הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השינוי שלי

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, אני בן 20 הגובה שלי זה 1.68 והמשקל שלי כיום עומד על 60 קילו.
לפני עשרה חודשים החלטתי שאני רוצה לעשות שינוי, אף פעם לא אהבתי את הגוף שלי, אף פעם לא אהבתי להסתכל במראה תמיד היה לי חלום להיות גדול יום אחד ועם גנטיקה כמו שלי זה לא דבר של מה בכך, התחלתי לאכול כמו שצריך לישון כמו שצריך ולהתאמן כמו שצריך, וויתרתי על חברים, על יציאות, על סיגריות, על אלכוהול, על חטיפים ממתקים וג'אנק ופשוט הקדשתי את כל כולי רק לשינוי שלי, שהתחלתי שקלתי 42 קילו, אנשים היו שואלים אותי ברחוב אם אני לא אוכל, כולם תמיד אמרו לי שאני לא יכול לגדול כי זה המבנה שלי, הם אמרו שאשאר עם גוף כזה רזה כל החיים, אני אוהב לאתגר את עצמי ובעיקר להוכיח לעצמי שאני כן מסוגל לכן התחלתי למרות מה שכולם אמרו, והיום כל אלו שאמרו לי שתמיד אהיה קטן שואלים אותי איך עשיתי את זה, הוכחתי להם ובעיקר לעצמי שאני יכול, אני מקווה להגיע הכי רחוק שאפשר ולהגשים את החלום שלי, להיות יום אחד מפתח גוף ברמה של תחרויות, מוזמנים לתת הערות במידת הצורך, תודה לכולם!
20190719_171550.jpg
20190719_171519.jpg
20190719_171538.jpg
20190719_171853.jpg
20190719_171652.jpg

• פותח/ת השרשור
נדיר אחי !

מקרה לשיזוף בתמונה האחרונה ?
חחח אל תשאל, ככה זה שעובדים בשמש עם חולצה קצרה, בכל שאר הגוף אני לא משתזף כי אני ממש שונא ים והשיזוף בידיים זה פשוט בגלל העבודה

קודם אציין שוואלה, כל הכבוד על השינוי.

כמוך, גם אני הייתי שחיף גמור ולא אשכח שאחד המאמנים כשהייתי לפני צבא אמר לי שיש לי מבנה גוף רזה ואשאר ככה כנראה. היום אני בחיטוב על 12~13% שומן עם משקל גוף של 77 קילו, גובה 1.80. השיא שלי היה 89 קילו על % שומן גבוה יותר.

קיצר אל תקשיב לאנשים קטנים.

כמוך, גם אני הייתי שחיף גמור ולא אשכח שאחד המאמנים כשהייתי לפני צבא אמר לי שיש לי מבנה גוף רזה ואשאר ככה כנראה. היום אני בחיטוב על 12~13% שומן עם משקל גוף של 77 קילו, גובה 1.80. השיא שלי היה 89 קילו על % שומן גבוה יותר.

יש תמונה? סתם סקרן...

• פותח/ת השרשור

צודק לגמרי, הכל מתחיל ונגמר ברצון ובהתמדה

פשש יפה אחי כל הכבוד. תמשיך לתת בראש, כל עוד אתה יכול..לא לעזוב את התחום לעולם
הסיפור שלך דיי מזכיר את שלי(היום אני מפלצת), אני מה זה מבין אותך ומזדהה עם השינוי שעברת

בהצלחה

פשש יפה אחי כל הכבוד. תמשיך לתת בראש, כל עוד אתה יכול..לא לעזוב את התחום לעולם
הסיפור שלך דיי מזכיר את שלי(היום אני מפלצת), אני מה זה מבין אותך ומזדהה עם השינוי שעברת

בהצלחה
מפלצת ברמה שאתה מתחרה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית