הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי לכולם! אחרי ירידה מאסיבית במשקל... כמה שאלות

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
שוב שלום לכם משתמשים הפורום היקרים, אני לאחר ירידה של כ54 קילו, אני מאוד שמח ומאושר אבל עם זאת אני חש איום ונורא. יש לי עודף עור באיזור הבטן ואולי קצת בצדדים איפה שיש 'צמיגים'. אני אספר גם שרואים לי את הצלעות ברמה מזעזעת, בין אם זה להביט במראה או אפילו אם נוגעים ישר מרגישים את זה.
אני הבנתי נכון שאם אעשה מסה זה עלול לסדר את זה... האם זה נכון? מישהו יכול לפרט אולי האם שווה לעשות מסה ומה באמת זה ייתן לי חוץ מגדילת הגוף? תודה רבה!

כל הכבוד על הירידה במשקל.
לצערי, ככל הנראה לא תוכל לסדר את העור העודף אחרי ירידה של 54 קילו ללא ניתוח.

מה שאתה בעצם עושה במסה זה לעלות במסת השריר.
קשה להמליץ לך בלי תמונות ונתונים (גיל, גובה, משקל), אך לפי התאור הכללי שנתת נשמע שזה הזמן להתחיל לפתח את הגוף.

קודם כל, אני חושב שיהיה רעיון טוב לצרף שתי תמונות - אחת פרונט, ואחת מהצד (פלג גוף עליון מן הסתם).

שנית, אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על הירידה המשמעותית, ומזכיר לך שהעניין האמיתי זה לא רק לרדת - אלא לשמר את המצב החדש לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, אני חושב שיהיה רעיון טוב לצרף שתי תמונות - אחת פרונט, ואחת מהצד (פלג גוף עליון מן הסתם).

שנית, אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על הירידה המשמעותית, ומזכיר לך שהעניין האמיתי זה לא רק לרדת - אלא לשמר את המצב החדש לאורך זמן.
תמונה - OH BOY מסה אה?
אולי זו אפילו דוגמה יותר טובה שתבינו עד כמה רואים תצלעות, לא יודע תמונה - מסה או חיטוב?

כמו שכולם אמרו לך באותו נושא..
מסה. מאוד מאוד מתונה. תיהייה זהיר ואל תתפתה לאכול שטויות "כי מותר, כי אתה במסה".
תקרא קצת איך עושים את זה נכון.

בהצלחה.

נראה שיש עודף עור משמעותי, אבל אם תעלה במסת השריר אז יהיה כמובן פחות עודף עור, אולי אפילו תגיע למצב שנוח לך עם העור שלך בלי צורך בניתוח, אבל קיים סיכוי גם שתצטרך לעשות ניתוח להורדת עור עודף.
עצה שלי, תתחיל לעלות במסה, ותראה איך אתה מרגיש מאוחר יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית