עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זאת אומרת להתחזק? פיתוח שריר ועלייה במשקלים?האם זו בעיה זו שאלה מורכבת.
האם יש איזה איסור או בעיה פיזית לבצע אירובי מיד אחרי אימון משקולות, זה בטוח לא.
אבל צריך להתחשב במטרות שלך.
אם המטרה היא להתחזק, אז קח בחשבון שהריצה תהיה עוד משהו להתאושש ממנו.
אם המטרה שלך היא להשתפר בריצה, אז עדיף יהיה לעשות את הריצה בזמן נפרד.
אם אתה סתם מתאמן לכיף או לבריאות הכללית, אז אין שום בעיה בכלל
כןמה זאת אומרת להתחזק? פיתוח שריר ועלייה במשקלים?
אממ אני אגיד לך את האמת, אני רץ בשביל הכיף וגם לא מרחקים מטורפים(4-5 קילומטר גג).
הכוונה שהשרירים מתעייפים, הם צוברים משהו שהם צריכים להחלים ממנו. אתה לא יכול לרוץ 5 קילומטר כל יום בקצב טוב מסיבה מסויימת, והשרירים של הריצה הם אותם שרירים שאתה משתמש בהם כדי להרים משקולותאממ אני אגיד לך את האמת, אני רץ בשביל הכיף וגם לא מרחקים מטורפים(4-5 קילומטר גג).
שאתה אומר שזה עוד משהו להתאושש ממנו למה אתה מתכוון? הרי ידוע שבריצה למרחקים ארוכים אין פיתוח שריר.
אז איך לשלב את זה נכון?הכוונה שהשרירים מתעייפים, הם צוברים משהו שהם צריכים להחלים ממנו. אתה לא יכול לרוץ 5 קילומטר כל יום בקצב טוב מסיבה מסויימת, והשרירים של הריצה הם אותם שרירים שאתה משתמש בהם כדי להרים משקולות
הדרך לשלב את זה תהיה סדרי עדיפויות. אין שום בעיה לעשות את שניהם, אבל אתה צריך לדעת ששניהם יסבלו מהעניין. אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך ולדאוג להתאים את השני כדי שהוא לא יפגע בראשון. תאה צריך לעשות בכל מקרה בשניהם התאמות כדי לא לדחוף אף אחד מהם מעבר לגבולות שלךאז איך לשלב את זה נכון?
ומה לגבי לעשות את זה ביום מנוחה(כלומר יום שלא ביקרתי בו בחדר כושר).הדרך לשלב את זה תהיה סדרי עדיפויות. אין שום בעיה לעשות את שניהם, אבל אתה צריך לדעת ששניהם יסבלו מהעניין. אתה צריך לבחור מה יותר חשוב לך ולדאוג להתאים את השני כדי שהוא לא יפגע בראשון. תאה צריך לעשות בכל מקרה בשניהם התאמות כדי לא לדחוף אף אחד מהם מעבר לגבולות שלך
כאן נכנס לעניין סדרי העדיפויות.ומה לגבי לעשות את זה ביום מנוחה(כלומר יום שלא ביקרתי בו בחדר כושר).
עכשיו הבנתי אותך טוב יותר.כאן נכנס לעניין סדרי העדיפויות.
אם חשוב לך יותר הריצה, אז תעשה אותה ביום מנוחה, כשאתה רענן יותר, אבל זה יפגע יחסית באימון משקולות כי יהיה לשריר יום אחד פחות לנוח. אם תעשה את הריצה אחרי האימון אז הריצה תיפגע מזה, אבל אז יהיה לשרירים יותר זמן לנוח