נק' מוניטין:
36
- 29
- 9
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לא יהיה טבעי, כי לקיחת חומרים לאורך מספיק שנים היא הדרך היחידה בה השריר בגוף יכול לעשות Hyperplasia ולא רק Hypertrophia, אתה פשוט תסתובב עם יותר סיבי שריר מאנשים רגילים ויותר יחידות כיווץ, ולא רק עם סיבים גדולים יותר.האם מי שעשה לפני 5 שנים סייקל אגרסיבי, נחשב היום לטבעי? הוא לא פרץ גבולות עם גופו?
אני מביע את דעתי על ההגדרה טבעי. לא אמרתי שזה פסול בתחרות או שמי שלוקח הוא...אז למה אתה לוקח חלק פעיל בדיון עליהם ועוד לא פחות מעושה לאנשים אמיתיים outting וקובע שהם לא טבעיים, על נושא שאתה עוד טוען שאתה לא מבין בו כלום?
אתה הרי מבין שברגע שאתה נעמד על הרגליים האחוריות שלך על כך שאדם מסויים לא טבעי כי הוא לקח חומר שאתה לא יודע מה הוא, לא מבין בו וגם "לא רוצה להבין" זה דבר מאד עקום?
כשאתה קופץ פה שהרקון לא טבעי אנשים אוטומטית מניחים שהוא מזריק סטרואידים ולא נכנסים לקרן שמלן פרן צרן, זה לא מעניין אותם (וגם לא אותך).
עכשיו אני יודע מאיפה זה מגיע ולמה אתה עושה את זה, אתה סך הכל משפשף קצת את האגו ואת ההישגים שלך בעיני עצמך, וכמובן לא תחמיץ הזדמנות לספר לנו כמה אפילו בתחרות סוכר אתה לא לוקח
זה סתם מגוכח לומר שבגלל שאתה לא מתאמץ באימונים שלך אז התוצאות שלך טובות יותר. בתקופת הבילדינג שלי משכתי 230 דדליפט על פחות מ 80 מ"ג.גם פה אתה מנסה להבטיח שאתה טבעי למרות שאף אחד לא חשב או חשד אחרת, הדיון הזה מהצד שלך הוא פשוט קרב הגנה עצמית ושיפשוף אגו, רק חבל שלא חשבת שאתה קצת לא הגון כלפי אחרים בדרך.
והאמת?
אתה בתור אדם שמקדיש (לטענתך) 4 שעות בכל אימון, מי יודע כמה שעות על לימוד תזונה טכניקה וכו, אני יכול להבין למה זה חשוב לך, כי מוגזם להגיד שזה כרגע אחד הדברים המרכזיים בחיים שלך? אני חושד שלא, ועם זאת לדוגמא אח של רקון (שאותו אגב אני מכיר מהצבא), בלי להתאמן, על 0 גרם חלבון לפני שנתיים כסטודנט עייף בטכניון משך 210 דדליפט, פשוט ככה, עם חרא טכניקה, בלי כלום על משקל 95+- של הרבה שומן.
ואתה גם הגדלת להאשים אותי בכך שאני לא טבעי , עכשיו זה בכלל מצחיק כי אני לא ליפטר, ואימונים בשבילי זה תחביב #5 שאני בעיקר עושה כדי לפרוק קצת עצבים ואנרגיה בזמן הלימודים אני חושב לא יותר מ3 שעות שבועיות נטו בלי תוכנית אימונים, בלי תבנית, פשוט אילתורים וחצי מהזמן אני בכלל בחיטובים כי אני אוכל מלא זבל.
אם אתה לא מסכים איתי, ורוצה לקרוא לעצמך טבעי, זה לגטימי. אך אני לא אגדיר את זה טבעי.
זה לא מה שאמרתי, רק אמרתי שאני מבין למה אתה ממהר לנסות להגדיר אנשים כלא טבעיים כדי להגן על ההישגים שלך מול בני אדם שיכולים להגחיך מה שאתה עושה במסגרת אימונים כדבר המרכזי בחיים שלך 'שאצלהם זה לא יותר מתחביב מוזנח.זה סתם מגוכח לומר שבגלל שאתה לא מתאמץ באימונים שלך אז התוצאות שלך טובות יותר
ואנשים כאלה מתחרים בIPFהוא לא יהיה טבעי, כי לקיחת חומרים לאורך מספיק שנים היא הדרך היחידה בה השריר בגוף יכול לעשות Hyperplasia ולא רק Hypertrophia, אתה פשוט תסתובב עם יותר סיבי שריר מאנשים רגילים ויותר יחידות כיווץ, ולא רק עם סיבים גדולים יותר.
כשאני מגדיר טבעי, כוונתי ללא תרופות מרשם לא חוקיות שמשפרות את הביצועים או קטגורית משקל.
אין כאן טעות. אם שני כדורים של קלן משנים את המהות שלי, שיהיה.אם זה משנה לך, לא לקחתי קפאין גם כן בתחרות. וגם לא מאכלים עם סוכר מזוקק.
אני לא חושב ששיקרת, אבל אני חושב שטעית.
אני לא חושב שמי שלוקח אפדרין מוגדר טבעי.
תשמע, אני לא מכיר אותך, ואני מנתנצל אם חשדתי בך סתם.
פתחת כמה פוסטים על קלן, והתיעצת לא מעט על זה. התעלמת מההודעה של פאוורליפטינג ששאל איך אתה טבעי? ייעוץ - קלן - תופעות לוואי.
עכשיו אתה אומר שרק השתמשת יומיים, יש מצב, קשה להאמין שבן אדם שאומר לכולם שהוא טבעי ופתאום לוקח חומרים יהיה נאמן לומר כמה זמן הוא לקח.
כמו שראית בדיון כאן, יש אנשים שלוקחים חומרים וחושבים שהם טבעיים.
לא חושד ששיקרת ברוע לב, חשבתי שטעית בהגדרה של טבעי.
ושוב, אם אני טועה לגביך אני מתנצל.
יש לך כאן אנשים שלקחו וניסו להכחיש. תוך חמש דקות ידעת גם מה המינונים. זאת לא ביצה גדולה. ושוב, כל הגישה היא פשוט עקומה.שאומר לכולם שהוא טבעי ופתאום לוקח חומרים יהיה נאמן לומר כמה זמן
אין כאן טעות. אם שני כדורים של קלן משנים את המהות שלי, שיהיה.
בכל מקרה יש לי לפעמים בעיות עם מטבוליזם, וקרה המון שלא הצלחתי לרדת במשקל כמעט למרות עבודה קשה, אז בזמנו חיפשתי פיתרון. זה ממש הציק לי וגם הלחיצו אותי האזהרות הלבביות, אז מכרתי את החבילה לאחר שני כדורים.
בכל מקרה אני חושב שזה צ'יפס ההישגים שלי. אני לא הכי מוכשר בעולם. כנראה שאדי הול וקיריל סריצב היו מגיעים כטבעיים רחוק ממני משמעותית. זה הכל
יש לך כאן אנשים שלקחו וניסו להכחיש. תוך חמש דקות ידעת גם מה המינונים. זאת לא ביצה גדולה. ושוב, כל הגישה היא פשוט עקומה.
יש אנשים שילחצו 200 טבעיים. אחרת הם לא היו מגיעים ל330 עם עצירה, אתה חייב להבין את זה
אם אתה סתם מרים לכיף אז גם אני לא הייתי מכניס את עצמי לסרט של לומר שזה לא טבעי, אבל אם אתה מתחרה אז זה ללא ספק לא טבעי, כי זה משנה את הקגוריה שלךאל תחיו בסרט
קלן ואפדרין לא מגדירים אותך כ -"לא טבעי"
ובכלל, כל עוד אלו לא חומרים אנאבולים אז למה להחשיב את זה כ"לא טבעי" ?
ואם יש מרשם וזה חוקי, זה נחשב טבעי?
עם קצת רצון וקצת יכולת - אפשר לקבל מרשם להרבה דברים בצורה חוקית לחלוטין.
אני חוזר בי.רק שניהיה על אותו קו, איך אני לא טבעי בידיוק?
תאמת זה נושא מעניין כי כל אידיבידואל אמור להגיד הוא מעדיף 20 משוחררים מאשר 1 בכלא אבל כקבוצה עדיף לנו 1 בכלא מאשר 20 משוחרריםזה מזכיר לי דיון שהיה לי עם מתאמן על דין ומשפט:
אני מעדיף 20 פושעים משוחררים, מאשר חף מפשע 1 שיושב מאסר על משהו שלא ביצע.
זה די שטויות כי אפשר להמשיך אתה מעריך יותר מי נח פחות בין סטים? או מי שעובד יותר קשה בלי קשר לאימונים ? מישהו עם משפחה? מישהו שסתם מבזבז זמן על משהו חשוב אחר?אני גם מתרשם יותר אם הוא טבעוני או צם לסירוגין