הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

IPF

אני יודע בוודאות שחלק טבעיים (מכיר אישית את אחת הבחורות שניצחה באחת הקטגוריות בעולמי), אבל הרוב אני מניח לא.
אבל אני כמעט משוכנע שהרוב הם פריקים גנטיים, ונמצאים על כמויות חומרים נמוכות, כמות שכולנו כאן לא היינו מתקרבים איתן אפילו לרמה שלהם

בחור שנתן 888@120
בחור שלחץ 190@80
בחורה שנתנה 525@90
לא כל כך מאמין שבחורה טבעית נתנה טוטאל כזה רואו. 200 דדליפט, 190 סקוואט ו135 בנץ׳(נגיד). אלה מספרים שלא כל גבר שלוקח חומרים מגיע אליהם.

לא כל כך מאמין שבחורה טבעית נתנה טוטאל כזה רואו. 200 דדליפט, 190 סקוואט ו135 בנץ׳(נגיד). אלה מספרים שלא כל גבר שלוקח חומרים מגיע אליהם.

אתה לא חייב להאמין. גם אני הנחתי שהיא לוקחת דברים, היא מאוד שרירית יחסית, אבל אחרי זה מהכרות מאוד טובה איתה - אין מצב שהיא מזריקה.

המספרים שלה היו סביב 220 סקוואט 120 בנץ׳ 205 דדליפט בערך~ (עם רצועות).

היה לי דיון אתמול במקרה על אנשים שרצים מהר מדי לקחת חומרים, השלכות וכו׳.

שאני אומר רצים מהר מדי, אני מתכוון לפני שניצלת התקדמות של כמה שנים עם תזונה, התאוששות ותכנית אימונים טובה (יחסית כמובן). עכשיו בגלל שהרבה אנשים לא באמת מיישמים תזונה/התאוששות/אימונים ברמה גבוהה - אז כמובן שהתוצאות שלהם בתור טבעיים יהיו נמוכות יחסית.

בארץ התחום מתקדם לאט לאט, אבל מתקדם. במקומות כמו אוסטרליה הוא בפריחה משוגעת וכל שנה מספר המתחרים והמספרים שהמתחרים מרימים רק עולה ועולה. תוצר לוואי של זה - מאמנים ברמה גבוהה מאוד, מטפלים, מכונים וכו׳ וכו׳. ככה שיש הרבה יותר כלים למתאמן טבעי להגיע מאוד רחוק. מעבר לזה, אם בארץ ב2018 יש לך 58 מתחרים פעילים לעומת 3147 באוסטרליה, זה הגיוני שתראה מספרים הרבה יותר גבוהים רק בגלל ההבדל בכמות מתחרים.

בשורה התחתונה - קשה להבין מה אפשרי בתור טבעי עד שלא ראית כמות מאוד גדולה של מתאמנים טבעיים משקיעים 100% בספורט.

200 דדליפט, 190 סקוואט ו135 בנץ׳(נגיד). אלה מספרים שלא כל גבר שלוקח חומרים מגיע אליהם
ילדים בני 15 מגיעים ל220 דדליפט תוך שנה, על מה אתה מדבר?

אני הגעתי ל245/137/255 על 80 קילו בלי חומרים. יש חבר׳ה הרבה יותר חזקים ממני גם בארץ בלי חומרים. זה לא בשמיים.

בוא נגזים עוד יותר
ילדים בני 15 מגיעים ל220 דדליפט תוך שנה, על מה אתה מדבר?
במשקל גוף 90?
אני הגעתי ל245/137/255 על 80 קילו בלי חומרים. יש חבר׳ה הרבה יותר חזקים ממני גם בארץ בלי חומרים. זה לא בשמיים.
אתה גבר היא אישה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית