עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח שתיתן לי המלצה לפיזיוטרפיסט שמבין בתחוםתסתכל על האזור, כמה שרירים עוברים שם?
יותר מאחד זה בטוח, ויש גם מפרק והשלכות כאב למיניהן.
הסיבה לכאב נבדקת על ידי פיזיותרפיסט ועל הדרך מקבלים גם טיפול וגם התאמה של תכנית האימונים והתאמה של טכניקה.
לי זה נשמע כמו עסקה די טובה.
אם תצטרך המלצות לפיזיותרפיסט שמתמצא בתחום אשמח לעזור לך למצוא.
מעבר לזה לעשות משהו.
בבקשה מה עושים כדי לתקן את זה? :((היה לי בדיוק את אותו כאב, הלכתי למיכאל גרשנזון לפגישה אחת ומאז זה לא חזר.
מה הכוונה בעצימות נמוכה? משקל נמוך יותר? הכאבים התחילו ב80 קילו סקוואט ומאז אני לא עושה סקוואט ניסיתי לפני כמה ימים לעשות סקוואט עם 60 קילו עדיין כאב ואז הורדתי ל50 עדיין כאב אפילו עם משקל גוף כואב לי לעשות סקוואט.. :(הוא בדק אותי ועל סמך הבדיקןת שלו הוא אמר שנראה שפשוט העמסתי קצת יותר מדי על השריר, ושכל מה שצריך לעשות זה להמשיך להתאמן בעצימות קצת יותר נמוכה.
לקחתי מאמן אישי (אשמח לשלוח לך המלצה) ומאז אין בעיות.
תודה רבה.הכוונה למשקל יותר נמוך, כן. כאב לי גם כשהתכופפתי להרים משהו מהרצפה, ואני גם כן לקחתי הפסקה מהאימונים בגלל זהב שמסתבר שזו הייתה טעות.
אולי תנסה לעשות חימום הרבה יותר רציני, אני מרגיש שזה עושה הבדל לא קטן.
בשורה התחתונה - תמשיך להתאמן, תוריד משקלים ותתן דגש על טכניקה, תנסה לשחק עם העמידה של הסקוואט, ותעשה חימום יותר רציני.
אם זה לא משתפר לך בכלל הייתי ממליץ ללכת למיכאל.
באיזה אזור?אשמח שתיתן לי המלצה לפיזיוטרפיסט שמבין בתחום
באיזה אזור?