הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת בוקר עד 1000 קלוריות (מסה)

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
יודע שהנושא הזה די מאוס, עברתי פחות או יותר על כל האשכולות שפתחו פה לגבי ארוחת בוקר ולא מצאתי משהו ממש טוב לארוחת בוקר.
* לא שאני חושב שארוחת בוקר היא כל כך חשובה, פשוט הרבה יותר נוח לי לאכול ארוחה גדולה יותר בבוקר כי אני גם ככה קצת לא מצליח לאכול מספיק בגלל העבודה והזמנים שאני יכול לאכול.
בכל מקרה אם למישהו יש מתכון טוב לארוחת בוקר יחסית עם הרבה קלוריות, עד 1000 נגיד, עדיפות ל30+ גרם שומן, יותר נוח לי לאכול הרבה שומן בארוחה אחת בשביל לסדר את שאר הארוחות אחר כך יותר בנוח.
ניסיתי הרבה מתכונים של שיבולת שועל וקצת נמאס מזה אז עדיף משהו אחר,
אם יש משהו שאפשר להכין לילה לפני ולאכול בבוקר עדיף כי אין לי הרבה זמן בבוקר להתחיל להכין אוכל.
עדיפות למשהו קל לאכול שלא לוקח המון זמן לאכול, אבל לא שייק כלשהו.
יודע שזה מאוד כללי אבל אם למישהו בכל זאת יש רעיונות מה לאכול על הבוקר שיהיה עם הרבה קלוריות יחסית, הרבה שומן ולא לוקח הרבה זמן לאכול

חביתה מ4 ביצים L
4-5 פרוסות לחם
יוגורט מועשר בחלבון
דגני בוקר עם חלב (כמה קערות)
כוס קפה

אמור לסגור לך כמות יפה של קלוריות... ומאוד קל להכין

תעשה שייק, הכי פשוט בעולם, אפשר לגוון בקלות ולדחוף גם מלא קלוריות מהר..
חלב, חלבון(אם אתה רוצה), שיבולת שועל, גבינות/קוטג, חמאת בוטנים/טחינה, פירות.
את הש"ש אתה יכול לטחון לפני ואז זה יוצא יותר טוב

• פותח/ת השרשור
חביתה מ4 ביצים L
4-5 פרוסות לחם
יוגורט מועשר בחלבון
דגני בוקר עם חלב (כמה קערות)
כוס קפה

אמור לסגור לך כמות יפה של קלוריות... ומאוד קל להכין

ברור לי שאין בעיה לאכול כמה ביצים ביום, אבל לאכול באופן קבוע 4 ביצים נראה לי קצת מוגזם (אלא אם אוכל כמה ביצים שלמות וכמה רק חלבון או משהו), אבל חוץ מזה מחפש משהו אחר אולי אם יש לכם רעיונות

תעשה שייק, הכי פשוט בעולם, אפשר לגוון בקלות ולדחוף גם מלא קלוריות מהר..
חלב, חלבון(אם אתה רוצה), שיבולת שועל, גבינות/קוטג, חמאת בוטנים/טחינה, פירות.
את הש"ש אתה יכול לטחון לפני ואז זה יוצא יותר טוב
חח כל מה שכתבתי רשמת הפוך לגמרי
לא מחפש שייק כרגע מעדיף אוכל שגם ישביע אותי על הבוקר

ברור לי שאין בעיה לאכול כמה ביצים ביום, אבל לאכול באופן קבוע 4 ביצים נראה לי קצת מוגזם (אלא אם אוכל כמה ביצים שלמות וכמה רק חלבון או משהו), אבל חוץ מזה מחפש משהו אחר אולי אם יש לכם רעיונות

אתה יכול להחליף את החביתה בדבר הבא.
IMG_20190613_175626.jpg

45 גר אבקת חלבון
20 גר קקאו (אני משתמש בדל שומן)
100 מל חלב
2 ביצים שלמות
2 egg whits
2 שקיות סוכרזית

ולמיקרו/לתנור

מצרף תמונה

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להחליף את החביתה בדבר הבא. צפה בקובץ המצורף 49236

45 גר אבקת חלבון
20 גר קקאו (אני משתמש בדל שומן)
100 מל חלב
2 ביצים שלמות
2 egg whits
2 שקיות סוכרזית

ולמיקרו/לתנור

מצרף תמונה
האמת נראה לא רע, אבל שכחתי לציין בלי אבקות חלבון כי אין לי

אני אישית קם כל יום (במסה) , אוכל 6 ביצים (חביתה , שונא ביצים קשות) עם 2 לחמניות מקמח מלא , עגבניה ו30 גרם טחינה גולמית אני מוסיף לה לימון ומלח
יוצא סך הכל 1100 קלוריות , 60-65 גרם חלבון

אני אישית קם כל יום (במסה) , אוכל 6 ביצים (חביתה , שונא ביצים קשות) עם 2 לחמניות מקמח מלא , עגבניה ו30 גרם טחינה גולמית אני מוסיף לה לימון ומלח
יוצא סך הכל 1100 קלוריות , 60-65 גרם חלבון

כמו קלוריות אתה מכניס ביום , ומה קצב העלייה במשקל שלך?

תכין חביתה משש ביצים תוסיף מלא חמאה\קוקוס\זית תוסיף ירקות אם אתה רוצה
קפה שחור שם חמאה אל תתבייש תוסיף אבקת חלבון שתי כפות תערבב יוצא אחלה

• פותח/ת השרשור
חוץ מלדחוף כמויות של שמן/טחינה/ביצים וכ'ו, אשכרה מתכון טוב יש למישהו או שלא קיים דבר כזה לצערי?

חוץ מלדחוף כמויות של שמן/טחינה/ביצים וכ'ו, אשכרה מתכון טוב יש למישהו או שלא קיים דבר כזה לצערי?
אחי פשוט תאכל מה שבאלך מה הבעיה בדיוק?
יש בקרים שאני קם ומכין לי חבילת רביולי זה יוצא 50 גרם חלבון ו1300 קלוריות , מה הבעיה לאכול מה שאתה אוהב פשוט ולהתאים את זה לתףריט שלך? אתה לא חייב שיבולת שועל ודברחם מגעילים

• פותח/ת השרשור
אחי פשוט תאכל מה שבאלך מה הבעיה בדיוק?
יש בקרים שאני קם ומכין לי חבילת רביולי זה יוצא 50 גרם חלבון ו1300 קלוריות , מה הבעיה לאכול מה שאתה אוהב פשוט ולהתאים את זה לתףריט שלך? אתה לא חייב שיבולת שועל ודברחם מגעילים
הבעיה שבגלל החום אני גם ככה מכריח את עצמי לאכול וזה קורה בעיקר כשחם נניח היום,
מחפש משהו טעים עדיף לא ג'אנק לגמרי, אין בעיה קצת שוקולד שטויות אבל משהו לאכול על הבוקר שלא יהיה בעיה להכין ולאכול בבוקר

ארוחת בוקר חח מה בשר טחון, לא בשרי

אם הייתי צריך לדחוף 1,000 קלוריות על הבוקר בלי שייק (או בשר..) הייתי עושה טוסטים עם גבינה צהובה שמנה ומפזר הרבה זיתים או דברים אחרים שאתה אוהב. הכנה מהירה וזה יכול להגיע בכיף ל1,000 קלוריות. כן לחם לא האופציה הכי להיט אבל זו אופציה. להתחיל לאכול אורז על הבוקר זה משעמם.

אם הייתי צריך לדחוף 1,000 קלוריות על הבוקר בלי שייק (או בשר..) הייתי עושה טוסטים עם גבינה צהובה שמנה ומפזר הרבה זיתים או דברים אחרים שאתה אוהב. הכנה מהירה וזה יכול להגיע בכיף ל1,000 קלוריות. כן לחם לא האופציה הכי להיט אבל זו אופציה. להתחיל לאכול אורז על הבוקר זה משעמם.
למה לחם לא להיט? מה ההבדל בין אורז ללחם?

שיבולת שועל (בערך כוס)
קופסת קוטג של 250 גרם
2 ביצים
טיפה חלב
תמצית וניל או קינמון
מכניס למעבד מזון יוצר פנקייקים
יוצא נדיר וסופר קל להכניס מלא קלוריות (לצערי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית