נק' מוניטין:
36
- 29
- 9
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שורה תחתונה (השאלה הראשונה) קלן = טבעי בעינייך? כי כמו שאמרתי בואו קודם כל נעשה סדק מה זה טבעי ומה זה לא בכלל.
חבל שלא ביקשתי מיליון דולר.
לא.שורה תחתונה (השאלה הראשונה) קלן = טבעי בעינייך? כי כמו שאמרתי בואו קודם כל נעשה סדק מה זה טבעי ומה זה לא בכלל.
לא.
מבחינת משקל טוטאל על המוט, קלן מאפשר לך לעבוד יותר באינטנסיביות באימון, מה שיכול להתפרש בסוף ביותר משקל על המוט.
מבחינת הישגים, זה מאפשר לך להרים משקל מסויים על משקל נמוך גוף נמוך יותר, אז אתה נחשב חזק יותר לקטגוריה נמוכה יותר
יש לי חבר בן 18 שוקל 125 עם בנצ' 180 לא נגע בתרופת מרשם מכל סוג למטרות אימונים.
בתחרות ירושלים אני חושב שהוא נתן 175.
נוער, טבעי 125.
אני מכבד את המשקלים שאתם מרימים, אבל אל תגיד טבעי.
לא.
מבחינת משקל טוטאל על המוט, קלן מאפשר לך לעבוד יותר באינטנסיביות באימון, מה שיכול להתפרש בסוף ביותר משקל על המוט.
מבחינת הישגים, זה מאפשר לך להרים משקל מסויים על משקל נמוך גוף נמוך יותר, אז אתה נחשב חזק יותר לקטגוריה נמוכה יותר
קפאין לא מתקרב אפילו לאינטנסיביות של בטא אגוניסטים.אז גם קפאין גורם לאדם להיות לא טבעי?
מעלה אינטנסיביות וגם פועל על מהערכת העצבים הסימפטטית
זה תלוי מה אתה מגדיר כטבעי.
אם אדם לא טבעי הוא אדם שלוקח אי אלו חומרים שיגרמו לו להעלות מסת שריר שבאופן טבעי לא היה יכול להעלות על עצמו ולהתחזק באופן אבסולוטי לרמת כח שללא החומרים הוא לא היה יכול להגיע אלייה אז אדם שהשתמש בקלן הוא טבעי.
כי אדם שיקח עכשיו קלן לא יתחזק מזה יותר שהוא יתחזק מקפאין.
אם קלן לא טבעי אז גם קפאין לא
יש סוגי השפעות אתה יודע. אשווגנדה הוכח כמעלה טסטוסטרון, מצד שני טסט חיצוני יגביר לך בהרבה הרבה יותר. למה אחד יחשב טבעי והשני לא?
האחד מגביר טסט בטווח הנורמה והשני לא. בן אדם באופן ''טבעי'' לא שורף שומן כמו על שורפי שומן לא חוקיים (קלן)
אשווגנדה = קפאין
טסט = קלן
נניח, לפי הדוגמאות (משחק עם ההיגיון)
מקבל לגמרי את הנקודה הזו עם קפאין.
ולגבי קלן, כמו שאמר קוצר, נסכים שמשהו שמעלה לך אינטנסיביות זה לא הופך אותך ללא טבעי, זה אולי היתרון אקוטי ביום של תחרות.
ועכשיו לגבי זה שהרטיו שלך יהיה טוב יותר אם אתה חטוב אני גם מסכים, אבל זה עדיין לא אומר שזה מעלה לך כח שלא יכולת להגיע אליו באופן טבעי (פשוט במשקל גוף קצת גבוה יותר), ולכן זה לא הופך את הרקון שהתחרה על 125 קילו לאדם לא טבעי
מקבל לגמרי את הנקודה הזו עם קפאין.
ולגבי קלן, כמו שאמר קוצר, נסכים שמשהו שמעלה לך אינטנסיביות זה לא הופך אותך ללא טבעי, זה אולי היתרון אקוטי ביום של תחרות.
ועכשיו לגבי זה שהרטיו שלך יהיה טוב יותר אם אתה חטוב אני גם מסכים, אבל זה עדיין לא אומר שזה מעלה לך כח שלא יכולת להגיע אליו באופן טבעי (פשוט במשקל גוף קצת גבוה יותר), ולכן זה לא הופך את הרקון שהתחרה על 125 קילו לאדם לא טבעי
עריכה: אשווגנדה מעלה טסט אצל אנשים עם טסט נמוך לנקודה גבוה בטווח הנורמה.
קפאין לוקח אותך למקומות שבאופן טבעי לא היית מגיע אליהם גם מבחינת כח ואינטנסיביות
ככה שגם הדוגמא הזו לא נכונה, אבל היא לא העניין
זה כמו שאגיד שזה לא אומר שX לא טבעי כי הוא על אחוז שומן נמוך על משקל גוף קצת יותר גבוה מהמצופה...הוא יכל להגיע לאותה מסת שריר! פשוט על א.ש גבוה יותר. זה תכלס חלק מאוד חשוב בכל הפואנטה הזו. חוץ מזה אם בן אדם עשה סייקל אחד (לא ממצים פוטנציאל גנטי מסייקל בודד) הוא נחשב טבעי כי הוא עדיין בגבולות הטבעיים שלו? לא מסכים. גם לזרז את הזמן בתור לא טבעי נחשב לא טבעי.
אני לא יודע, ואתה?אבל מי לוקח קפאין בכמויות האלו?
כן אבל על מה הדיון פה? על באדי בילדינג? אני מדבר על הרקון שהואשם בזה שהוא לא טבעי בגלל שהוא לכאורה לקח קלן כליפטר שמן
וזה קריטי כי אתה לא תאשים שחמטאי ותפסול ממנו ניצחון כי גילו שהוא לקח קלן, כי זה פשוט לא נותן לו היתרון על אחרים, כמו במקרה של הרקון (ספציפית )
שמע לי טוב יא חבוב, אני עוד מעט בן 30.ייעוץ - העמסת פחמימות במהלך סייקל קלן
ייעוץ - פרדניזון במהלך סייקל קלן
כמו שאמרתי, הראקון לא טבעי.
והמספרים שלך נחמדים. אבל לא גבוהים ביחס למה שאפשר טבעי.
אם זה משנה לך, לא לקחתי קפאין גם כן בתחרות. וגם לא מאכלים עם סוכר מזוקק.אז גם קפאין גורם לאדם להיות לא טבעי?
מעלה אינטנסיביות וגם פועל על מהערכת העצבים הסימפטטית, פשוט חלש יותר מקלן
אני לא חושב ששיקרת, אבל אני חושב שטעית.אני השתמשתי כמה שבועות באפדרין לפני שהתחלתי אימוני כוח בכלל, סביב 5 שנים לפני התחרות שנתתי 637 טוטאל שאני טוען שטבעי, האם זה שקר וכזב?
תשמע, אני לא מכיר אותך, ואני מנתנצל אם חשדתי בך סתם.ם
שמע לי טוב יא חבוב, אני עוד מעט בן 30.
מאז שאני בן 23 אומרים שאני מזריק.
יש לי אח בטכניון, בחצי הדרך לרפואה, שתוך חודשיים אימונים מגיע ל90% מהטוטאל שלי. ותוך שנה וחצי גם היה עובר אותו. הוא עשה איתי ss בזמנו ופשוט פרפר אותי בפלג גוף תחתון בלי להתאמץ בכלל.
הפיגור הזה של לצטט אותי לוקח קלן, שאגב לקחתי מהחבילההזאת 2 כדורים והפסקתי בגלל תופעות הלוואי, ואז להגיד שאני "לא טבעי" היא לא יותר מבדיחה.
אני לא מייצג רק את עצמי, אלא גנטיקה יוצאת דופן בפער. ואני מכיר אישית אנשים שיותר מוכשרים ממני גם בהעלאה במסת שריר וגם בלחיצות.
נשבר לי הקצה כבר מהחוצפה והטמטום האלה.
לקחתי מקום ראשון עד מאה לפני שנה וקצת, עם רמת מאמץ מגוכחת באימונים, וכל זה למרות שהיום זמן לא עליתי במשקל הגוף והייתי ממש חטוב.
אס כן אני לא מייצג בשום צורה את האדם הממוצע. גם ביכולת של 750 בפסיכומטרי. מזל שעל זה אי אפשר לטעון שאני מוזרק.
המסקנה שלי מכל קביעות הסרק האלה, היא פשוט שקשה לאנשים להפנים שהם לא ממוקמים במקום גבוה במיוחד. תמיד יהיו תירוצים הזויים.
בכל מקרה זאת תמיד הייתה מבחינתי הכפשה, והוצאת דיבה. אני בן אדם, ובדיוק כמוך אני לא מסוגל לסבול שאומרים שאני משקר, בטח שלא בפלטפורמה ציבורית.
אני כרגע אחרי שלא התאמנתי חודש, ומאז מתאמן מקסימום פעם בשבוע, אוכל על הפנים, ומבטיח לך שהרבה אנשים מזריקיםהיו הורגים בשביל מסת השריר שאני מחזיק.
בקיצור, לא כולם נבראו שווים, אני באמת מצטער לבשר את זה
צריך לעשות הבדלה בין חומרים שיתנו לך יתרון לאורך שנים עם חומרים שיעזרו לך נטו במיידי.תשמע, אני לא רוצה להאשים או לתקוף אף אחד.
חומר לא חוקי שדורש מרשם רופא, ומשפר אלמנט תחרותי כלשהו (אם זה ביצועים, או ירידת משקל לקטגוריה נמוכה יותר) הוא לא מוגדר בעיני טבעי.
אני לא יודע כלום על החומרים הלא חוקיים, ואני גם לא מעוניין כל כך ללמוד עליהם. בעיני זה לא טבעי.
אבל מה זה באמת משנה מי טבעי ומי לא?
מי שמתחרה במקום עם בדיקות, שיברר מה התנאים שלהם. בתחרות שלנוט היו צריכים להיות טבעיים שנה וחצי בלבד לפני. הגיע בחור ששבר שיאים והיה מוזרק, אבל לא בשנה וחצי האחרונים, לדעתי זה בדיחה, אבל זה הכללים.
בנוסף, בשביל מתאמן שנכנס לחדר כושר, ורוצה לדעת מה הוא יכול אולי לצפות להגיע בלי חומרים, לדעתי לא הייתי לוקח דוגמה מבן אדם על חומרים כל שהם בשביל פוטנציאל גנטי.
אפשר לדון על הנושא בלי סוף, אבל בעיני החומרים המדוברים לא חוקיים, ואני מכבד את מי שחושב אחרת.
אני לא יודע כלום על החומרים הלא חוקיים, ואני גם לא מעוניין כל כך ללמוד עליהם.
אני לא מבין בחומרים בשקל, אני לא יודע בדיוק מה זה, ומה זה עושה.
וגם פה אתה מנסה להבטיח שאתה טבעי למרות שאף אחד לא חשב או חשד אחרת, הדיון הזה מהצד שלך הוא פשוט קרב הגנה עצמית ושיפשוף אגו, רק חבל שלא חשבת שאתה קצת לא הגון כלפי אחרים בדרך.בלי להסתלבט, אבל ה 280 דדליפט שלי על 83 מ"ג אמנם לא 330+ אבל זה מספר מאוד מכובד ואני יכול להבטיח לך שאני טבעי 100%
בעיני זה לא טבעי.