הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי זה מסת שריר ומתי זה צורה גנטית?

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום יש משהו שמאוד מעצבן/מסקרן תוך כדי

יש לי חלקים בגוף נניח שצד שמאל יותר מפותח מצד ימין זה יכול להיות בנפח ויכול להיות בצורה

חזה צד שמאל הצד הפנימי של החזה הרבה יותר מודגש צורה כללית יותר רחבה חזה ימין פחות

יד קדמית שמאלית יש פיק יותר גדול גם צורה של השריר וורידים רואים יותר ביד השמאלית ביד קדמית לא

השאלה שלי מתי אני יודע שזה בעיה גנטית שפשוט צד שמאל הוא יותר "מעוצב" או שמתי זה פשוט עניין של יותר מסת שריר? איך אפשר לדעת? חלק אמרו לי זה עניין גנטי אבל כמה גנטי?

נ.ב

אם עובדים על יד קדמית במוט w/כבל קרוס לחזה בדרך כלל אני עומד תמיד שרגל שמאל היא קדימה ורגל ימין היא מאחורה (אני ימיני) יכול להיות שזה קשור? אולי שבצד אחד מתקדמים יותר מהגוף הוא הצד שיותר עובד בעצימות?

ניסיתי פעם אחת להחליף רגליים שרגל ימינית תהיה ראשונה והיה הבדל גדול כמעט ולא היה יציבות ואפילו המשקלים הרגישו מאוד מוזר אולי כדאי לפעמים להחליף קצת?

• פותח/ת השרשור
שים באוכל בסלט או משהו כזה

זה לא העניין זה לא מה שמפריע לי מבחינת טעם אם זה מה שאתה מתכוון אני מתכוון לזה שפעם ב יש לי צריבה חזקה בגרון מהשמן זית אבל זה לא קורה כל יום וזה מוזר

אוקיי ועוד משהו מוזר

בבוקר אני שותה כף שמן זין עם מים (בתור שומן) אבל מדי פעם שאני שותה אני מרגיש צריבה מגעילה בגרון לאיזה 6 שניות ואז זה עובר ואני רגיל בדרך כלל לקחת כף של שמן זית עם כוס מים בבוקר יש לזה סיבה?
זה קורה לי פעם בשבוע-שבועיים על הבוקר לוקח את הכף של השמן זית מכניס לפה לוקח כוס מים בולע ומתחיל צריבה חזקה בגרון אולי לנסות לקחת אחרי אוכל אולי הגרון לא "מוכן" על הבוקר כי אני לוקח את זה לפני האוכל?
זה צרבת, זה יכול לקרות כששותים שמן טהור, או מזונות שומניים בכללי.

• פותח/ת השרשור
זה צרבת, זה יכול לקרות כששותים שמן טהור, או מזונות שומניים בכללי.

האמת שלפעמים יש לי צרבת אבל זאת צרבת אחרת אני מרגיש את הצריבה נטו בגרון זה עדיין נחשב צרבת?

אם כן איך אתה ממליץ שאקח את השמן בשביל להימנע מזה?

• פותח/ת השרשור
מה זה האוכל של הבישול?
בכל מקרה פשוט תצרוך את השמן או השומן שלך עם האוכל, לא משנה באמת איך

תגיד לי שאלה קטנה אם בלחיצת חזה עם מוט בתהליך החיטוב הפסקתי (הייתי מרגיש יותר את הכתפיים עובדות מאשר החזה גם שעבדתי על הטכניקה) במוט לחצתי 97 קילו בתהליך החיטוב הפסקתי איתו עברתי למכונה שבמכונה בלחיצה בהתחלה המשקלים היו יותר נמוכים ובהמשך הצלחתי להעלות (אותו תרגיל בפועל אבל כנראה במכונה זה עובד אחרת ובכללי במכונה אני מצליח להדגיש יותר לחיצה עם החזה) אבל היום עשיתי מוט אחרי 4 חודשים שלא עשיתי וירדתי ל80 קילו זה משהו שאמור לעלות חשד שירדתי בשריר? במכונה בלחיצה אני נמצא על 64 קילו זה לגיטימי שאם הפסקתי עם המוט לתקופה ועבדתי לתרגיל דומה והשתפרתי דווקא שם אבל במוט אני ארד מהמשקל וזה יהיה גם ירידה בשריר? או שזה עניין שברגע שאחזור למוט קבוע אשתפר?

נ.ב מאמין שבכללי שאסיים עם החיטוב ואחזור לניטרלי הכוח יעלה לי בהרבה אבל ספציפית לעכשיו זה מדאיג אותי

תגיד לי שאלה קטנה
אהבתי שרשמת שאלה קטנה ואז רשמת 5 שורות בלי סימני פיסוק או קישור הגיוני בין משפט למשפט

אבל היום עשיתי מוט אחרי 4 חודשים שלא עשיתי וירדתי ל80 קילו זה משהו שאמור לעלות חשד שירדתי בשריר?
אתה מצפה שאחרי 4 חודשים שלא תרגלת תנועה מורכבת אתה תתחיל ישר מהשיא שלך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית