הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ידיים לא גדולות ביחס למשקלים

• פותח/ת השרשור Arilos
  • פורסם בתאריך

Arilos

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
1
69
1
שלום:
מתאמן שנה בן 30 , 1.90 , משקל 110
הידיים אצלי לא גודלות, ברור שיש שינוי מלפני שנה, אבל השינוי הוא לא גדול בכלל, הגב, החזה והכתפיים בסדר גמור, אבל הידיים לא משהו בכלל, כנראה גנטיקה גרועה, מה הפתרון? בבקשה למבינים בלבד, ואל תגידו לי תעבוד מורכבים במשקלים גבוהים, אני עושה בנץ 100 קילו, פולי עליון 85-90, חתירה מסור 38-40 כל דמבל , סקוואט 135. עובד כרגע ab עם שני תרגילים לידיים בכל אימון , עבדתי abc אבל הרגשתי שאין מספיק גירוי לשרירים בתכנית זו. בבקשה עזרה תודה לעונים ושבת שלום

מעולם לא מדדתי, אבח סמוך עליי שהם לא גדולות , בטח ביחס למתאמנים אחרים שמרימים הרבה פחות, אלוהים למה השריר לא נשאר כמו שהוא בפאמפ?? חחחחח

״הבעיה״ בגובה שלנו (אני 1.96) זה שהשריר ארוך ולא דחוס כמו אצל אנשים יותר נמוכים. גנטיקה ממש לא קשורה לזה. אני פשוט הגדלתי את נפח האימון ורק אז ראיתי הבדל משמעותי..

• פותח/ת השרשור
״הבעיה״ בגובה שלנו (אני 1.96) זה שהשריר ארוך ולא דחוס כמו אצל אנשים יותר נמוכים. גנטיקה ממש לא קשורה לזה. אני פשוט הגדלתי את נפח האימון ורק אז ראיתי הבדל משמעותי..

במה הגדלת את הנפח? באילו תרגילים? מה בדיוק עשית? בתור גבוה כמוני אשמח לשמוע ממך מה שיפר לך את הגודל בידיים

במה הגדלת את הנפח? באילו תרגילים? מה בדיוק עשית? בתור גבוה כמוני אשמח לשמוע ממך מה שיפר לך את הגודל בידיים

אולי הרבה יחלקו עליי פה אבל פשוט התחלתי לתת 2 אימונים בשבוע ולפחות 6 סטים של 6-12 חזרות. נניח אני מסיים 12 חזרות עם משקל מסויים, אימון הבא אני מוסיף משקל (2.5 קילו כל צד) ומוריד חזרות עד שמגיע ל 12 חזרות עם אותו המשקל. לי זה עובד מעולה אולי כי הידיים זה השריר הכי חזק אצלי בנוסף לחזה.. דרך אגב, חשבתי שנפח כזה ידפוק לי את ההתקדמות בתרגילי הגב אבל קרה ממש ההיפך.

• פותח/ת השרשור
אולי הרבה יחלקו עליי פה אבל פשוט התחלתי לתת 2 אימונים בשבוע ולפחות 6 סטים של 6-12 חזרות. נניח אני מסיים 12 חזרות עם משקל מסויים, אימון הבא אני מוסיף משקל (2.5 קילו כל צד) ומוריד חזרות עד שמגיע ל 12 חזרות עם אותו המשקל. לי זה עובד מעולה אולי כי הידיים זה השריר הכי חזק אצלי בנוסף לחזה.. דרך אגב, חשבתי שנפח כזה ידפוק לי את ההתקדמות בתרגילי הגב אבל קרה ממש ההיפך.

לא הבנתי, שני אימונים בשבוע של מה? של ידיים? אתה מאמן ידיים בנפרד? איזו תכנית אתה עושה?

לא הבנתי, שני אימונים בשבוע של מה? של ידיים? אתה מאמן ידיים בנפרד? איזו תכנית אתה עושה?
מאמן ידיים פעמיים בשבוע. מתאמן 3 פעמים בשבוע רגליים גב וחזה. אין לי כוח לרשום את כל התוכנית אבל פשוט התחלתי לעבוד יותר על הידיים זה הכל.

ואל תגידו לי תעבוד מורכבים במשקלים גבוהים,
צר לי. זה הפתרון
לא מבין למה אתה נגד זה..
שתגיע למשקלים גבוהים הידיים יגדלו.
אני לא עושה שום עבודה מבודדת לידיים,רק בנץ' ובנט אובר ואני מתקרב להיקף 45.

• פותח/ת השרשור
צר לי. זה הפתרון
לא מבין למה אתה נגד זה..

המשקלים שרשמתי לא מספיקים לידיים גדולות?
כנראה הגנטיקה שלך יותר טובה , מה דעתכם על אימון ידיים בנפרד פעם אחת בשבוע? ואז יוצא 5 אימונים בשבוע במקום ארבעה אימונים

זה יחסית לא רע אבל לא הייתי קורא למשקלים האלה גבוהים
כנראה הגנטיקה שלך יותר טובה ,
שלי?? על הפנים

מה דעתכם על אימון ידיים בנפרד פעם אחת בשבוע?
לא חושב שיש צורך,זה עלול להפריע לקבוצות השרירים הגדולות יותר בימים שאחרי.
ידיים גדלות מאוד לאט,אין מה לעשות. זה תהליך שלוקח זמן..תתחיל למדוד ולתעד,תעשה לך מעקב מסודר וככה תוכל לדעת מה עובד לך ומה לא

כנראה הגנטיקה שלך יותר טובה , מה דעתכם על אימון ידיים בנפרד פעם אחת בשבוע? ואז יוצא 5 אימונים בשבוע במקום ארבעה אימונים

זה יחסית לא רע אבל לא הייתי קורא למשקלים האלה גבוהים

שלי?? על הפנים

לא חושב שיש צורך,זה עלול להפריע לקבוצות השרירים הגדולות יותר בימים שאחרי.
ידיים גדלות מאוד לאט,אין מה לעשות. זה תהליך שלוקח זמן..תתחיל למדוד ולתעד,תעשה לך מעקב מסודר וככה תוכל לדעת מה עובד לך ומה לא

המשקלים לא מרשימים,במיוחד ביחס למ.ג(גם לא ציינת לכמה חזרות). יש לך עוד לשאוף לעלות במשקלים,אין לך סיבה לבודד ידיים,יפגע בהתאוששות ומיותר.

• פותח/ת השרשור
צר לי. זה הפתרון
לא מבין למה אתה נגד זה..

מה המשקלי עבודה שלך? כדי שאקבל תמונה יותר ברורה

דבר ראשון תמדוד הקפים.
להגיד ידים לא גודלות בלי שאתה מבקר אותם זה הכי אמין.

תסתכל על מספרים ולא על מה אתה מרגיש.
אם תראה שאכן הם לא גודלים, תוכל להוסיף עומס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית