הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

IPF

להכיר מישהו באופן אישי ולהתאמן איתו בחדכ זה לא ערובה לדעת אם אדם טבעי או לא, גם אם הם מאד נחמדים וגם אם הם אומרים.
ולא להכיר אותם בכלל אבל כן לטעון שהם משקרים ולוקחים זה משהו אחר לחלוטין.
היכרות עם אדם תכלס זה הכי טוב שיש לנו, אפילו יותר מבדיקות סמים

מסכים עם כל מילה.
הכרות אישית שווה את ההוכחה הכי חזקה.

לא, הכי טוב שיש לנו הוא עקומה גאוסיאנית.
אז להניח שאנשים טבעיים בזמן שיש להם ביצועים שעוברים את מה שחשבנו שהוא האחוזון שמתקרב ל99% פשוט כי הם אמרו לך, ואיזה קטע, הפלא הסטטיסטי הזה חזר על עצמו כמה וכמה פעמים באותו המכון.

בוא אספר לך סוד - אנשים משקרים, לא רק לאנשים זרים, גם לעצמם.
הכרות אישית שווה את ההוכחה הכי חזקה.

Oh sweet summer child 🙁

אז להניח שאנשים טבעיים בזמן שיש להם ביצועים שעוברים את מה שחשבנו שהוא האחוזון שמתקרב ל99% פשוט כי הם אמרו לך, ואיזה קטע, הפלא הסטטיסטי הזה חזר על עצמו כמה וכמה פעמים באותו המכון.

יש לך משהו יותר אמין?
אני אשמח, כי הייתי רוצה להכניס את זה לתחרויות בארץ.

לא נותנים לנו לעשות בדיקות דם או שתן לפני התחרות, וזה גם יקר. פוליגרף ובדיקות פתע אחרי זה מה שעושים בנתיים, אבל לדעתי זה גם לא מספיק.

הכרות זו חד וחלק לא אינדיקציה בטוחה להוכחה שהבנאדם דובר אמת, אין ספק. בגלל זה אני לא מאמין לאף אחד ממקור שני שהוא ״חותם עליו שהוא טבעי״.

אבל... לכולנו יש חברים, משפחה שאנחנו בוחרים באופן כללי להאמין להם גם שיש להם סיבה לשקר. אלה החיים.

יש לי גם חברים די קרובים שטוענים שהם טבעיים ואני לא מאמין לזה לחלוטין. זה לא חד צדדי. אני תמיד נמנע מלדבר על אנשים שאני לא מכיר טוב מספיק כדי לשער.

Oh sweet summer child 🙁
ברור לי שאנשים משקרים, אני לא סומך ב-100% על אנשים, אני רק אומר שאם הייתי צריך להסתמך על משהו כדי לדעת אם מישהו לוקח חומרים הייתי מסתמך יותר על היכרות עם הבנאדם וידיעה האם יש סיכוי טוב שהוא דובר אמת, וסיכוי טוב שבאמת הוא לא לוקח שום דבר, מאשר להסתמך על בדיקות מעבדה

ברור לי שאנשים משקרים, אני לא סומך ב-100% על אנשים, אני רק אומר שאם הייתי צריך להסתמך על משהו כדי לדעת אם מישהו לוקח חומרים הייתי מסתמך יותר על היכרות עם הבנאדם וידיעה האם יש סיכוי טוב שהוא דובר אמת, וסיכוי טוב שבאמת הוא לא לוקח שום דבר, מאשר להסתמך על בדיקות מעבדה

אבל אני לא דיברתי על בדיקות מעבדה, זה איש קש שאתה דוחף לפה משום מקום.

אבל אני לא דיברתי על בדיקות מעבדה, זה איש קש שאתה דוחף לפה משום מקום.
אולי פשוט תגיד על מה אתה כן סומך?
איזה הוכחה היית רוצה כדי להאמין שמתחרה חזק הוא אכן טבעי?

אני כבר כתבתי, תנסה לקרוא שוב, ואם גם אז לא תבין אז תנסה לצטט משהו ביידיש כי פעם שעברה זה עזר לך לברוח מוויכוח שלא יכולת להתמודד איתו

אני כבר כתבתי, תנסה לקרוא שוב, ואם גם אז לא תבין אז תנסה לצטט משהו ביידיש כי פעם שעברה זה עזר לך לברוח מוויכוח שלא יכולת להתמודד איתו
אתה מדבר על עקומת פעמון? איך זה קשור?

חחח...
זה היה ברצינות?
זה רעיון כל כך גרוע חשבתי שאתה צוחק.

ראיתי ביצועים מהיפים בארץ מאנשים שאין לי שום ספק שהם טבעיים.
תראה את המספרים ש @MasterSplitter רשם בתור טבעי, היית פוסל אותו.
אני הגעתי ל245/137/255 על 80 קילו בלי חומרים. יש חבר׳ה הרבה יותר חזקים ממני גם בארץ בלי חומרים. זה לא בשמיים.

תראה את המספרים ש @MasterSplitter רשם בתור טבעי, היית פוסל אותו.

בלי לזלזל אלו לא מספרים מטורפים בכלל, זה טיפטיפה גבוה באחוזונים אבל שום דבר בשמיים לאדם טבעי, אפילו poverty bench ודדליפט סביר.

וכי אתה לא ממש עוקב, אמרתי שעקומת פעמון היא הרבה יותר מהימנה מעדות של בנאדם (שאתה ברב חוכמתך טענת שהיא הדרך הכי מדויקת, כאילו לא חיית בעולם הזה יותר משנה וחצי) ולא הסתובבת סביב פאוורליפטרים יותר מחודש

לא אמרתי לרגע שזו -ה-דרך לדעת ב100% אם אדם טבעי או לא, אלא זו הדרך הכי מדויקת שיש.
תראה לי אדם ששוקל 80 ומושך (בלי סומו) 330+ בזמן שהוא לוחץ 190+ ולא משנה אם זה אח שלי, כמה בדיקות דם (קל לרמות בהן) הוא יראה לי אני לא אאמין שהוא טבעי - ואין לי סיבה להאמין - באחוזון המדובר אני אהיה צודק ב99.9999% מהמקרים , ב 0.0001 מהמקרים אני אטעה.

מקווה שעכשיו ברור לך יותר

עריכה: לא, זה לא יהיה ברור לך אז אני אחדד:
אם תאמין לכל gym bro שאתה מכיר במכון שהוא טבעי כי הוא אמר לך וכי אתה "מכיר אותו" אתה תטעה כמות נכבדת מהפעמים, כי fake natties היא תופעה -ע-נ-ק-י-ת במיוחד שמדובר בספורט שמעורב בו כל כך הרבה אגו וכל כך הרבה הקרבה - לכן להגיד שהכרות אישית היא הדרך הכי מדויקת זה פשוט טירוף וטימטום או תמימות (אני מהמר על תמימות כי אתה בחור חמוד מאד )

נערך לאחרונה:
בלי לזלזל אלו לא מספרים מטורפים בכלל, זה טיפטיפה גבוה באחוזונים אבל שום דבר בשמיים לאדם טבעי, אפילו poverty bench ודדליפט סביר.

וכי אתה לא ממש עוקב, אמרתי שעקומת פעמון היא הרבה יותר מהימנה מעדות של בנאדם (שאתה ברב חוכמתך טענת שהיא הדרך הכי מדויקת, כאילו לא חיית בעולם הזה יותר משנה וחצי) ולא הסתובבת סביב פאוורליפטרים יותר מחודש

לא אמרתי לרגע שזו -ה-דרך לדעת ב100% אם אדם טבעי או לא, אלא זו הדרך הכי מדויקת שיש.
תראה לי אדם ששוקל 80 ומושך (בלי סומו) 330+ בזמן שהוא לוחץ 190+ ולא משנה אם זה אח שלי, כמה בדיקות דם (קל לרמות בהן) הוא יראה לי אני לא אאמין שהוא טבעי - ואין לי סיבה להאמין - באחוזון המדובר אני אהיה צודק ב99.9999% מהמקרים , ב 0.0001 מהמקרים אני אטעה.

מקווה שעכשיו ברור לך יותר

עריכה: לא, זה לא יהיה ברור לך אז אני אחדד:
אם תאמין לכל gym bro שאתה מכיר במכון שהוא טבעי כי הוא אמר לך וכי אתה "מכיר אותו" אתה תטעה כמות נכבדת מהפעמים, כי fake natties היא תופעה -ע-נ-ק-י-ת במיוחד שמדובר בספורט שמעורב בו כל כך הרבה אגו וכל כך הרבה הקרבה
מה זה מספרים גבוהים(לטבעי) ששוקל 80?
מסכים לגבי הבנצ' שלו אבל הדד והסקוואט די גבוהים לדעתי

אולי הוא פשוט לא סומך? שזה אגב ממש מקובל והגיוני בהתחשב בעובדה שלא ניתן באמת לדעת (אפשר להאמין יותר או פחות כמובן)

ויש לי שאלה מעניינת אליך אלחנן, מי שמשתמש ב''קלן'' נחשב טבעי בעינייך? ואם לא, למה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית