הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי SS השבוע ויש לי שתי שאלות לגבי אימון B

• פותח/ת השרשור uriel
  • פורסם בתאריך

uriel

משתמש מתחיל
281
8
נק' מוניטין:
40
281
8
התחלתי לקרוא את הספר ובנוסף לראות את ה-DVD וסירטונים של ריפטו.. אבל עדיין לא עזר כי אני עדיין בהתחלה.
התוכנית עצמה נראית סבבה ואני צריך להתרגל אליה.. אך בגלל שזה השבוע הראשון שלי בתוכנית יש לי כמה בעיות איתה:
1. במאמר שמסביר את התוכנית כתוב שבאימון B עושים מתח (3X5) אך בהמשך המאמר כתוב שם שאפשר להוסיף תרגיל מתח לתוכנית. מה זה אומר , שה-PULL-UPS שכתוב שם זה לא מתח , אלא מתכוון לתרגיל אחר?
2. מישהו יכול לתת לי תחליף למיליטרי פרס?

מתכוונים לעבודת עזר לידיים שאתה יכול להוסיף, chin up שזה מתח בסופינציה-כף יד מופנת עליך.

למה אתה רוצה להחליף?

היה אפשר בעיקרון להחליף פרס ללחיצות עם משקולות, אבל אז ההתקדמות שלך תלך לעזאזל כי אתה לא יכול להעלות משקלים בצורה סבירה.

לכל תרגיל יש מטרה בתוכנית שתעזור לתרגיל אחר בצורה לינארית, לדוגמה הקשר בין פרס ללחיצת חזה
הקשר בין סקוואט לדדליפט וכו'.

• פותח/ת השרשור
אוקי.. אז אני יעשה מיליטרי פרס כמו שכתוב..
לא הבנתי, אז אימון B מורכב רק מ-SQUAT ומיליטרי פרס? וכתוספת אני יכול להוסיף מתח או פוואר קלין?

לא באימון B אתה עושה
סקואט
פרס
PC/מתח
אם בחרתה לעשות PC אז אתה יכול להוסיף מתח כתרגיל עזר אם בחרתה מתח אתה לא יכול להשים תרגיל עזר

כן
כשאתה מגיע ל 15 חזרוצ בלי משקל אתה מתחיל להשים עליך משקל ולעשות 3*5 עם משקל ואז מתקדם במשקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית