הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה במסה

Eran212

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אני צריך עזרה במסה התחלתי להתאמן לפני 4 חודשים שקלתי כ 50 קילו כרגע אני 56 לפני פחות מחודש שקלתי 57 ירדתי קילו בגלל החופש הגדול זלזלתי יותר מידיי והשאלה שלי זה עם להתחיל לשתות גיינר אני שותה כרגע רק חלבון התחלתי לפניי שבועיים וכל המשקל שעליתי זה בליי גיינר אני ישים תמונה שהתחלתי לפני 4 חודש ושל כרגע BEFORE.jpg AFTER.jpg BACK.png התמונה הראשונה זה לפניי ו2 האחרות זה כרגע

תקשיב הכל תלוי בכמה אתה אוכל והאם הגוף מקבל את מה שהוא צריך
אז אם אתה אוכל מספיק חלבון פחמימה ושומן
ואתה בפלוס קלורי אז אתה לא צריך-ואני מדבר גם אם כבר קנית גיינר ואתה רואה שהיום אכלת הרבה אז לא צריך
אם אתה לא אוכל זה כבר סיפור אחר ואני אומר לך כן תקנה זה גם נותן דירבון קטן להתאמן וגם טעים
אבל אם אתה לא צריך ובאלך לכיף לשתות משהו אחרי אימון במקום לאכול חביתה עם קוטג׳
אז תקנה חלבון עדיף
ואני יכתוב לפני שתשאל..
איזה לקנות?
תקנה חלבון why מיי גבינה רגיל
לא משנה איזה חברה משנה רק הטעם
ושלא יבלבלו לך תמוח על iso וקזאין וכל זה

לא גיינר ולא אבקת חלבון יגרמו לך לגדול, הם רק תוספים, כלומר תוספת לתפריט תזונה טוב.
חלבון ישלים לך את כמות החלבון שאתה צריך לצרוך ביום במידה ואתה לא יכול או לא מצליח להשיג מאוכל, גיינר עוזר גם עם זה וגם עם כמות הקלוריות שאתה צריך, זה הכל.
גיינר אתה כנראה לא צריך, אתה פשוט צריך לאכול יותר, גיינר יעזור רק אם אתה לא מצליח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית