הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שייק חלבון במקום חצי קופסת קוטג

Yonixtan

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
יש לי בתפריט חצי קופסה השאלה שלי
מה עדיף לי כי אני שותה שייק אחד כבר
תודה על העזרה מראש 😃

אין שום קשר בין נוזלים לא למסה ולא לחיטוב, נוזלים זה נוזלים. פעם אחרונה שבדקתי צריך נוזלים גם כדי להכין שייק.
אם כבד לך הקוטג' אתה יכול להחליף אותו בכל דבר אחר שייכנס לך בערכים, בין אם זה בשר, ביצים, או מוצרי חלב אחרים.
אתה יכול להחליף גם בשייק, אבל אם אתה יכול לאכול במקום זאת אז זה יהיה עדיף.
דרך אגב, אץ השייק חלבון שיש לך כבר ביום אתה צורך בגלל שאתה לא מצליח לצרוך את כל החלבון שלך מאוכל או מסיבה אחרת?

• פותח/ת השרשור
אין שום קשר בין נוזלים לא למסה ולא לחיטוב, נוזלים זה נוזלים. פעם אחרונה שבדקתי צריך נוזלים גם כדי להכין שייק.
אם כבד לך הקוטג' אתה יכול להחליף אותו בכל דבר אחר שייכנס לך בערכים, בין אם זה בשר, ביצים, או מוצרי חלב אחרים.
אתה יכול להחליף גם בשייק, אבל אם אתה יכול לאכול במקום זאת אז זה יהיה עדיף.
דרך אגב, אץ השייק חלבון שיש לך כבר ביום אתה צורך בגלל שאתה לא מצליח לצרוך את כל החלבון שלך מאוכל או מסיבה אחרת?
סיבה כלכלית בעיקר יוצא לי ממש זול 2.3 שקל למנה של 20 חלבון (כמובן שהשייק יותר טעים לי גם)
בזמנו הייתי אוכל יופלה גו שהיה עולה כפול פלוס

סיבה כלכלית בעיקר יוצא לי ממש זול 2.3 שקל למנה של 20 חלבון (כמובן שהשייק יותר טעים לי גם)
בזמנו הייתי אוכל יופלה גו שהיה עולה כפול פלוס
אז עקרונית אתה יכול, אבל הייתי מנסה להתמיד עם אוכל כמה שניתן, ולהחליף רק כשבאמת זה קשה לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית