הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רגליים קטנות

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
שלום
אני מתאמן כבר חודשיים עושה מסה עליתי 3 קילו והכל בסדר אבל ברגליים התחילו לי קצת שרירים אבל הם לא גודלות מבחינת נפח אני עובד עליהם עושה סקוואטים והכל אבל הם נשארות כמו של ילד בן 11 לא יודע מה לעשות
תמונה

קבצים מצורפים

• E8BFEA85-C014-4FCC-8A2B-B78A070D2B3F.jpeg
    E8BFEA85-C014-4FCC-8A2B-B78A070D2B3F.jpeg
    KB 103 · צפיות: 121
קודם כל לא העלית תמונה חח ופרסמת בתמונות.
בכל מקרה שמע, רגליים כמו כל שריר גודלות בהתאם לתפריט תזונה שלך ולאימונים, מה גם שגנטיקה משחקת פה תפקיד.
הכי טוב שתצלם פעם בחודש נגיד וכנראה שתראה שינויים מחודש לחודש או עם הזמן.
אתה יכול גם לעשות מדידות היקפים במידה ויש לך גישה ואתה יודע למדוד נכון ולעקוב אחרי זה ככה.
קח בחשבון שאתה הכי לא אובייקטיבי כלפי עצמך, יכול להיות שינוי/שינוי גדול ואתה לא תשים לב כי כל יום תסתכל במראה.
תמשיך להתאמן ובמבט לאחור במידה ואתה מתאמן טוב ואוכל טוב אתה תראה הבדל לטובה ✌️

אתה מתאמן חודשיים, אתה עדיין בחיתולים מבחינת אימונים, תן לזה זמן

• פותח/ת השרשור
קודם כל לא העלית תמונה חח ופרסמת בתמונות.
בכל מקרה שמע, רגליים כמו כל שריר גודלות בהתאם לתפריט תזונה שלך ולאימונים, מה גם שגנטיקה משחקת פה תפקיד.
הכי טוב שתצלם פעם בחודש נגיד וכנראה שתראה שינויים מחודש לחודש או עם הזמן.
אתה יכול גם לעשות מדידות היקפים במידה ויש לך גישה ואתה יודע למדוד נכון ולעקוב אחרי זה ככה.
קח בחשבון שאתה הכי לא אובייקטיבי כלפי עצמך, יכול להיות שינוי/שינוי גדול ואתה לא תשים לב כי כל יום תסתכל במראה.
תמשיך להתאמן ובמבט לאחור במידה ואתה מתאמן טוב ואוכל טוב אתה תראה הבדל לטובה
תודה רבה לך על התשובה וכן פרסמתי תמונה חח רק טיפה מאוחר מדיי אבל אני דווקא רואה שינויים בכל הגוך רק ברגליים לא
אוקיי אני אמשיך תודה רבה !!
(ופרסמתי תמונה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית