עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
?- חזה עוף / פרגית לפני בישול
- מדויק
עכשיו תבחר.
אבל ככל החזה עוף יהיה על המחבת יותר הוא יתכווץ יותר לא?אתה יכול למדוד פרגית / חזה עוף לפני בישול, נניח יצא 300 גרם? אחרי בישול אתה יכול בכיף לרדת מתחת ל250
וכך ספרת 50 ומשהו גרם מים בזמן שאתה חושב שאכלת 300 גרם (כי לא מדדת כמה זה יצא אחרי) שאתה מודד אורז / פסטה וכו'
אתה תעדיף לשקול לפני לא אחרי בגלל שזה סופח נוזלים בבישול. חזה עוף / פרגית בדיוק ההפך אתה מאדה את הנוזלים בבישול.
בקצרה : אתה לא רוצה למדוד מים, כמה שזה יותר נקי מנוזלים יותר מדויק. תבדוק ערכים אחרי בישול וגם זה לא יהיה בול תלוי באופן ההכנה.
אבל ככל החזה עוף יהיה על המחבת יותר הוא יתכווץ יותר לא?
אז ככל שאצלה אותו יותר המשקל לאחר הצלייה יחשב למדוייק יותר?מה זה יתכווץ (למה האבל?) הוא מאבד נוזלים חסרי ערכים לכן ''מתכווץ'' והמשקל שלו יורד = יותר מדויק.
הערכים מסתדריםומה עם מי שמבשל בתנור?
אתמול הכנתי קילו לפני בישול ויצא לי 650 גרם אחרי בישול...
ללכת על פי מה שהיה לפני או אחרי הבישול?
אז באופן כללי לא כדאי לשקול חזה עוף לפני הבישול?הערכים מסתדרים
אחרי בישול 165 קלוריות 31 חלבון
בקיצור זה לא כזה משנה תאכלו טיפה יותר חלבון ממה שאתם צריכים וטיפה יותר קלוריות ממה שאתם צריכים (במסה) או טיפה פחות קלוריות (בחיטוב). זה ימזער את כל הטעויות האלה.
לא. מזריקים לעוף (ולכל בשר) נוזלים אנטיביוטיים ונוזלים אחרים ככה שאתה לא יכול לדעת כמה שמו.אז באופן כללי לא כדאי לשקול חזה עוף לפני הבישול?
אז ככל שאצלה אותו יותר המשקל לאחר הצלייה יחשב למדוייק יותר?
אני אישית מתייחס רק לשקול לפני. כי זה מגיע שקול כבראז באופן כללי לא כדאי לשקול חזה עוף לפני הבישול?
נראלי שלא הבנתי אותך נכון...אני אישית שוקל רק לפני. כי זה מגיע שקול כבר
ניתן לראות פה לפי הערכים לפני ואחרי ולפי התגובה של מישהו שהכין קילו ויצאו לו 650 גרם שהערכים מסתדרים וזה פחות או יותר אותו הדבר עם סטיות קטנות לפה או לשם
יש ערכים לפני ויש ערכים אחרי. ניתן לראות שהם מסתדרים עם ירידת המשקל של חזה העוף שפרסמת.נראלי שלא הבנתי אותך נכון...
אתה אומר סטיות קלות?
המשקל של החזה עוף לפני ואחרי ירד בכמעט חצי!
הכנתי קילו בשביל 5 ימים (200 גרם כל יום) ויצא לי 650 גרם ( 130 גרם לכל יום).
אני לא רואה איך זה "סטיות קטנות"
עכשיו הבנתי אותך, ההסבר ממקודם לא היה מובןיש ערכים לפני ויש ערכים אחרי. ניתן לראות שהם מסתדרים עם ירידת המשקל של חזה העוף שפרסמת.
מישהו אמר לך להשתמש בערכים של לפני על חזה עוף של אחרי? 😩