עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום התחלתי להתאמן לפני שבוע על מסת שריר ,ימי האימון שלי הם ימים ראשון שלישי חמישי ,היום יש צום ולא אכלתי אני יכול לעשות השבוע אימון בימי שני רביעי שישי ? או משהו כזה אשמח לעצות תודה
חחחח
תודה על התשובה אחי ,חשבתי זה לא בסדר להחליף ימים כדי שהגוף יתרגל
לחודש הראשון אני ממליץ על מכונות, שהמפרקים יתרגלו לתנועות, אחרי זה אפשר לעבור בכיף למשקלים חופשייםתודה על התשובה אח
יש לי עוד שאלה הרבה מבלבלים אותי אומרים שבגלל שרק התחלתי להתאמן עדיף לי להתחיל ממכונות ולא ממשקולות ,זה נכון ?
והאם אחת התוכניות מהלינקיה לתקופת מסה תתאים לי ?
תודה רבה על התגובה אחי
יש לי עוד שאלה שלא מצאתי תשובה הייתי שמח אם היית עוזר לי
אחרי האימון אני שותה אבקת חלבון אני יכול לאכול אחרי חצי שעה בערך חזה עוף או ביצים או אוכל עם חלבונים ? הגוף יקבל את החלבונים האלה וזה יחשב לי לאותו היום ? כי הבנתי שגוף יכול להכיל עד 30-40 גרם חלבון וזה תיסבך אותי
אתה לא חייב לשתות אבקת חלבון אם אין לך צורך באמת, זה רק תוסף תזונה להשלמת חלבון. אם אתה יכול לאכול מתישהו אחרי האימון ארוחה שמכילה כמות טובה של חלבון, כמו חזה עוף לדוגמא, אז אתה לא צריך אבקה מיד אחרי.אחרי האימון אני שותה אבקת חלבון אני יכול לאכול אחרי חצי שעה בערך חזה עוף או ביצים או אוכל עם חלבונים ?
הגוף יכול לספוג הרבה יותר מ-30-40 גרם חלבון בארוחההגוף יקבל את החלבונים האלה וזה יחשב לי לאותו היום ? כי הבנתי שגוף יכול להכיל עד 30-40 גרם חלבון וזה תיסבך אותי