הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ערכים של חזה עוף לפני בישול

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
ראיתי ערכים שונים לחזה עוף בכמה מקומות שונים...

1. האם מישהו יכול לשלוח את הערכים המלאים של חזה עוף לפני בישול, וגם של פרגית לפני בישול.
  2. מישהו יכול לשלוח אתר טוב עם ערכים מדוייקים לבדוק בו ערכים? חוץ מfoodictionery

יש בעיה בחזה עוף לפני בישול בעניין הערכים בגלל שאתה לא יודע כמה מים יש בתוך החזה עוף
22 גרם חלבון
115 קלוריות

נראה לי מספר טוב

אתה יכול למדוד פרגית / חזה עוף לפני בישול, נניח יצא 300 גרם? אחרי בישול אתה יכול בכיף לרדת מתחת ל250
וכך ספרת 50 ומשהו גרם מים בזמן שאתה חושב שאכלת 300 גרם (כי לא מדדת כמה זה יצא אחרי) שאתה מודד אורז / פסטה וכו'
אתה תעדיף לשקול לפני לא אחרי בגלל שזה סופח נוזלים בבישול. חזה עוף / פרגית בדיוק ההפך אתה מאדה את הנוזלים בבישול.

בקצרה : אתה לא רוצה למדוד מים, כמה שזה יותר נקי מנוזלים יותר מדויק. תבדוק ערכים אחרי בישול וגם זה לא יהיה בול תלוי באופן ההכנה.

אתה יכול למדוד פרגית / חזה עוף לפני בישול, נניח יצא 300 גרם? אחרי בישול אתה יכול בכיף לרדת מתחת ל250
וכך ספרת 50 ומשהו גרם מים בזמן שאתה חושב שאכלת 300 גרם (כי לא מדדת כמה זה יצא אחרי) שאתה מודד אורז / פסטה וכו'
אתה תעדיף לשקול לפני לא אחרי בגלל שזה סופח נוזלים בבישול. חזה עוף / פרגית בדיוק ההפך אתה מאדה את הנוזלים בבישול.

בקצרה : אתה לא רוצה למדוד מים, כמה שזה יותר נקי מנוזלים יותר מדויק. תבדוק ערכים אחרי בישול וגם זה לא יהיה בול תלוי באופן ההכנה.
אבל ככל החזה עוף יהיה על המחבת יותר הוא יתכווץ יותר לא?

ומה עם מי שמבשל בתנור?
אתמול הכנתי קילו לפני בישול ויצא לי 650 גרם אחרי בישול...
ללכת על פי מה שהיה לפני או אחרי הבישול?

ומה עם מי שמבשל בתנור?
אתמול הכנתי קילו לפני בישול ויצא לי 650 גרם אחרי בישול...
ללכת על פי מה שהיה לפני או אחרי הבישול?
הערכים מסתדרים

אחרי בישול 165 קלוריות 31 חלבון
בקיצור זה לא כזה משנה תאכלו טיפה יותר חלבון ממה שאתם צריכים וטיפה יותר קלוריות ממה שאתם צריכים (במסה) או טיפה פחות קלוריות (בחיטוב). זה ימזער את כל הטעויות האלה.

הערכים מסתדרים

אחרי בישול 165 קלוריות 31 חלבון
בקיצור זה לא כזה משנה תאכלו טיפה יותר חלבון ממה שאתם צריכים וטיפה יותר קלוריות ממה שאתם צריכים (במסה) או טיפה פחות קלוריות (בחיטוב). זה ימזער את כל הטעויות האלה.
אז באופן כללי לא כדאי לשקול חזה עוף לפני הבישול?

לא. מזריקים לעוף (ולכל בשר) נוזלים אנטיביוטיים ונוזלים אחרים ככה שאתה לא יכול לדעת כמה שמו.
עדיף שתשקול אחרי וככה תדע את זה יותר במדויק.

אני אישית מתייחס רק לשקול לפני. כי זה מגיע שקול כבר

ניתן לראות פה לפי הערכים לפני ואחרי ולפי התגובה של מישהו שהכין קילו ויצאו לו 650 גרם, הערכים מסתדרים וזה פחות או יותר אותו הדבר עם סטיות קטנות לפה או לשם.

אם אתה רוצה מדוייק לגמרי זה רק דברים מוכנים בשקיות

כזה למשל:

003257.jpg

ואז יש לך ערכים מאחורה

נערך לאחרונה:
אני אישית שוקל רק לפני. כי זה מגיע שקול כבר

ניתן לראות פה לפי הערכים לפני ואחרי ולפי התגובה של מישהו שהכין קילו ויצאו לו 650 גרם שהערכים מסתדרים וזה פחות או יותר אותו הדבר עם סטיות קטנות לפה או לשם
נראלי שלא הבנתי אותך נכון...
אתה אומר סטיות קלות?
המשקל של החזה עוף לפני ואחרי ירד בכמעט חצי!
הכנתי קילו בשביל 5 ימים (200 גרם כל יום) ויצא לי 650 גרם ( 130 גרם לכל יום).
אני לא רואה איך זה "סטיות קטנות"

נראלי שלא הבנתי אותך נכון...
אתה אומר סטיות קלות?
המשקל של החזה עוף לפני ואחרי ירד בכמעט חצי!
הכנתי קילו בשביל 5 ימים (200 גרם כל יום) ויצא לי 650 גרם ( 130 גרם לכל יום).
אני לא רואה איך זה "סטיות קטנות"
יש ערכים לפני ויש ערכים אחרי. ניתן לראות שהם מסתדרים עם ירידת המשקל של חזה העוף שפרסמת.

מישהו אמר לך להשתמש בערכים של לפני על חזה עוף של אחרי? 😩

יש ערכים לפני ויש ערכים אחרי. ניתן לראות שהם מסתדרים עם ירידת המשקל של חזה העוף שפרסמת.

מישהו אמר לך להשתמש בערכים של לפני על חזה עוף של אחרי? 😩
עכשיו הבנתי אותך, ההסבר ממקודם לא היה מובן

• פותח/ת השרשור
IMG_20190709_151516.jpg

בהמשך לדיון של ערכים של בשר. ..
כאן לדוגמא ישלי בשר עגל טחון, כיצד אני יכול לדעתמה האחוז שומן בבשר?
שאלה נושפת, באיזה אתר יחסית מדוייק אפשר לבדוק ערכים של הבשר וכיצד יודעים שהערכים מתייחסים לבשר לאחר הבישול?
@kotzer

@Mike

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית