן לוקח לעלות סירטונים ליוטיוב?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
מישהו יודע כמה זמן לוקח להם לאשר אותו ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן היתכוונתי כמה זמן לוקח להם לאשר את הסירטון לפירסום במקום זמן העלאה, היתבלבלתי בכותרת

זה כמעט מיידי. איך שאתה מעלה הוא עובר עיבוד שלוקח כמה דקות כתלות בעומס וזהו. אין פה אלמנט של אישור או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
האמת שלי זה לקח עכשיו איזה שעה וחצי, גם פעם שהעלתי לקח לי בסביבות הזמן הזה ואולי יותר כי לא בדקתי צמוד

מוזר, העלתי לפני פחות משעה והוא הופיע תוך פחות מדקה. יכול להיות שזמן העיבוד תלוי בפורמט שאתה מעלה, אבל לא סביר שיקח כ"כ הרבה זמן.

זה כמעט מיידי. איך שאתה מעלה הוא עובר עיבוד שלוקח כמה דקות כתלות בעומס וזהו. אין פה אלמנט של אישור או משהו כזה.
האמת שעושה רושם שיש אלמנט של אישור, כשהעלתי את סרטון הקומפיליישן שלי הוא עלה אוטומטית בלי סאונד ובהערות היה רשום אצלי "This video contains copyright materials of WMG" או משהו בנוסח הזה, כלומר הם זיהו שיש שירים ששייכים לארגון הזה WMG והשתיקו לי את הסרטון. אין לי מושג איך הם עושים את זה, כאילו יושב שם איזה מסכן 24 שעות ועובר על כל סרטון שמעלים. 🆘

• פותח/ת השרשור
קליפ של סקוואט של חצי דקה ~.~
נראה לי שהאטתי אותם בגלל שסתם רשמתי בכל המלבנים שם squat

עידן נראה לי הדביקו עלייך בן אדם

קליפ כזה לוקח לעלות שתי שניות רק לפני שבוע העלתי אחד ולא עשו בעיות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית