הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

AB למתחילים.

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
היי,
אני מתאמן מתחיל ממש באימונים הראשונים שלי ומחלק כרגע את האימונים שלי ככה: חזה+יד קדמית,רגליים+יד אחורית,גב+כתפיים.
חבר אמר לי שזה לא מומלץ כי בסדר הזה אני צריך לעשות 2 אימונים בשבוע על אותו אימון ואז יוצא 6 אימונים בשבוע וקשה לעמוד בזה (לפחות במצבי הנוכחי).
אז הוא המליץ לעשות AB.
A: חזה+יד קדמית+כתף.
B:גב+יד אחורית+רגליים.
ונגיד בטן זה שריר גדול אפשר לעשות כל אימון(תקנו אותי אם אני טועה).
בכל מקרה התוכנית הזאת מצמצמת את האימונים ל4 בשבוע.
השאלה היא מה דעתכם עליה למשהו מתחיל?

זו לא תוכנית, זו חלוקה.
בגדול אני לא אוהב את סגנון החלוקה הזה, כי אתה פשוט עובד על 75% מהגוף באימון אחד, והשאר באימון השני, וזה לא נראה לי חלוקה הוגנת במיוחד.
אני מעדיף את פלג הגוף העליון בנפרד ורגליים בנפרד, או את החזה עם הרגליים ואת הגב עם כתף וידיים, חלוקות קצת יותר הוגנות.
ובטן זה בטן, היא לא מיוחדת, תבחר יום ושים אותה שם

• פותח/ת השרשור
זו לא תוכנית, זו חלוקה.
בגדול אני לא אוהב את סגנון החלוקה הזה, כי אתה פשוט עובד על 75% מהגוף באימון אחד, והשאר באימון השני, וזה לא נראה לי חלוקה הוגנת במיוחד.
אני מעדיף את פלג הגוף העליון בנפרד ורגליים בנפרד, או את החזה עם הרגליים ואת הגב עם כתף וידיים, חלוקות קצת יותר הוגנות.
ובטן זה בטן, היא לא מיוחדת, תבחר יום ושים אותה שם
מה לדעתך הסדר הנכון שצריך לחלק?
אגב מה זמן מנוחה המומלץ בין תרגיל לתרגיל?

• פותח/ת השרשור
הרגע רשמתי מה החלוקה שלדעתי כדאי

כמה שאתה צריך, גם ככה זה יהיה רק כמה דקות בודדות
אתה לא חושב שחלוקה של יד קדמית אחורית גב וכתפיים באותו אימון זה בעייתי ?
אגב התכוונתי בין סט לסט לא תרגיל לתרגיל טעות שלי

אתה לא חושב שחלוקה של יד קדמית אחורית גב וכתפיים באותו אימון זה בעייתי ?
למה שיהיה בעייתי?

אגב התכוונתי בין סט לסט לא תרגיל לתרגיל טעות שלי
קח כמה שאתה צריך. בתרגילים המורכבים אתה גם יכול 5 דקות או יותר אם אתה באמת צריך, למרות שתנסה לכוון ל-3-5 דקות, רק אל תכריח את עצמך. בתרגילים הפשוטים יחסית אתה תצטרך פחות מנוחה, אז תנסה לכוון לעד 2 דקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית